Mikkelgulstad Anmeldelser 10

4,4

4,4

Kvalitet, grundig, ordentlig og punktlig

Vi har brugt Mikkel til to store projekter i vores lejlighed. Han vision og udarbejdelse af vores reoler og skabe er intet mindre end fantastik. Han hjalp os med design og hvad der ville fungere i praksis.
Detalje orienteret, grundig, sympatisk og dygtig! Kvalitet og løsninger som passer ind og respekterer de eksisterende rammer. Luksus håndværk!

1. maj 2026

Garderobeskabe

Flere ting:
1. Mikkel selv en utrolig behagelig person.
2. God kommunikation.
3. Leverede resultater i den grad præget af professionalisme, entusiasme og med et utroligt tilfredsstillende resultat.

6. maj 2026

Vil anbefale Mikkel Gulstad til alle!

Mikkel har lavet vores køkken, garderobeskab og entréløsninger, og vi er virkelig imponerede. Han er enormt dedikeret til sit arbejde og går op i, at tingene bliver lavet ordentligt, helt ned i de små detaljer.

Han er samtidig utrolig behagelig at have i hjemmet, holder sine aftaler og arbejder effektivt. Man mærker tydeligt stoltheden i hans håndværk.

Vi vil helt klart anbefale ham til alle vi kender!

1. marts 2026

Super god oplevelse med Mikkel!

Super god oplevelse med Mikkel!

Han har stået for en større snedkerløsning i vores lejlighed, og kvaliteten er bare i top. Han er grundig, engageret og går ikke på kompromis med sit håndværk.

Derudover er han nem at kommunikere med og meget pålidelig. Alt spiller bare.

Stor anbefaling herfra!

17. marts 2026

Kæmpe anbefaling

Mikkel har lavet to skabe til os i køkkenet, og vi kunne ikke være mere tilfredse!

Mikkel hjalp med at få vores tanker og drømme om to nye skabe i køkkenet udført på bedste vis. En super nem process, fair og gennemsigtig pris, og virkelig flot håndværk!

Vi vil anbefale Mikkel til alle vi kender!

13. marts 2026

Meget grundig

Meget grundig, tog sig god tid til at snakke opgaven igennem inden og undervejs. Kommer med gode løsninger. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale Mikkels arbejde.

21. december 2025

Perfekt udført håndværk - med sødme og professionalisme

Mikkel Gulstad lavet snedkerarbejde i verdensklasse!

Mikkel Gulstad kom forbi, mens alt var ren ruin i vores nye lejlighed på Nørrebrogade - og talte vores ideer og drømme igennem med os. Målte op og gik hjem til sit værksted og tegnede og byggede - og ikke længe efter fik vi den SMUKKESTE kæmpe indbyggede bogreol henover vores franske døre og vores indbyggede skab i soveværelset med skabe hen over hovedgærdet og indbyggede sengeborde i hver side af sengen.
VI ELSKER vores møbler - og det gør folk der kommer forbi også 🫶❤️⭐️
En ting er det færdige perfekte produkt - noget andet er, at Mikkel er sådan et ordentligt menneske at samarbejde med. Han er dygtig, holdt alle aftaler til punkt og prikke. Var præcis så længe (kort tid) om det, som han havde sagt. Og alt var udført med millimeter præcision.
Selv de andre håndværkere, som gik og ordnede andre ting i vores lejlighed bemærkede, at Mikkel var virkelig behagelig at arbejde sammen med og være i stue med!
Mikkel får vores varmeste anbefalinger og 5 ud af 5 stjerner ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

25. november 2025

Høj kvalitet med fornemmelse for detaljerne

Jeg har fået lavet radiatorskjulere af Mikkel og i hele processen har jeg følt mig velinformeret og mødt med venlighed.

Først og fremmest er jeg dog ovenud tilfreds med resultatet som er bedre end jeg kunne have drømt om. Der er taget hånd om alle detaljer og kvaliteten er generelt helt i top.

28. november 2025

Vi kan varmt anbefale Mikkel Gulstad

Vi kan varmt anbefale Mikkel Gulstad. Vi fik fremstillet et skræddersyet skab under vores trappe og monteret nye og bredere trin på vores trappe, samt fik sat et egetræs gelænder på vores glas gelænder. Vi er meget tilfredse med resultatet, og synes det er blevet super flot.
Mikkel Gulstad er behagelig at arbejde sammen med, og yder en rigtig god service. Desuden er han meget kvalitetsbevidst og fagligt ærekær omkring sit arbejde, hvad resultatet også viser.

30. april 2025

Yderst tilfreds med Snedkermester Mikkel Gulstad

Vi har med stor tilfredshed benyttet Møbelsnedker Mikkel Gulstad til to skræddersyede skabsløsninger, som ikke var nogen let opgave når man har med et hus fra 1920 at gøre.

Mikkel leverer en høj kvalitet, er detaljeorienteret og god til både at lytte til vores ønsker og give en god rådgivning. Derudover er Mikkel god til at kommunikere før, under og efter projektet og holder sine aftaler. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Mikkel Gulstad, som er det foretrukne valg hvis I har brug for en skræddersyet snedkerløsning til en fair pris.

29. januar 2025

Er dette din virksomhed?