Min Smerte Anmeldelser 61

3,3

Mest inkompetente læge uden ansvar til dags dato !! Kendis lægen med alle løgnene, så hun bare kan tjene kassen på at malke ældre mennesker, og mennesker med kroniske smerter. Du er og blive... Se mere

Tina Horsted`s "Engle", en hyldest til Luna Winther, du er i sandhed en "Engel" Luna, uden din fantastiske behandling, akupunktur, Tens osv., havde jeg, og en masse andre smertepatienter, ikke klaret... Se mere

Når jeg kommer ind på smerteklinikken, letter mit sind. Det er et åndehul i et smertefuldt liv. Tina og hendes team er rummelige og empatiske - samtidig er der høj faglighed. Man går galt i byen, hvis... Se mere

Aldrig har jeg mødt mere usmagelig, arrogant, uinteresseret læge og jeg har ellers mødt en del i min tid. Man følger sig bare ikke velkommen i hendes klinik, man bliv mødt med kølighed, arrogan... Se mere

3,3

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ingen hjælp, stadig smerter..

Ingen hjælp, stadig i smerter, og bliver presset til medicin jeg ikke ønsker.
Har fibromyalgi og bliver tilbudt CBD først uden THC. Har ingen virkning. Bliver tilbudt med THC, hvor jeg svarer, at det ønsker jeg helst ikke, da man ikke må køre bil på det. Alligevel spørger de mig om jeg ikke nok vil prøve, ved flere besøg, og den ene gang 3 gange i samtalen. De fortæller de ikke har andre muligheder, hvor de vil forsøge forfra med LDN. Det virkede ikke, så hvorfor skal jeg igennem det igen?
Man kommer kun ind til Tina første gang, dernæst er det sygeplejerskerne man taler med. Derfor kører man ofte ind forgæves for at sidde og vente, og de er altid bagud på patienter. Så alt bliver bare så langtrukken, og det hjælper ikke på smerterne.
Husk hvis du bliver syg på dagen du har tid, så kan du IKKE kontakte dem og melde afbud alle dage, og du bliver så tvunget til at betale gebyr for udeblivelse!
Tina Horsted og hendes praksis er en pengemaskine.

6. januar 2026

Anbefaling og anerkendelse af Tina…

Anbefaling og anerkendelse af Tina Horsted

Jeg ønsker med denne skrivelse at give min største og mest oprigtige anerkendelse til læge Tina Horsted.

I mit møde med sundhedsvæsenet har jeg haft kontakt med mange forskellige fagpersoner, men Tina Horsted skiller sig markant ud. Hun besidder en sjælden kombination af høj faglighed, dyb menneskelig forståelse og ægte nærvær. Hun evner at se hele mennesket – ikke kun symptomerne – og hendes tilgang er både grundig, respektfuld og lyttende.

Tina Horsted har en særlig evne til at skabe tryghed og tillid. Hun tager sig tid, stiller de rigtige spørgsmål og formår at forklare komplekse sammenhænge på en måde, der giver ro og klarhed. Man føler sig set, hørt og taget alvorligt – noget som desværre ikke er en selvfølge i dagens sundhedssystem.

På både det faglige og det menneskelige plan er hun den bedste læge, jeg personligt har mødt. Hendes engagement, integritet og ansvarsfølelse gør en reel forskel for dem, hun hjælper.

Jeg kan på det varmeste anbefale Tina Horsted og udtrykke min dybeste respekt for hendes arbejde og virke som læge. 🤗🌌🌍🌺🧘‍♂️☀️🪷🙏✨️

16. december 2025

Uprofessionel

Jeg sendte en mail om, at jeg var på vej, da jeg af legitime grunde ville blive forsinket til min konsultation.
Da jeg ankom til klinikken, hilste Tina ikke på mig, og jeg blev beordret til at sætte mig i venteværelset. Efterfølgende blev jeg nægtet konsultation, og blev bedt om at booke en ny tid.

Det undrer mig, at man som læge behandler en patient så nedværdigende, især når man ved vedkomne lider af en kompleks psykisk tilstand.

