Mangler at modtage en vare. Trods gentagne henvendelser vender de ikke tilbage. Ville ikke turde handle der igen. Svar til Milker: 45 minutter efter tredje rykker! Første kontakt var d. 18. juni.... Se mere
Vær opmærksom på at man selv skal betale fragten, hvis man vil returnere noget. Retursedlen var nærmest umulig at forstå - det var virkelig svært at se hvilke produkter, der var hvad, når det eneste... Se mere
Super brugervenlig webshop, nemt at handle, god pris og mega hurtig levering. Kan helt klart anbefale Milker, uanset om man er gravid, ammer eller bare er ude efter en cool upgradering af sin garderob... Se mere
Bestilling og levering gik fint. Intet at klage over her. Var ikke tilfreds med varerne, men nåede ikke at returnere inden fristen. Milker.dk var dog så large, at lade mig bytte varerne allige... Se mere
Ammetøj fra Milker er skabt til at gøre det lettere at være ammende mor. Den unikke ammeåbning sikrer, at du kan amme diskret og enkelt uden at blotte dig. Den specielle ammeåbning gør også, at du som ammende undgår unødig træk og kulde, som normalt kan give brystbetændelse. Milker er dog også meget optaget af at skabe design, der er varieret og moderne, så den nybagte mor kan optræde med stil både til hverdag og fest. Milker har således stået for en række nyheder på markedet for amme tøj.Milker ammebluser til diskret og effektiv amning.
Dyrehavevej 8, 2930, Klampenborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg kan kun give roser. Hurtig levering, lækker kvalitet. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen. Jeg er så glad.

Besvarelse fra Milker
Jeg bestilte og modtog mine var uden problemer. Da jeg havde pakket dem og og vaskede dem opdagede jeg et hul i den ene. Jeg skrev til firmaet og forventede en ny vare uden bøvl. De ville have jeg skulle returnere varen hvis den var ny i indpakningen, men det var den jo selvsagt ikke. Derefter svarede de ikke før anden mail, hvor de tilbød mig fri fragt på min næste ordre. Jeg skrev tilbage at jeg forventede en ny vare når jeg havde modtaget en defekt vare, den mail har jeg ikke fået svar på.

Besvarelse fra Milker
Hurtig levering og fin service.
Tøjet er dog meget stort i størrelsen.

Besvarelse fra Milker
Altid en fornøjelse at handle hos milker, lækre produkter og hurtig levering.
Hurtig levering. Gratis Levering pga. beløb over 1100kr
Desværre er størrelserne små i størrelsen.
Derfor passede ingen af de købte bluser mig (købt i den størst mulige størrelse = XL).
Returneringen betaler man selv for.
Og da jeg pga returnering heller ikke mere har købt for over 1100kr, betaler jeg nu også fragtgebyr for leveringen til mig.
I alt kom jeg så til at betale 43kr+39kr=82kr for forsendelserne frem og tilbage. Og jeg kunne ikke passe tøjet.
Kun en ammebh (Blød og dejlig) til 134kr (dvs. prisen blev så 216kr) Øv.

Besvarelse fra Milker
Hurtig behandling og levering dagen efter det blev købt. Tøjet er i dejlig blød kvalitet.

Besvarelse fra Milker
Hurtig levering og to super lækre produkter der lever op til mine forventninger

Besvarelse fra Milker
Jeg har købt en kjole på lagersalg, som irriterer meget i syningernes samling under armen ud for brystet. Kun i venstre side. Får et rødt mærke efter en hel dag med den på. Lidt samme historie med en anden kjole, jeg bestilte online. Men den er utrolig flot og blød og lækker, så jeg er lidt trist over, at den irriterer huden så meget.
- nej, det er ikke uld
- nej, jeg kunne ikke returnere, da jeg med begge kjoler først bemærkede irritationen, efter jeg havde haft dem på 1 dags tid, da man ikke opdager det med det samme. Ingen af kjolerne er købt for småt. Det er en kæmpe samling af syningen, nærmest en knude.

Besvarelse fra Milker
Utroligt lækre varer, der blev sendt prompte. Jeg giver den sidste stjerne, hvis og når jeg engang oplever butikkens returproces, og finder, at den er positiv, men indtil videre er jeg en vældig glad kunde :-)
Super lækre produkter og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Milker
Fin kvalitet i bluse. Men de er utrolig små i str, jeg bestilte xxxl og de stider meget stramt og bruger nornalt kun xl.

Besvarelse fra Milker
Rigtig fin oplevelse med handlen, og rigtig fine varer.

Besvarelse fra Milker
Nem og overskuelig hjemmeside, og da jeg havde spørgsmål til ordren oplevede jeg meget venlig betjening og stor imødekommenhed. Jeg kan kun give Milker de bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Milker
God oplevelse! Fandt et par lækre toppe til en virkelig god pris under udsalget👌🏻 Hurtig levering. Varmeste anbefalinger herfra.