Mangler at modtage en vare. Trods gentagne henvendelser vender de ikke tilbage. Ville ikke turde handle der igen. Svar til Milker: 45 minutter efter tredje rykker! Første kontakt var d. 18. juni.... Se mere
Vær opmærksom på at man selv skal betale fragten, hvis man vil returnere noget. Retursedlen var nærmest umulig at forstå - det var virkelig svært at se hvilke produkter, der var hvad, når det eneste... Se mere
Super brugervenlig webshop, nemt at handle, god pris og mega hurtig levering. Kan helt klart anbefale Milker, uanset om man er gravid, ammer eller bare er ude efter en cool upgradering af sin garderob... Se mere
Bestilling og levering gik fint. Intet at klage over her. Var ikke tilfreds med varerne, men nåede ikke at returnere inden fristen. Milker.dk var dog så large, at lade mig bytte varerne allige... Se mere
Ammetøj fra Milker er skabt til at gøre det lettere at være ammende mor. Den unikke ammeåbning sikrer, at du kan amme diskret og enkelt uden at blotte dig. Den specielle ammeåbning gør også, at du som ammende undgår unødig træk og kulde, som normalt kan give brystbetændelse. Milker er dog også meget optaget af at skabe design, der er varieret og moderne, så den nybagte mor kan optræde med stil både til hverdag og fest. Milker har således stået for en række nyheder på markedet for amme tøj.Milker ammebluser til diskret og effektiv amning.
Dyrehavevej 8, 2930, Klampenborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg modtog tøjet dagen efter jeg bestilte det og det passede mig alt sammen og var smart.
Dårlig service. Jeg havde bestilt en kjole, der ikke levede op til forventningerne og ville sende retur. Ingen returlabel med, så jeg skulle selv betale for den, men det står jo på hjemmesiden, blev jeg oplyst. Efter en uges tid kontaktede jeg Milker for at høre hvornår jeg kunne forvente at få pengene på min konto og får oplyst, at de ikke har modtaget kjolen. Det er jeg noget uforstående overfor, men vil afvente lidt, da det var med Post Nord. Efter et par uger rykker jeg Milker, der endnu ikke har fået kjolen. Jeg rykker igen nogle dage efter, og pludselig har de fået kjolen og jeg får derefter returneret mine penge langt om længe. Det er altså skidt, når man som kunde skal rykke og rykke for at bruge sin reklamationsret og dermed få sine penge igen. Rigtig skidt købsoplevelse. Tvivler på om jeg havde fået mine penge, hvis ikke jeg havde rykket gentagne gange.

Besvarelse fra Milker
Jeg er rigtig glad for produkterne og servicen! Dog er størrelserne meget små, og det fremgår ingen steder. Ventetøj burde især være om noget større end normalt - i hvert fald ikke omvendt!

Besvarelse fra Milker
Bestilling og levering gik fint. Intet at klage over her.
Var ikke tilfreds med varerne, men nåede ikke at returnere inden fristen. Milker.dk var dog så large, at lade mig bytte varerne alligevel.
Returformen, som webshoppen benytter er lidt bøvlet, men nem nok at finde ud af.
Venter nu spændt på mine nye varer.

Besvarelse fra Milker
Lækkert tøj i blød kvalitet. Fantastisk kundeservice, og vil gerne anbefale det til andre.
En skuffende oplevelse
Jeg bestiller et sæt og et par graviditetsbokser. Det viser sig efterfølgende at den bestilte bh var solgt ud. Desuden passede graviditetsbokserne mig dårligt. Afslutningsvis skal jeg selv betale returportoen, selvom engen af varerne var tilfredsstillende.
Kommunikationen var dog ok hurtig

Besvarelse fra Milker
Milkers hjemmeside siger 1-2 hverdage, hvilket var vigtigt, for varen skulle bruges som gave efter netop 2 hverdage. Da jeg ikke havde hørt noget om ekspeditionen det første døgn efter købet, fulgte jeg op sidst på dag 1 (en fredag eftermiddag). Alligevel formåede Milker at bruge 5 dage på leverancen, som derfor kom for sent i forhold til det lovede, og det jeg havde lagt vægt på.

Besvarelse fra Milker
Fin og hurtig levering og også tøj af en rimelig kvalitet. Det var dog ikke lige mig og så er det altså noget lettere (og billigere for kunden), hvis der sendes en retur-label med.

Besvarelse fra Milker
Hurtig og gode produkter - det kunne dog være nemmere at returner
Hurtig levering!
Tøjstørrelserne er som forventet. Bambus mix sidder godt til kroppen og øko bomulden er blød og let i stoffet.
Farverne og størrelserne er meget misvisende, og da jeg så “iøvrigt for egen regning” sendte det prøvede tøj retur, måtte jeg rykke gentagende gange for at få penge retur. Dette er prøvet med 2 ordre og begge gange var det nødvendigt at blive sur før de tilbageførte pengene. (Var fristet til at tro at de tænker, går den så går den)
Medvidere yder de absolut ingen kundeservice! Jeg havde bestilt for 1900 kr, da milker satte de købte vare ned inden jeg nåede at åbne pakken.
Jeg skrev til dem og kunne med fotodokumentation bevise at tøjet endnu ikke var taget i brug og mærkerne stadig sad i tøjet, og anmodet pænt om at få differencen udbetalt.
Dette nægtede de, jeg kunne for egen regning sende ordren retur og så bestille det igen. Men som de understregede jo ikke være sikker på jeg kunne få de samme vare igen, hvis en anden var hurtigere til at bestille.-Behøver jeg sige at de fik det hele retur, UDEN en ny bestilling.

Besvarelse fra Milker
Lækker kvalitet. Kom hurtigt frem, og var lige det jeg troede at jeg havde bestilt: sum-up, kunne ikke være bedre
Hurtig levering. Fik besked om at min pakke lå til afhentning ved gls pakkeshop mindre end 24 timer efter jeg bestilte.
Varerne er som lovet og i en fin kvalitet.