13. november 2025

Rigtig god og menneskelig oplevelse

Jeg oplever hver gang jeg kommer i klinikken et team som samarbejder rigtig godt og som er gode til at give en oplevelse som er super rar og menneskelig! Jeg bliver mødt hvor jeg er og oplever at jeg bliver lyttet til, både Tina og Diana (sygeplejerske) er gode til at tage forbehold og gribe mig i, at jeg også lider af PTSD hvor i jeg får rum og lov til at reagere og blive angst hvis vi skal noget behandlingsmæssigt som mit nervesystem reagere på. Det er ikke alle læger og sygeplejersker som formår at se det hele billede og mennesket bag, det oplever jeg i den grad her.

21. oktober 2025

UBLU RECEPT-PUSHER

Ublu recept-pusher. Min søn, nu afgået ved døden 21 år gammel, stod med livet i hænderne og Tina lovede indsmigrende at tage sig af ham. "Nu har jeg ansvaret for dig" sagde hun ordret. Han kan ikke selv berette her på Trustpilot, da han ikke længere er i live, men jeg er hans mor, og jeg er rasende, ekstremt chokeret og ganske fortvivlet over, han kom i hendes kløer. Aldrig har jeg oplevet noget lignende fra en autoriseret læge, der - formodet - må have afgivet lægeløfte. Jeg advarer hermed mod Tina Horsteds klinik. Jeg beskylder naturligvis ikke Tina for min søns død, men for hendes manglende behandling, mens han var dyrt-betalende kunde hos hende. - Jeg har desuden ingen erfaring med Tinas cannabisbehandling, og kan ikke kommentere på denne. Men driften af hendes klinik, hendes omgang og mangel på samme med sin patient, hendes besynderlige journalføring, fuldkommen mangel på ansvar for sin patient og ublu opkrævning for automatiserede receptudskrivelser, som blot foregår ved sekretæren, er meget kritisk. Mange af de 1-stjernede oplevelser her på Trust Pilot er genkendelige. Så sådan kunne jeg blive ved. Desværre. Min søn havde ellers stor tillid til Tina efter første møde, hvor han da også blev taget varmt i mod med krammere, blomster i håret og en masse betryggende ord med os ud af døren. Det viste sig at blive et helt andet og meget dyrt forløb med både tillidssvigt og i min optik, embedssvigt, selv om Tina jo ikke er ansat i den offentlige sektor. Jeg er overordenligt ked af at skulle skrive denne alarmerende anmeldelse, da Tina og jeg har fælles bekendte også unge meget, søde mennesker, så det er prekært, men ganske nødvendigt. Desværre.

20. oktober 2025

Fantastisk sted og vidunderlige mennesker.

Meget lyttende og hjælpsom. Nogen af kollegaerne til Tina, som også er sygeplejersker er bedre end andre, men det ingen sag at få ændret dem man vil snakke med.
Nogen af dem med 1 stjerner udtalelser er ikke korrekte, men det er ikke meningen vi alle skal være enige og have samme synspunkt.
Som gigt patient er jeg lykkelig over stedet og har været det siden 2020

2. oktober 2025

Verdens bedste læge

Verdens bedste læge
Jeg har været i kontakt med Sundhedsstyrelsen og
Hospitaler siden 1992, men mere alvorligt siden 2006,
Pga, arbejdsulykker, osv.
I 2009 fik jeg en meget kompliceret ryg operation, med mange komplikationer.
Og efterhånden mødte jeg mange læger,og forskellige smerte klinikker, hvor jeg blev mere og mere frustreret
Over min situation
Efter min mening ingen succes indtil jeg i 2013, hvor jeg blev henvist til Rigshospitale smerteklinik.
Der mødte jeg Tina Horsted, for første gang.
Det tog lidt tid, før vi fik tillid til hinanden, men lidt efter lidt fik jeg for første gangen følelse af, at Tina er utrolig kompetent.
Meget varm,meget empatisk, og som er en læge som tænker utraditionelt ud ad boxen..
Og først og fremmest som tror på patientens udsagn.
Siden hen og til dags dato, har jeg været i behandling
Hos Tina.
Jeg føler at hun ved hvad hun taler om,og derfor får hun min fineste anbefaling med 5 stjerner..

