Endelig fik jeg den hjælp, jeg havde brug for :-)
Jeg har igennem mit forløb med Lene opnået en dybere forståelse af, hvorfor jeg har overspist/trøstespist, en forståelse jeg har haft brug for, for at kunne arbejde videre med min spisning. Oveni dette har jeg lavet mange relevante øvelser, hvor jeg har kunnet mærke på egen krop hvilken betydning det har og jeg har fået rigtig mange konkrete værktøjer og redskaber til at håndtere både mine tanker, men også trangen til at spise. Jeg har gennem øvelser fundet min indre motivation, som jeg kan hente frem, når jeg står ved "skillevejen" og skal beslutte, hvilket liv jeg ønsker at arbejde henimod at få. Jeg har fået fjernet alle tanker om skam og skyld og at der da "må være noget galt med mig", siden jeg ikke kan lykkes med at mindske min spisning og jeg har arbejdet med ubehaget ved forandringer, som har siddet meget dybt i mig og som tidligere har forhindret mig i at nå mine mål.
Jeg har oplevet Lene som utrolig nærværende og omsorgsfuld og hun har virket sikker og meget kompetent i at forstå, hvad der har været på spil for mig og hun har været god til at få øje på dette og italesat det, så vi har kunnet arbejde med det. Jeg er overrasket over, hvor godt det har fungeret online og hvor meget jeg har kunnet få med mig på den måde. Jeg har i den grad gennem hele forløbet følt mig set og forstået og har oplevet, at Lene har været rigtig god til at hjælpe mig med at forstå, hvad der mon kunne være på spil for mig.
Nu er jeg ved at være færdig med forløbet og jeg har helt styr på, hvad der kan blive svært for mig, men også hvad jeg skal arbejde videre med for at nå mine mål. Det er her en stor tryghed at vide, at jeg kan kontakte Lene igen, hvis jeg skulle få brug for det.
Jeg vil give Lene mine varmeste anbefalinger og kan kun opfordre andre til at få hjælp til at arbejde mig din spisning :-) <3