Fantastisk god service fra sælger Christian og hans unge lagermedhjælper. Købte en lækker Panasonic fladskærm samt stander til en god pris. Der var heldigvis tid og overskud til at samle stander og kø... Se mere
Føj for den lede… indehaverens søn starter pænt aggressivt ud, da jeg vil have reklameret over et bose-produkt købt hos dem i 2022 - åbenbart fordi Bose har opsagt aftalen med Milo. Jeg har efterh... Se mere
Vi har fået en meget venlig og kompetent betjening af Michael Christensen i Milov lyd og billede butikken i Rødovre Centrum. Han var tålmodig og meget vidende om produkterne. Vi følte os trygge ved a... Se mere
Jeg har købt/bestilt flere Sonos højtalere og forspurgt om muligheden for at få dem leveret senere på måneden. Hurtig ordrebekræftelse og lydhør overfor ønske til levering - Og så var prisen skarp! H... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Velkommen til vores to nye butikker i Rødovre Centrum Efter ca. 40 år i arkaden på Valhøjs Allé, er vi nu flyttet til Rødovre Centrum. Her vil du opleve, at alt dufter af nyt. Vi har åbnet to butikker, som vi faktisk er ret stolte af. En rendyrket butik med alt inden for Bang & Olufsen og vores Panasonic Center, hvor du finder markedets øvrige topprodukter.
Rødovre Centrum 1 M, st. 22., 2610, Rødovre, Danmark
- butik@milolydogbillede.dk
- www.milolydogbillede.dk
God og tålmodig betjenning
Rigtig god service.
Ringede for at få bekræftet lagerstatus…
Ringede for at få bekræftet lagerstatus - afgav bestilling og fik min vare et døgn senere med GLS. SÅDAN! Intet at sætte en finger på - en klar anbefaling herfra
Reel betjening, tak!
Kære B&O
Tak for god og reel betjening i Rødovre centret.
Altid hurtig levering og skarpe priser
Returvare til Milo ,Yamaha sb300 som…
Returvare til Milo ,Yamaha sb300 som brummer med kabler og uden,,,ville så have varen krediteret,
Så kommer det. De vare som er leveret retur er ridsede emballagen er itu.samt fragt modregnes. 1000 kr Løgn,,,
Ville købe de to Yamaha sb300 men så er der tavshed fra Milo Radio, hvorfår mund. Er der noget som ikke passer. Er du klog så Find et andet sted at handle.
Tv køb og levering
Bestilte et Tv som blev hurtigt leveret med en yderst kompetent tekniker, gik ikke før alt var ok og jeg var blevet instrueret i brugen af tvèt
Niels

Super Service
Bestilte et 40 tommer led tv om eftermiddagen Hos Milo lyd & billede i Rødovre Centrum og forventede at det ville arrivere i løbet af nogle dage.
Stor var min overraskelse, da jeg et par timer senere blev ringet op fra butikken.
Den meget venlige mand spurgte hvornår jeg var hjemme, ( og det var jeg hele aftenen ) for så kunne han lige så godt levere fjernsynet på vej hjem fra arbejdet, da vore kommuner støder op til hinanden.
1½ time senere kom han så med fjernsynet og en goody back med lidt chokolade og bar det ind i vores hus.
Bedre service og venlighed findes vel næppe.
Tak for en dejlig oplevelse og i vil altid være i vores tanker ved et evt. nyt køb.
Dette firma kan vi klart anbefale til alle. 5 fede superstjerner *****

Super Service - kvalitetsprodukter
Har lige købt et 65 tommer oled Panasonic tv. Det står fantastisk skarpt og flot i stuen. Jeg købte det over nettet lørdag. Kort tid efter ringede de fra forretningen og spurgte om jeg ville have det ud søndag. Søndag kom to venlige unge mænd og bar det ind i stuen. Top service. - Jeg oplevede mig som en VIPkunde hele vejen igennem. 👍
Seriøs rådgivning ved køb af tv
Jeg var inde for at købe et tv. Et stort tv. Men da sælgeren spurgte ind til mine boligforhold og behov, foreslog han faktisk, at jeg ikke behøvede at ofre så mange penge. Han foreslog - og vi valgte et tv, der var mindre og 20% billigere. Et valg jeg er godt tilfreds med. Hvor finder man en sælger, der ikke bare sælger op?