23. september 2025

Min smerte

Min smerte , oser af sundhed og mangel på Kemiske forbindelser . Professionelt møde med fantastiske Tina Horsted , som har lagt hele sin sjæl , i det her projekt , og det virker .
Jeg glæder mig til at hente min natur medicin på Apoteket . Tak for forståelse for os , som ikke altid tåler , den normalt ordinere medicin til smerter og PTSD . Tak for i dag .

17. marts 2025

Boycut

Ud fra mine erfaringer som sygeplejerske, kandidatstuderende i Avanceret Klinisk Sygepleje (APN) og patient med kroniske smerter – systematisk tilsidesætter de etiske og faglige standarder, som jeg forventer. På trods af at klinikkens formål burde være at tilbyde omsorg og lindring til patienter med kroniske smerter, har mine oplevelser vist, at de etiske forpligtelser, som nedfældet er i både Lægeforeningens og Dansk Sygeplejeråds retningslinjer, ikke bliver overholdt.

Ifølge Lægeforeningens etiske principper er læger forpligtede til at respektere patienternes ret til selvbestemmelse og sikre, at alle behandlinger baseres på frivilligt, informeret samtykke. Læger skal handle til patientens bedste og undgå at forvolde skade – et ansvar, der understreger både den enkelte læges og hele sundhedsvæsenets forpligtelser. Det er beklageligt, at mine oplevelser med klinikken har efterladt mig med følelsen af at være reduceret til en økonomisk enhed, hvor mine personlige oplevelser og behov ikke bliver taget alvorligt og hvor min autonomi som patient, som ikke er blevet mødt!

Dansk Sygeplejeråds etiske retningslinjer stiller krav om, at sygeplejersker skal udvise medfølelse, respekt og levere en helhedsorienteret omsorg, der sætter patientens velbefindende i centrum. Sygeplejersker skal fremme etisk refleksion og dømmekraft for at sikre en høj faglig kvalitet og støtte i alle beslutningssituationer. Mine erfaringer fra klinikken indikerer desværre, at disse principper ikke bliver fulgt – en skuffende realitet, der undergraver tilliden til den kliniske praksis.

For det første er jeg blevet informeret om, at min journal indeholder en oplysning om, at jeg skulle have modtaget en fast medicinordination fra en tredje læge. Denne oplysning stemmer ikke overens med min viden og erfaring og skaber betydelig forvirring omkring min behandling. Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed er korrekt og præcis journalføring afgørende for at sikre kvaliteten i patientbehandlingen og for at opretholde et højt fagligt niveau. Den fejlagtige dokumentation i min journal underminerer disse fundamentale principper. Derudover har jeg oplevet, at mine VAS-scorer (Visuel Analog Skala for smerte) er blevet underrapporteret i journalerne. Denne underrapportering giver et fejlagtigt billede af min smerteoplevelse og har ført til manglende justeringer i mine behandlingsplaner. Som sygeplejerske er jeg bevidst om vigtigheden af en præcis smertevurdering for at sikre en effektiv og individuel smertebehandling. Den manglende nøjagtighed i rapporteringen kompromitterer både min behandling og tilliden til centeret.
Endvidere er der gentagne gange blevet lovet ændringer i min behandling i forbindelse med mine smerteproblemer. Disse løfter blev aldrig dokumenteret i min journal og blev ikke fulgt op på. Denne mangel på opfølgning skaber en følelse af usikkerhed og frustration og underminerer tilliden til behandlingsstedet. Til sidst, har min mor, på trods af min alder på 30 år, været nødt til at tage med ned til klinikken, for at insistere på forbedringer i min behandling. Der blev igen lovet ændringer, som skulle træde i kraft ved Tina Horsteds tilbagevenden. Ved Tinas hjemkomst, modtog jeg et brev om, at jeg var blevet afvist som patient på grund af vores klager.

