aivan surkea alusta mielipiteiden antamiseen asiosta. eivät anna kuin muutaman kyselyn kuukaudessa. sitten menee 6kk siihen että pääset yrittää nostaa rahaa.. menee useita viikkoja eikä ala rahaa ku... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Saan usein kyselytiedotuksia sähköpostiini mutta kun sitten siirryn tarjottuun kyselyyn niin tuleekin tieto että kysely ei sovi minulle. Mielestäni voisitte suodattaa sellaiset kyselyehdotukset pois k... Se mere
Kyselyistä kyllä saa rahaa, noin 20-80 senttiä kappale, mutta kyselyjä on harvoin saatavilla. Usein käy niin että täytät kokonaisen kyselyn, mutta sivusto joko kaatuu tai saat ilmoituksen ettet kuuluk... Se mere
Olen tyytyväinen. No, nyt kuitenkin tuo ohjeistus onkin englanniksi. Itse olen syntynyt 40-kuvun Suomessa, eikä ollut mitään mahdollisuutta opiskella, enkä saanut englanninopetusta. Se on ainoa mii... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kerro mielipiteesi sinulle tärkeistä tuotteista ja palveluista verkkokyselyissämme.
Kontaktoplysninger
Storbritannien
- www.mielipidemaailma.fi
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Palkkiot kotiutuu nopeasti
En suosittele.
Sivusto toimii huonosti. Kyselyiden täyttämisen tuntipalkaksi tulee n. 1-2 €. Jos vastaat yhtään nopeammin, pisteitä ei rekisteröidä. Kyselyitä on vähän. Ei maksa vaivaa.
Minulla on jäänyt 5€:n palkinto…
Minulla on jäänyt 5€:n palkinto saamatta, koska 495 pisteen (500:sta saisi palkinnon) jälkeen kyselyt loppuivat. Onko tarjoaja huijari
Olen kaksi kuukautta saada rahoja…
Olen kaksi kuukautta saada rahoja paypalin kautta ulos,mutta ei onnistu.Muilla kysely puljuilla toimii paypal erittäin nopeasti.
Mielenkiintoisia kyselyjä
Nyt en muista milloin olen tehnyt.
Jatkuvasti teknistä vikaa
Täytin kyselyn loppuun. Kyselyn lopussa tuli ruutu "virhe sivustolla". Eli en nyt sitten saanut pisteitäni. Täytin kyselyn kyllä ihan huolellisesti. Mun lukunopeus on todella nopea, joten aika kurjaa jos johtuu nyt esim siitä, että täytin kyselyn "liian nopeasti". Mun lukunopeus on nopea koska olen tehnyt mm litterointia. En ymmärrä miksi lukunopeudesta rangaistaan. Olen nopea lukemaan ja kirjoittamaan. Lisäksi en jaksa alkaa sellaista tekeen, että täytän kyselyn nopeasti ja sit alan venaileen jonkun 6-7 minuuttia ennenku lähetän vastaukset. Jos nää samat tekniset viat jatkuu, eroan paneelista. Kyllä tehdystä työstä kuuluu saada korvaus, vaikka olisikin nopea työskentelijä. Tätä vikaa ollut ennenkin. Aika 0/5 että tehokkuudesta sakotetaan.
Neste momento eu estou me atirando nas…
Neste momento eu estou me atirando nas pesquisas e quero que cada pesquisa eu fique melhor e
Ihan hyvä kokemus ollut!
Miellyttävä
Miellyttävä. Kyselyt mielenkiintoisia
Mukava päästä kertomaan mielipiteensä.
Hyvä ja nopea
Erin omainen olen tyytyväinen palkkioista hyvää ajan kulua kun ei ole muuta tekemistä.
Hyvää ajan kulua saa olla osa tutkimusta vieläpä Saa siitä hyvät palkkiot
Kyselyitä vois olla enemmän ja paremmin…
Kyselyitä vois olla enemmän ja paremmin pisteitä
Palkinnon lunastaminen ei onnistu…
Palkinnon lunastaminen ei onnistu Paypalilla, vaikka niin lupaavat. Vaativat tilin vahvistusta, vaikka minulla on ollut toimiva ja vahvistettu PayPal tili jo vuosia.
Ehkä eniten kyselyitä näistä…
Ehkä eniten kyselyitä näistä vastaavista, toki ei niitä tässäkään joka päivä tule, pisteillä saa vaihdettua rahaksi paypal kautta, itsellä tahti ollut 5-10€/kk, mielenkiintosia kyselyitä tulevista tuotteista kauppoihin.
Omiin odotuksiin nähden kyselyitä tulee…
Omiin odotuksiin nähden kyselyitä tulee aika vähän.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.