Når jeg søger efter kendte folk der hedder Oscar kom denne hjemmeside op. jeg går ind på den og det eneste den kan finde ud af er at forslå mennesker med navnet "27".

Tilmeld dig IKKE nyhedsbrevet for gravide! Jeg har i 2,5 måned prøvet at framelde mig de mails, har også skrevet til deres kundeservice, men de svare ikke og jeg modtager stadig mails

Jeg plejer ikke at bestille på nettet. Men faldt virkelig for denne side. Jeg bestilte 2 ting men fik kun den ene. Efterfølgende ringer jeg for at hører hvad der er sket, hvor jeg får svaret at det er... Se mere

1. Events og underholdning

Om Min-Mave.dk

Alle produkter udvælges meget nøje og med kærlighed, så du og dit barn altid kan føle sig trygge.

De produkter vi har i shoppen er alle meget nyttige produkter, de har altså en vigtig funktion eller løser et problem.

Legetøjet er udvalgt så det bedst muligt støtter barnets motoriske udvikling.

Intet er overladt til tilfældighederne!

1,1

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Folk der hedder 27

27. november 2025

Tilmeld dig IKKE nyhedsbrevet for…

Tilmeld dig IKKE nyhedsbrevet for gravide!

4. maj 2024
Min-Mave.dk-logo

Besvarelse fra Min-Mave.dk

Hej Sara :) Det er vi selvfølgelig rigtig kede af men vi vil rigtig gerne løse det for dig. Kan du ikke sende os en e-mail på support@min-mave.dk?

Uacceptabel omgang med persondata

Uacceptabel omgang med persondata. Ingen kommunikation eller respons på brugerhenvendelser.

9. april 2021
Min-Mave.dk-logo

Besvarelse fra Min-Mave.dk

Kære V.
Jeg er ked af at du har haft denne oplevelse med vores kundeservice!
Vi har bestræbet at besvare alle henvendelser og hjælpe alle.

Vil du skrive til mig på admin@min-mave.dk igen? Så skal jeg personligt tage mig af det med det samme!

Kærlig hilsen
Julie

Dejligt site og forum

Dejligt site og forum. Hyggeligt med mails hver dag - selvom disse er fyldt med tastefejl. Mangler dog lidt man kan fjerne “synes godt om” når dette er ved en fejl, melde dårlig opførsel og slette eller rette i sine opslag. Men ellers en dejlig hjemmeside det kan være meget nyttig.

7. oktober 2017

Elendig service

Jeg har endnu ikke modtaget min ordre, penge er trukket og jeg har snakket med de relevante personer, der lovede at tage action. Intet er.sket, ingen follow up eller information om status er givet retur til mig- og siden er telefonen blevet lagt på når jeg ringer eller en udenlandsk telefonsvarer siger at personen ikke er tilgængelig. Ingen respons på mails eller telefonopkald. Det er elendig service- men de er ikke bange for at trække pengene! Jeg kunne få min vare et andet sted inden for to dage- nu er det over 3 uger siden jeg bestilte og intet har jeg modtaget! Det er både første og sidste gang jeg bestiller noget hos min mave! Mage til arrogance skal man lede længe efter- utroligt at dette useriøse foretagende overlever!

22. februar 2017