Tina Horsteds dobbeltuddannelse som sygeplejerske og læge burde indebære en dyb forståelse for evidensbaseret og patientcentreret behandling. Det er derfor dybt bekymrende, at disse standarder ikke efterleves i praksis på centeret. Den upålidelige og uforudsigelige tilgang til behandling, hvor lovede planer ikke følges, og ens klager mødes med afvisning, er i direkte strid med de etiske forpligtelser, som både læger og sygeplejersker er bundet af. Sundhedsstyrelsen understreger, at behandling af kroniske smerter skal være individualiseret, evidensbaseret og tværfaglig, med respekt for patientens subjektive smerteoplevelse og sikring af kontinuerlig opfølgning. I skarp kontrast hertil har min oplevelse på Smertecenteret været præget af en mekanisk og profitdrevet tilgang, hvor mine behov er blevet tilsidesat, og hvor der ikke er gjort en tilstrækkelig indsats for at tilpasse behandlingen til mig som individ.

Med alt dette in mente føler jeg mig nødsaget til at advare potentielle patienter om de alvorlige mangler ved Smertecenteret under Tina Horsteds ledelse. Jeg opfordrer alle til at søge behandling hos centre, der prioriterer patienternes velbefindende, følger etiske retningslinjer og sikrer en høj faglig standard i behandlingen af kroniske smerter.

27. februar 2025

Boycut

26. februar 2025

Jeg kan varmt anbefale vores læge

Jeg kan varmt anbefale vores læge! Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt med empati, nærvær og en oprigtig interesse for ens velbefindende. Lægen tager sig tid til at lytte og formår virkelig at se den enkelte patient som et helt menneske – ikke bare en journal.

Uanset hvilke udfordringer man står med, føler man sig tryg i hænderne på en professionel, der ikke kun er fagligt dygtig, men også hjertevarm og engageret. Det er en sjælden kvalitet at møde en læge, der kombinerer stor ekspertise med en dyb forståelse for patientens behov.

Tak for den fantastiske behandling og omsorg – vi er heldige at have en læge som dig!

5. marts 2025

Mest inkompetente læge uden ansvar til…

Du er og bliver ikke andet end et usselt beskidt arrogant menneske!

Sjovt som du også kan sige til en patient at han godt må kører bil på “medicinsk cannabis” hvilket du ALDRIG har måtte !!

Du er det mest usle menneske der findes!

Og jeg håber din samlebånds forretning lukkes permanent !

26. februar 2025

Jeg er inderlig glad for mit forløb hos smerteklinikken

Jeg er inderlig glad for mit forløb hos smerteklinikken. Min sygehistorie er kompliceret og lever til daglig med bl.a. fibromyalgi (kroniske smerter i hele kroppen) og medicinsk allergi. Til trods for flere diagnoser i bagagen, bliver jeg altid mødt af glade smil og et sødt personale. Tina har formået at mindske mine smerter fra VAS 10 til VAS 5-6-stykker. Uden smertebehandlingen sidder jeg i kørestol, kan ikke åbne en flaske med låg. Intet liv. Med smertebehandlingen har Tina og personalet formået at give mig livkvalitet tilbage og egen omsorg. Jeg kan gå igen og mine føleforstyrrelser og rystelser i arme er næsten forsvundet. Tak for jer <3

9. februar 2025

Fantastisk

Fantastisk
Tina er en engel. Hun har gjort mit liv så meget bedre. Med den rette medicin og forståelse er mit liv meget bedre. Når jeg er i tvivl om min medicin er de altid klar til at hjælpe. Får CBD olie til at sove på og deres flasker er bare så dumme. Endte med at spilde en del af det, fordi flasken ikke er tæt. Men det er jo på ingen måde klinikken eller Tinas skyld. Men de fortalte hvem jeg skulle tage fat i.
Tina❤️Tusind tak for dig. Du er en ener og guld værd ❤️

19. november 2024

Fantastiske Tina

Kommer hos Tina for at få lagt en blokade i lænden, da jeg er helt sat til af muskel mus. Jeg får lagt 4 blokader, 2 i hver side og får akupunktur i øret, som er en julegave fra klinikken. Uheldigvis sker der så det, at lænden får et vrid og de vildeste smerter opstår, jeg hyler og skriger og bliver kun mødt med hjælpsomhed og imødekommenhed. Det hele sker fredag 5 min. før lukketid.
Lang historie kort...... i mit efterhånden 5 årige smertehelvede, er jeg aldrig blevet mødt med så stor empati, hjælpsomhed og professionalisme.
Det er bestem ikke sidste gang jeg kommer hos Tina !!

