Verrattuna muihin kyselysivustoihin itse olen täältä saanut eniten kyselyjä ja palkkiot ovat olleet verrattaen myös isommat. Olen nyt kaksi kertaa lunastanut 10€ arvoisen virtuaalisen mastercardin.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
En suosittele. Ensimmäisen 10€ saa kasaan viikossa, mutta palkintovaihtoehdot ovat huonot eikä rahoja saa edes Pay Palin kautta "oikeana rahana" vaan pakko ottaa lahjakortti. Virtual Mastercard ei... Se mere
Mielipidetutkimuksesta tuli reilun kuukauden ajan hyvin kyselyitä. Kun olin päässyt euromäärään 9.25€ (=yhden kyselyn päähän lahjakortista), kyselyiden saanti lakkasi tyystin. Kyselyistä kyllä tulee... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Osallistu sivuston kyselyihin ja saat palkinnoksi lahjakortteja, ostosseteleitä ja muita palkintoja. Liity ja osallistu helposti kotoa käsin.
Kontaktoplysninger
Queen Victoria Street 160, EC4V, Storbritannien
- www.mielipidetutkimus.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mielenkiintoisia tutkimuksia.
Kyselyitä tulee onneksi paljon
Kyselyitä tulee onneksi paljon, että ehtii edes johonkin mukaan.
Kyselyjä tulee liian harvoin
Kyselyjä tulee liian harvoin, muuten asiallinen kyselysivusto.
Antaa ansaitsemismahdollisuuden
Hyvät palkkiot ja paljon kyselyitä.
Suosittelen
Toimii hyvin
Hyvin toimiva kyselysivusto
Hyvin toimiva kyselysivusto. Kohtuulliset palkkiot kyselyistä. Palkkioiden maksu on nopeaa.
Suomalainen,kyselytutkimus miten…
Suomalainen,kyselytutkimus miten vastataan kyselyihin
Kyselyjä saisi olla enemmän
Kyselyjä saisi olla enemmän. Lahjakorttivalikoima on nyt suppea - sitä voisi laajentaa. Virtual MasterCard on hyvä, mutta sen käyttöä voisi tehostaa niin, että palkkiot voisi niputtaa yhdeksi kokonaisuudeksi ennen palkkiosumman lunastusta. Nyt niputuksen voi tehdä vain "virtuaalilompakossa", jossa niputuksesta peritään palkkio 1-5 euroa.
Sellaisia kyselyjä joissa kuulun…
Sellaisia kyselyjä joissa kuulun kohderyhmään tulee melko harvoin joten kestää myös kauan ennen kuin palkintoa pääsee lunastamaan. Kyselyt ovat myös usein pidempiä kuin mitä annetaan ymmärtää. Tärkeää on kuitenkin huomata että asioihin voi oikeasti vaikuttaa kun kertoo mielipiteensä rehellisesti ja näkee vähän vaivaa sen eteen.
toimii hyvin.Lisää erillaisia palkinto…
toimii hyvin.Lisää erillaisia palkinto vaihtoehtoja. Esim.Paypal
Toivottavasti saan pian ansioita
Ennen oli parempi
Ennen oli parempi. Nyt palkintoja oli tarjolla 9 kpl, mutta ei enää Hesburgeria. Muilla paremmat valikoimat!
Kysyttyäni asiaa, sain vastaukseksi että niitä on muutettu äskettäin.
Eli siis huononnettu. Ei jatkoon.
En suosittele kenelläkään
En suosittele kenelläkään. Tilini jäädytettiin jostain ihmeellisestä syystä, vastaukseni ovat olleet joiltain osin "vääriä". En ole robotti, joten älkää vaan vastatko vahingossa väärin kysymyksiin. Jos vastaat samaan kysymykseen yhden kerran väärin niin tili poistetaan. Sain tietää vasta kun otin heihin yhteyttä. En tiennyt asiasta ja he ovat lähettäneet kyselejä, joihin olen vastannut, (vaikka tiliäni ei ole enää) eikä minulle ole tiedotettu mitään enkä ole saanut mitään vastauksistani. Aika ihmeellinen menettelytapa. Näyttää siltä, että keräävät vaan dataa ihmisistä ja antavat potkut. Jäi aika paha mieli. En ole tehnyt mitään väärää. Erittäin epämiellyttävä kokemus.
Olen ollut 4viikkoa rekisteöitynä
Olen ollut 4viikkoa rekisteöitynä, enkä ole saanut ainoatakaan kyselyä, vaikka profiili on ollut 100%. Kun itse aktiivisesti etsin kyselyä, ilmestyy teksti: Sinä et ole ollut aktiivinen viime aikoina. Kysymykset, joita
minulle tarjottiin alussa koskivat alkoholin käyttöä ja elokuvia sekä nettipelaamista. Vaikka olin profiiliin ilmoittanut etten niitä harrasta. Olemme sijaisperhe ja nähneet yhtä sun toista. Taidan olla liian vanhan aikainen.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.