Fantastisk service
Fantastisk service - både i butikken - og dygtig og tålmodig var ham, der kom og tilsluttede mit nye tv :-)
Jeg bestilte i går et par WH-1000XM3…
Jeg bestilte i går et par WH-1000XM3 headphones i sølv fra Sony hos milolydogbillede.dk. Jeg blev ringet op et par timer efter bestillingen, fordi de ved en fejltagelse havde sendt et sort par afsted, fremfor i sølv som jeg havde bestilt. De tilbød derfor at komme forbi til min private adresse og bytte de sorte jeg havde modtaget, med et par sølv som jeg havde bestilt. Fremfor at bede mig om at sende pakken tilbage til dem, tog de selv initiativ til at løse den fejl, som de selv havde skabt, og brugte deres fritid på at løse problemet.
Det er god service!
Tak for det. :-)
Købte nyt tv
Købte nyt tv, og var så naiv at tro at det bare var at sætte antennestik og noget strøm til, men nej.
Da jeg ikke er den store itekspert, måtte jeg give op ( fejl 40 )
Ringede og beklagede min nød og inden for en time stod der en Milo medarbejder, og 3 min. så virkede det hele.
SE DET ER SERVICE
ikke anbefalet
1. Dårlig kommunikation. Jeg har spurgt, hvornår et af produkterne vil være på lager, de sagde måske slutningen af måneden, det har været to måneder siden.
2. På deres hjemmeside var prisen anderledes end i butikken. Jeg har kørt 100 km til Bose® QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner, og jeg fandt ud af at det koster 3300kr, men på hjemmesiden var det 2678kr.
Super uprofessionelle medarbejdere..
Super uprofessionelle medarbejdere...
-jeg kørte idag 100km for at købe en lækker Panasonic fjernbetjening til 700kr
-først af alt, fik jeg at vide at 700kr var en rabatpris da denne model normalt koster 1000kr, dette var så en løgn(salgstrick) den har altid kostet 700kr finder jeg så ud af når jeg kommer hjem.
-jeg får at vide i butikken at denne fjernbetjening var universal til alle panasonic tv. Alt jeg skulle gøre var at sætte batterier i.
-jeg kommer så hjem og finder ud af til min store skuffelse at fjernbetjeningen ikke virker, der er lys i, men ingen reaktion fra mit tv?
-jeg googler og ser om der evt. Ligger noget info omkring kodning osv. Intet held. Der står den ikke skal kodes.
-jeg ringer til butikken for at høre om de evt. Ved om man skal gøre noget for at aktiverer fjernbetjeningen.
Jeg får fat i en fra butikken som skulle have styr på Panasonic. Igen til min skuffelse igen, må jeg erkende at manden ikke lyder til at have den store viden omkring det produkt han sælger. Jeg får at vide at jeg kan komme ind med den så de kan teste den på deres nye Panasonic tv. For at se om det er mit tv’s modtager der fejler.( min gamle fjernbetjening virker fint)
Undskyld men hvad hjælper det mig om den virker på jeres nye tv??? Det får den jo ikke til at virke på mit, som den rent faktisk er købt til at virke til.
-nå, det jeg vil frem til er. Send jeres medarbejdere på kursus i de produkter i sælger, eller pil jeres “Panasonic center” skilt ned.! Så flere kunder ikke kører 100km for at få den professionelle hjælp de søger. Og så må køre 100km igen for at returnere det møg de har solgt dem.
-mvh Benjamin :)

Miloradio og B&O - SERVICE UNDER AL KRITIK
Miloradio og B&O
Jeg er dybt skuffet og frustreret over jeres service, eller mangel på samme..