20. december 2024

Har gået hos Tina i 7år

Har gået hos Tina i 7år. Fantastisk personale og behandlinger. Havde prøvet alt, fys, kiropraktor osv. horsted klinik har reddet mit liv indtil videre. Hader psykofarmika, som læger udskriver. Behandlinger med akupunktur, laser, tens, cupping er fantastisk så tusind tak til horsted Institute

28. august 2024

Empatisk, lydhør og ekstremt dygtig

Jeg har gået hos Tina Horsted i over 2 år nu og er utrolig glad for al den hjælp Tina og hendes personale giver mig.
Tina er lydhør og taler aldrig ned til mig eller slår min oplevelse af kroniske smerter hen.
Når jeg læser anmeldelser herinde, forstår jeg ikke, at der er flere som kun giver 1 stjerne. Man skal forstå at Tina har EKSTREMT mange patienter og ikke kan sidde til rådighed hverken dagligt eller ugentlig - måske endda månedligt. Nogle vil måske mene at Tina har mange patienter pga pengene, men jeg tror helt oprigtigt det er fordi hun vil hjælpe så mange som muligt. Der er få læger som er så store ildsjæle som Tina - hun går forrest og tager mange kampe andre læger ikke vil. Derfor må man dele hende med mange andre patienter og være indstillet på, at konsultationerne nogle gange vil være hos andet personale.
Der er sikkert nogle som vil “slå sig lidt” på Tinas ligefremme facon. Men vær fuldstændig klar over, at Tina er empatisk, lydhør og super dygtig.
Jeg vil i hvert fald meget nødig undvære Tina.

16. april 2024

Jeg har lidt af kroniske mavesmerter i…

Jeg har lidt af kroniske mavesmerter i snart 9 år. Har været igennem alle undersøgelser, ultralyds-, mr- og ct scanning samt konsulteret anden smerteklinik alt sammen uden resultat. Har nu været patient hos Tina i snart halvandet år og har kun oplevet imødekommende, interesse for mit helbred og at der har været tid til mig både ved personlig og telefoniske konsultationer og det gælder både Tina samt sygeplejersker. Har prøvet forskellige mediciner, herunder både cbd og htc olie dog uden resultat. Det skal siges, at Tina allerede ved opstart gjorde opmærksom på at det ikke er alle der får glæde af cannabisolien. Er nu på anden medicin, der har afhjulpet en del af smerterne. Har kun rosende ord til klinikken og vil anbefale andre at bruge deres ekspertiser.

11. april 2024

Hold jer væk!

Hold jer væk!!

Tina og hendes medhjælpere er udelukkede kun ude efter PENGE!!!!

Jeg kommer til Tina den 12-02-2024, hvor vi får snakket frem og tilbage omkring mine smerter!!

Vi aftaler så at jeg skulle have metadon og cannabis olie.

Den ene dag tager den anden, og jeg finder hurtigt ud af at “cannabis olien” var fuldstændig uholdbart på ALLE måder!!!

Det går virkelig så langt at jeg får mærker i højre hånd af det - ud over det kom proppen “som skulle holde olien nede i beholderen” med op når du så ENDELIG fik det åbnet ????

Jeg ringer derind og siger at olien er virkelig uholdbart og om jeg ikke kunne komme over på vaper med “topskud” istedet for “Da det var det hun STARTEDE med at præsentere for mig”

Der får jeg så af vide at det var ikke noget de tager over telefonen og får så derfor et nyt møde den 20-02-24!

Den 20-02-24 ankommer jeg til klinikken og kommer ind til en “sygeplejerske” istedet for Tina SOM AFTALT!!!!

Nå men jeg starter så med at sige at olien virkelig er uholdbart og om jeg ikke kunne komme over på vaperen istedet for.

Viser OGSÅ billeder af min hånd som har fået både mærker OG er helt rød - fordi det var så uholdbart !!!

Der rejser sygeplejersken sig op og går ind til Tina “Som egentlig sidder INDE ved siden af, og som jeg faktisk havde en tid hos”???

Men ja det ender så med at Tina SELV går med ind over det møde.

Hun siger så ordret - det er produktionens skyld og at hun ikke kendte mig ???????

