Millarco International A/S Anmeldelser

3,2

Uovertruffen service. Jeg henvendte mig til Millarco, da jeg havde fået en ridse i mit nye Cozze skabsmodul. Henrik Hansen bad prompte om model, min adresse og telefonnummer - hvorefter jeg modtog... Se mere

Køber 2 pakker af deres skabslåge håndtag med 2 i en pakke. 2 ud af 4 virker ikke til gevindet. Nu sidder der et løst skabslåge håndtag i mit køkkenskab fordi skruen har sat sig fast i håndtaget. Og... Se mere

Mange tak til Serviceteamet hos Millarco og især Henrik der var hurtig og meget hjælpsom til opsætning af Vildtkamera. Jeg var dsv. startet ud med et forkert SIM kort, men blev guided den rigtige... Se mere

1. Grossist
  2. Gør det selv-butik
  3. Havecenter
  4. Isenkræmmer
  5. Værktøjsgrossist

Om Millarco International A/S

Hos Millarco International forhandler vi et bredt udvalg af produkter til haven. Alle haveejere ved, at en have er et helårsprojekt, hvor man skal ordne drivhuset, have haveredskaberne og trillebøren i anvendelse til at ordne jorden, eller have vandingsartiklerne i gang i den varme sommer, eller når sommer og aftnerne skal forlænges med en terrassevarmer på terrassen. Ud over det har vi også et bredt sortiment af spil til leg og underholdning, så man til hver en tid kan få det meste ud af den dejlige Danske sommer. Hos Millarco har vi et udvalg af egne brands som Green>it serien og Play>it serien så du er klædt på til havearbejdet eller til leg i haven. Hos Millarco International forhandler vi et bredt udvalg af både gasgrill, Cadac grill, kulgrill, kuglegrill og tilbehør til grillen ud over det nyeste tiltag som Cozze pizzaovn. Det er altså helt op til dig, hvad du foretrækker, når grillmaden skal tilberedes

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hjælp til reservdel

Kæden på min Boxer portåbner var knækket, hvorfor jeg kontaktede Millarco. Her var Henrik meget hjælpsom og præcis om, hvad han skulle vide, for at finde den korrekte reservedel. Allerede samme dag var den ønskede reservedel fundet og sendt afsted til mig - og endda U.B ;-)
En super fin oplevelse -Tak !

9. april 2024

Hjælp til opsætning af Vildt kamera

Jeg var dsv. startet ud med et forkert SIM kort, men blev guided den rigtige vej, og herefter hjalp Henrik med resterende ( jeg er ikke selv den allerstørste IT specialist)
Endnu engang tak til alle for hurtig og god service
Hilsen Keld Christensen

4. januar 2024

Usædvanlig god kundeservice

Hurtig, effektiv og serviceminded kundeservice. Efter en hurtig og god mail og telefon korrespondance fandt de en løsning på mit problem som klart oversteg mine forhåbninger. Super tilfreds 😊💪

19. december 2023

Jeg har da flere gange når jeg skal…

Jeg har da flere gange når jeg skal forsøge mig med nyt elektronisk isenkram, haft lidt begynder problemer, men dette Vildt Kamera fra Millarco kunne jeg ikke knække "koden" til, så jeg har gennem nok 14 dage været i både telefonisk og mail kontakt med Henrik Hansen mange gange, og HH fandt selvfølgelig løsningen på problemet, så nu kører det bare perfekt.
Tak for super kompetent rådgivning og udholdenhed med min manglende evne på dette område.
Og til HH AAAAA+++++
Mvh. Kim

9. oktober 2023

Service

Fantastisk service! Købte en garageportåbner til min farfar , og med henvisning til service telefonen hos Millarco (en Jonas) fik farfar dejlig og god hjælp til at sætte det hele op! Bestemt et sted jeg vil købe fra en anden gang
Tak fra farfar og barnebarn 🤍💙

14. juni 2023

Helt ufattelig dårlig service

Helt ufattelig dårlig service, købte siveslanger, der ikke virker, efter video dokumentation, telefon samtaler mm, prøver de at komme uden om en ombytning ved at stille nye krav og nye potentielle muligheder for om fejlen kunne ligge et andet sted. Øv øv og øv

13. juni 2023
Millarco International A/S-logo

Besvarelse fra Millarco International A/S

Kære Dorthe

Jeg beklager dybt at høre om din negative oplevelse og den dårlige service, du har modtaget fra os. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, da det giver os mulighed for at forbedre vores kundeservice.

Det er vores mål at sikre, at alle vores kunder modtager produkter af høj kvalitet og en fejlfri service. Jeg vil undskylde, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger i denne situation. Vi vil gerne løse dette problem for dig og sikre, at du er tilfreds.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt og identificere, hvor denne fejl i kommunikationen er opstået, beder vi venligst om, at du sender en mail til mig med de svar, du har modtaget indtil nu, brug følgende mail millarco@millarco.com og henvis gerne til dette svar. Det vil hjælpe mig med at undersøge sagen grundigt og finde ud af, hvordan vi kan forbedre den interne kommunikation og kundeservice.