Min mand og jeg har altid investeret i jeres produkter, da vi godt kunne lidt det klassiske tidsløse design og herunder troet, at pris, kvalitet og service hang sammen. Dog har vi måtte erfare, at pris, kvalitet og god service ikke bliver prioriteret i jeres firma..
Vores BeoVision 10 - 46.. Har nemlig af jer og andre B&O kunder en kendt fejl, i deres LCD-panel.. En fejl, der tidligere kunne repareres for ca. 16.000-18.000 kr. (Der skulle betales, af køber, hvis panelet gik i stykker efter endt garanti) Dog bliver dette panel ikke længere produceret - hvilket betyder at vi ikke kan få repareret vores TV..
Det vil sige, at vi har købt et TV til 60.000 kr., der efter 6 år, er lige til at smide ud - da I ikke yder kompensation, grundet en alder på 6 år.,
Når fejlen er kendt af jer og ikke kan repareres - bør I, i min optik give fuld kompensation, uanset alder.. For den fejl, er ikke noget som vi, som forbrugere - har forudsaget!!! Det er TV’et født med...
Vi er nået dertil, hvor vi ser os nødsaget til at sælge alt vores B&O - samt orientere andre om jeres manglende service.. Så de ikke ender i samme kedelige situation som os..
B&O tilbagehenviser os til Miloradio - hvor vi købte vores tv, hvem vi naturligvis har kontaktet inden, vi kontaktede B&O - Miloradio ville ikke hjælpe os, de ville bare sælge os et nyt TV..
Det er under AL KRITIK... Køb hverken B&O og køb heller ikke hos Miloradio..
Manglende svar på email
Fik problemer med en vare købt på nettet.
Sendte for 8 dage siden en email. med spørgsmål til hvad jeg skulle gøre.
Jeg afventer stadig svar på på min email.
Handler nok et andet sted næste gang.
Perfekt!
Fremragende betjening og endelig en butik med personale der har indsigt i de produkter de sælger.
Forsat: Dårlig B&0 "service"
Forsat:
Svar Selv tak. Undre mig det kommer bag på dig at jeg er utilfreds. Efter modtagelse af subwoofer blev den jo returneret den 23.8 og var først tilbage den 30.10.17 som det fremgår af regningen fra den 18.8.17 gælder garantien først fra denne dato ! Afprøvningen du omtaler foregik ikke med min medvirken - det der var afgørende var at den IKKE virkede hjemme hos mig. Det fremgik ikke af tilbuddet på rep. at såfremt TV skulle genindstalleres som du bad om - var det for egen regning. Det du nævner med at jeg "for at spare penge" selv lev. rep. var ud fra det synspunkt at det ville gå hurtigere og at jeg ingen anelse havde om at tv ville været problemet. Det eneste jeg har gjort er at tage stikket ud til tv og strøm før rep. og efter sætte de samme stik i igen og så regne med
at nu virker alt igen.Og hvad angår kontakt/kommunikation så er vi desværre også helt uenige på dette punkt. Jeg synes der var alt for lang rep.tid og alt for lidt orientering undervejs. I min kalender for 2017 har jeg noteret 18.8 indlev af rep. lovet færdig ca. 14 dage ! Rykker efter 8.8 og får så rep. tilbage 18.8. Besøg 23.8 : her tages rep. med retur idet den ikke virker her.Rykker 18 og 25.10 Får deen tilbage efter ny rep. 30.10 men installation virker ikke. For at fejlfinde får jeg B&0 service SBR til at checke den hos dem hvor den virker. Fortsætter derefter selv at geninstallere TV uden held. Sendte så en mail den 6.2.2018 via hjemmesiden og da jeg ikke får svar på den forsøger jeg at ringe den 23.2.18 kl 13.50 men uden at træffe Jan Jeg afleverer så besked om at Jan bedes ringe tilbage hvilket ikke skete. For at vi kan komme videre i denne sag ser jeg ingen anden løsning end at Milo betaler tekniker besøget så jeg kan blive tilfreds igen. (som før)
God service og betjening
Vi har købt TV 2 gange hos Milo Radio og TV. Begge gange har vi fået en meget fin service og en god vejledning ved køb.