Jeg skulle BARE forsætte på metadonen og olien - og den var ikke længere!!!!!

Så ja endnu et fuldstændig LIGEGYLDIGT møde IGEN! .

Nå men dagene går, og jeg bliver sku lidt frustreret over at de egentlig behandler en på de måder som de gør, og vælger at ringe derind igen!

Jeg får så derefter et telefonisk møde den 27-02-24 hvor på jeg blevet LOVET at Tina ville ringe.

Det skete så LANGT FRA.

Det var jo nemlig en helt tredje sygeplejerske som ringede til mig….

Jeg forklarer hende så om tingene “som i kan læse ja længere oppe” hvor på hun svarer

- jeg vil på ingen måder have med din sag af gøre, det er udelukkende kun noget du kan tage med Tina, og det kan du tage med hende den 03-04-24 når du har tid hos hende.

Jeg siger fint, og venter spændt….

Den 03-04-24 ankommer jeg til klinikken med min mor, da hun var sød at kører mig derind.

Vi sidder og venter i en halv time, endda flere minutter OVER tid før jeg kommer ind.

Og i det tidsrum hører vi direkte hvordan de taler til deres patienter !!!!

FØJ SIGER JEG BARE!!!!!

At man direkte kan sidde og prøver at TVINGE mere “METADON” i folk er FULDSTÆNDIG under ALT kritik!!!!

Over 4 omgange, sidder vi begge TYDELIGT og hører på hvordan de bliver VED med at prøve at presse mere metadon i folk !!

De sidder direkte og siger til folk at de SKAL tage flere piller end nødvendigt!!!
“OS SELVOM PATIENTERNE SIGER AT DE HAR DET FINT MED DET DE INDTAGER”

Og så når de så får af vide at de ikke vil tage mere end nødvendigt “sygeplerskerne” så bliver de TOP fornærmet, og taler i en nedladende tone ind til samtalen er over!!

Nå men for at vende tilbage, så kommer jeg derind med min mor den 03-04-24.

Jeg var blevet LOVET det var Tina som var der - men underligt nok kommer jeg ind til den ja tredje sygeplejerske - som sagde hun INTET ville have med sagen af gøre!!!???

“Tina var jo til konference”

Men det jo os langt vigtigere end at passe sit arbejde ikk Tina ?

Jeg spørger så derinde om hva de egentlig havde gang i, og hvorfor de var så uprofessionelle !!

Der kom intet svar fra sygeplersken.

“Hun skyndte sig ind til sekratæren”

Som ligepludselig havde mere ansvar end “sygeplersken”

Sekratæren siger så til mig at hun udemærket godt forstår mig, og at Tina ville ringe senere på dagen den 03-04-2024.

Det sker så aldrig :) sjovt nok …..

Hun har frataget ALT mit smertestillende, for så at sætte mig på metadon og ja være ligeglad med ALT ANDET!!!

Dagene går og den 10-04-24 kommer jeg op til min egen læge - jeg forklarer ham ligeså vel som min mor så os gør hvad der skete den dag, og at deres behandling er under alt kritik!!

Jeg får så derefter af vide “AF MIN LÆGE” at Tina har politi anmeldt mig fordi jeg har sagt de var dybt uprofessionelle ??

Hold jer væk fra det sted !!!!

Og ja Tina jeg går videre med det her, for det er VIRKELIG SJOVT at se så mange det er gået ud over !

Håber din klinik lukkes permanent!!

For ansvar det ejer INGEN af jer!!!!!

3. april 2024

Uempatisk

Uempatisk, ligeglad og ligegyldig!

Forstår ikke jer der skriver gode anmeldelser, i må kun have været der en gang. Det er ren og skær penge klinikken går op i, ikke sine patienter! Men tror man får et godt forløb, første møde bliver der lyttet, og så er man ligegyldig efterfølgende. Man kan ikke få fat på Tina, men kun hendes sygeplejersker derefter. De lover og lover og intet sker. Intet medicin og ingen kontakt. Vil på ingen måder anbefale nogen at komme i klinikken. Ren og skær penge maskine der lover guld og grønne skove. Men man får INTET! Håber du kommer i kontant Tina 👌👌

7. april 2024