Endnu en gang vil jeg gerne udtrykke min oprigtige beklagelse over for dig. Jeg håber på din forståelse og muligheden for at gøre det godt igen.

Venlig hilsen.
Millarco International A/S
Flemming Kruse
Webmaster E-commerce

Stor ros især til Jonas som har…

Stor ros især til Jonas som har behandlet vores sag.

Købte en boxer garageportåbner, hvor jeg fik simpel vejledning hvilket hjalp mig til at jeg selv kunne montere og programmere denne (jeg er ikke håndværker)
Der var dog en defekt på den ene garage sender, hvor dette straks ved udbedret uden først at skulle bevise det ene og det andet.

17. marts 2023

Jeg har altid haft elektriske maskiner…

Jeg har lige købt en batteri boremaskine fra Einhell, og sikke en fornøjelse at bruge. Den medfølgende lader, lader batteriet hurtigt op, og det er endnu ikke lykkedes mig at køre batteriet tomt.
Et fantastisk produkt og smart at batterierne passer til alle EINHELLS maskiner.
Jeg kan fuldt ud tilslutte mig, at de millarco produkter, der sælges i byggemarkederne, holder hvad de lover - og jeg har efterhånden købt en del.
Fem store stjerner fra mig :-)

21. juni 2022

Henrik saves the day!

Jeg havde fat i Henrik, da jeg havde svært ved at finde ud af mit produkt fra Millarco. Jeg fik utroligt kompetent vejledning. Der er ikke meget den mand ikke ved! 5 stjerner herfra 🙌🏻

20. september 2021

Fantastisk kundeservice fra Millarco - og en glimrende pizzaovn

Jeg har købt en Cozze pizzaovn, hvor jeg desværre kom til at ødelægge den rustbeskyttende belægning ved at sætte en plade for åbningen, for at pyrolyse stenpladen - 100% min fejl. Skrev til Millarco der producerer ovnen og fik lynhurtigt svar fra Michael. Jeg fik råd om hvordan jeg kunne beskytte ovnen mod rust efter jeg havde ødelagt en del af belægningen, men det lød til en større omgang. Igen min fejl, så glad for hurtig råd og vejledning.
Efter kort tid ringede Michael og tilbød at de sendte en ny cozze ovn til mig! Det er selvfølgelig langt udover hvad man kan forvente, da jeg selv var skyld i skaden, men alligevel helt fantastisk kundeservice og siger meget om virksomheden. Meget taknemmelig!!! Jeg har længe ledt efter et alternativ til min brændefyrede pizzaovn der er lidt af et projekt at starte op og holde varme ved lige - Jeg faldt over Cozze - til en glimrende pris. Cozzen er overlegen ved at være nem at sætte op, gas drevet og varmer lynhurtigt op, så det bliver lidt nemmere i en travl hverdag at få hjemmelavet pizza.

7. august 2021

Fantastisk kundeservice

Har bestilt en Pizza ovn hos Homeshop, der var fri fragt til pakkeshop, hvilket jeg naturligvis vælger , det viser sig at de sender orderen vidre til Millarco som bruger de oplysninger de har modtaget, men men pakken er for tung, Vejer for meget og bliver sendt retur til millarco hvilket jeg ikke får en pinbd afvide om, følger den på track and trace og kan se at der står levering i dag, 31-05, så det går jeg selvføllig ud fra , men det var ikke til mig men afsender,fu..k fu..k, kontakter gls for at høre hvor min pakke er og de fortæller mig så om at den var for tung og derfor bliver sendt retur til afsender, efter at ha kontaktet kundeservice gør de alt for at få den afsted samme dag og en medarbejder tar før fir og køre den til gls med privat levering, så kan de godt ta den ??? det er flot service fra Millarcos side at gøre så meget for at løse mit problem... P.s Vi har sølvbryllup den 1-6 og har inviteret alle vennernes børn på Pizza, så krydser fingre for Gls ikke igen fukker det op... Tak Til hende fra kundeservice hos Millarco

31. maj 2021

Købte en Boxer 3000 portåbner hos…

Købte en Boxer 3000 portåbner hos multikøb. Bliver så henvist til milliarco.dk for service for den pludselig ikke virker.
Aldrig har jeg fået så ringe service. Hvis det ikke lige var de småting han kom med var det min port der ikke var iorden.

Efter man har skiftet det ringe bras ud virker den perfekt og har ikke ændret noget på porten.
Virkelig dårlig service her fra

11. maj 2021

Sikke noget bras

Jeg købte et rotisseri til Weber Q3000 af mærket cook>it fra Millarco.
Det er det værste klamp jeg nogensinde har brugt penge på. Delene passer simpelthen ikke ordentligt sammen. Jeg har selv tilpasset beslag og skruehuller og har fået det til at fungere, men produktet er af helt uacceptabel kvalitet.
Ydermere afvises min reklamation med ordene “Sådan ser de allesammen ud”
Skodprodukt og dårlig kundeservice.
Jeg skal nok huske firmanavnet og holde mig langt væk fra deres produkter fremover.

20. maj 2020