Bestilte en del ting til gaver. 2 ting blev aldrig leveret, 1 ting var en anden end, hvad jeg havde bestilt. Har gentagne gange kontaktet firmaet, men nu 2 måneder senere har de ikke svaret.
Dyrt, men ok. God respons på bestilling, og nogenlunde rimelig leveringstid. Jeg vil ikke være bange for at handle der igen.
Lagde en bestilling, fik umiddelbart efter en ordrebekræftelse, men varen blev ikke afsendt. Forsøgte flere gange at ringe til firmaet, lagde beskeder på svaren og skrev mail, ingen respons. Men efte... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bluetooth, Højtaler, Hårdhvidevarer, Ovn, Komfur, Paw Patrol, Legetøj, Børnetøj, Marvel, Viabill
Danmark
- www.min-webshop.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Varerne blev bestil for en uge siden og…
Varerne blev bestil for en uge siden og efter rykker stadig intet hørt
Fik ikke det bestilte. Får ikke svar ved henvendelse.
Er ret utilfreds med service her og det…
Er ret utilfreds med service her og det betalte beløb kan jeg ikke se er tilbage ført selv om de selv har annulleret ordren uden mit samtykke
Pawpatrol børnejakke
Pawpatrol børnejakke
Bestilte en børnejakke 240722, den var på lager og der stod levering 1-3 dage. Fik straks mail med tak for ordren. Fik samme dag, søndag end nu en mail om at betaling var gået igennem på mobilpay. Fik ny mail mandag 250722 om at varen var i restordre. Fik samme dag endnu en mail med ordlyden "Vi har behandlet din refundering for ordren..." Ikke korrekt dansk. Skrev mail 280722 med forespørgsel om, hvad der sker i min sag. Intet svar. Har ringet til det nr. der er opgivet på hjemmesiden, men det går på en svarer, der blot siger nummeret og ikke navn på firma.
Og mine penge er idag 290722 fortsat ikke gået retur, hvis det var det de mente med refundering.
Vibeke
Hurtig levering :-)
Varerne kom hurtigt. Da det var karton ville jeg ha ønsket at det var pakket lidt bedre ind. Der var lidt slagskader på siden af den ene blok.
Jeg skulle bruge noget så simpelt som…
Jeg skulle bruge noget så simpelt som tyggegummicigaretter , havde ledt forgæves efter dem i forretninger. Jeg skulle bruge dem hurtigt til en tale , og vupti , klarer i problemet på rekordtid . Stor ros, hurtig levering .
Nemt og som lovet!
Nemt og som lovet, ville dog gerne ha haft pakket ind, og haft mulighed for at loge ind som gæst og sende til en anden.
Fik aldrig min vare
Fik aldrig min vare, har prøvet både at ringe og sende mail med der er radio tavshed.
Fik en mail vedr
Fik en mail vedr. at mine varer var pakket og sendt.. men har intet modtaget i nu!!!! Kan ikke engang spore pakken !!
Vare returneret - men ingen reaktion fra kundeservice overhovedet!
Vare returneret - mangler svar fra kundeservice!
Jeg bestilte et produkt, men fortrød i løbet af et par dage, da varen ikke kunne nå frem til den dag jeg skulle bruge den. Afbestiller derfor varen, inden den blev afsendt fra "Min-Webshop".
Varen bliver alligevel afsendt, dagen efter - og bliver så leveret til afhentning i en anden butik end jeg har bedt om - i en landsby 10 km. væk fra min bopæl, selvom jeg bor under 1 km. fra nærmeste afhentningssted.
Jeg er i telefonisk kontakt med kundeservice, som erkender at det er en fejl, og vil sørge for refusion af min betaling. Jeg skriver flere mails, for at få bekræftet dette, men modtager aldrig skriftligt svar.
Min pakke er nu returneret fra pakkeshoppen for over 1 uge siden (p.g.a. manglende afhentning, som aftalt telefonisk med "Min-Webshop" at jeg skulle gøre), men jeg modtager stadig intet svar på mine mails, og ej heller pengene retur. Det er nu næsten 4 uger siden pengene blev trukket fra mit kort, og jeg hører INTET fra webshoppen.
Jeg er normalt meget tålmodig og tolerant, men denne kundeservice - eller mangel på samme - sætter i høj grad tålmodigheden på prøve.
Super god betjening og hurtigt fragt
Langsommere end gennemsnit
Der gik kludder i min levering. Men da de fandt ud af at løse problemet gik det ok stærkt.

Besvarelse fra Min Webshop
Meget flot service
Meget flot service - de to pop-it´s blev leveret til døren a Per, og vores to piger var meget glade.. tak for det:-)
Dyrt men alt OK
Dyrt, men ok. God respons på bestilling, og nogenlunde rimelig leveringstid.
Jeg vil ikke være bange for at handle der igen.
Kunne ikke forlange mere.
God service og hurtig levering
Har ikke fået leveret min vare
Har ikke fået leveret min vare, og har ikke fået mine penge retur!