1. Psykoterapeut

Mind First – V. Lene Steinke, Diætist og psykoterapeut med speciale i følelsesmæssig spisning. Mind First henvender sig til kvinder, der kæmper med deres forhold til mad, deres vægt, følelsesmæssig spisning, overspisning og som mangler mental madro. Mind First tilbyder onlineforløb 1:1 og i grupper, foredrag og workshops. Fokus er fjernet fra hvad, der spises og lagt på hvorfor der spises og hvordan de situationer, tanker, følelser og kropslige fornemmelser, der udløser spisningen kan håndteres. Gennem en unik kombination af evidensbaserede metoder og med massiv støtte arbejdes der henimod at opnå et mere balanceret forhold til mad, at kunne slippe overspisninger og følelsesmæssig spisning og ved ønske om vægttab, få et solidt fundament herfor.

4,0

God

Endelig fik jeg den hjælp, jeg havde brug for :-)

Jeg har igennem mit forløb med Lene opnået en dybere forståelse af, hvorfor jeg har overspist/trøstespist, en forståelse jeg har haft brug for, for at kunne arbejde videre med min spisning. Oveni dette har jeg lavet mange relevante øvelser, hvor jeg har kunnet mærke på egen krop hvilken betydning det har og jeg har fået rigtig mange konkrete værktøjer og redskaber til at håndtere både mine tanker, men også trangen til at spise. Jeg har gennem øvelser fundet min indre motivation, som jeg kan hente frem, når jeg står ved "skillevejen" og skal beslutte, hvilket liv jeg ønsker at arbejde henimod at få. Jeg har fået fjernet alle tanker om skam og skyld og at der da "må være noget galt med mig", siden jeg ikke kan lykkes med at mindske min spisning og jeg har arbejdet med ubehaget ved forandringer, som har siddet meget dybt i mig og som tidligere har forhindret mig i at nå mine mål.

Jeg har oplevet Lene som utrolig nærværende og omsorgsfuld og hun har virket sikker og meget kompetent i at forstå, hvad der har været på spil for mig og hun har været god til at få øje på dette og italesat det, så vi har kunnet arbejde med det. Jeg er overrasket over, hvor godt det har fungeret online og hvor meget jeg har kunnet få med mig på den måde. Jeg har i den grad gennem hele forløbet følt mig set og forstået og har oplevet, at Lene har været rigtig god til at hjælpe mig med at forstå, hvad der mon kunne være på spil for mig.

Nu er jeg ved at være færdig med forløbet og jeg har helt styr på, hvad der kan blive svært for mig, men også hvad jeg skal arbejde videre med for at nå mine mål. Det er her en stor tryghed at vide, at jeg kan kontakte Lene igen, hvis jeg skulle få brug for det.

Jeg vil give Lene mine varmeste anbefalinger og kan kun opfordre andre til at få hjælp til at arbejde mig din spisning :-) <3

7. oktober 2025

Et forløb der giver så meget igen

Jeg er super glad for at jeg kom ud af komfortzonen og meldte mig til “Vejen til forandring” hos Lene og Mind first.
Hele vejen igennem er jeg blevet støttet, puffet kærligt til og hjulpet.
Jeg har følt mig forstået og det hele har ikke været for “langhåret”
Alle der sidder med den mindste tvivl om de skal melde sig på et kursus, kan roligt springe ud i det.
Det har givet mig (mad)ro, glæde og mere selvværd.

19. juni 2023

Virkelig godt forløb

Jeg var været med på august 2020 forløbet hos MindFirst og i Lenes kyndige hænder. Et valg jeg tog i juli måned - og som jeg på ingen måde har fortrudt.
Jeg var - inden min tilmelding - i dialog med Lene, kvinden bag MindFirst. Jeg fik en saglig og faglig dialog med hende og kunne hurtigt se, at det var dette, der skulle til for mig.
På daværende tidspunkt var jeg i et psykisk lavpunkt med ekstremt meget uro i hovedet omkring spisning og mad generelt. Det fyldte alt for meget og taget i betragtning af, at mad på mange måder er en tyngende nødvendighed - for maden kan man ikke bare skære fra.
Det har været skelsættende for mig at gennemføre dette forløb hos Lene, og jeg står nu - efter forløbet er afsluttet - med en ro og afslappethed omkring mad, som jeg ikke har haft i mit voksenliv. Mine omgivelser mærker også min ro og påpeger, at jeg er blevet meget mere glad.
Når man overvejer et forløb som dette, tror jeg mange har en del med i bagagen - ligesom jeg havde. I mit tilfælde var der tale om vægttab og efterfølgende vægtøgninger - og i mit tilfælde ved jeg udemærket, hvordan jeg taber mig. Men efter mange år i denne rutchebane må jeg erkende, at jeg ikke har haft redskaberne til at holde vægten. Ligeledes tror jeg disse mange år i slankekurs rutchebanen har ødelagt min mentale ballast.
Jeg føler mig helt sikkert bedre rustet til fremtiden hvad både angår mit forhold til mad - men også til ikke at spise på mine følelser.
Lene har absolut den fagligt korrekte baggrund for hendes virksomhed, og jeg ved, at jeg i fremtiden vil benytte hende til follow-up samtaler for at bibeholde mit gode fokus og balancerede forhold til mad.

24. oktober 2020

Mine varmeste anbefalinger!

Mine varmeste anbefalinger!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har rykket mig helt vildt på de seks ugers forløb Vejen Til Forandring, og jeg har fået en kæmpe selvindsigt i mine handlemønstre og spisning på følelser. Jeg er meget gladere og mere afslappet. Jeg lever mere frit og positiv.
Forløbet giver så mange aha-oplevelser og brugbare øvelser og redskaber.
Og så er Lenes stemme bare super behagelig, og alt materialet er let at forstå.
❤️👏🏼

24. oktober 2020