fik to hotdog jeg der i var som bestilt
Bestilte to ristedehotdogs en med ketchup,remoulade og ristedeløg og en med ketchup,remoulade,sennep blande løg og rødkål og jeg ventede på at det blev lavet men blev virkelig skuffet fik en med ketchup,remoulade og virkelig meget sennep blande løg og rødkål (u spiselig) den anden med ketchup, remoulade og blande løg det er simpelthen for dårligt man sidder og venter så kunne man jo spørge sådan er det næsten hver gang
Fik en næsten kold bøfsandwich og…
Fik en næsten kold bøfsandwich og bigburger.
Noget er gået galt siden folk kun giver…
Noget er gået galt siden folk kun giver 1 stjerne. Jeg var fuld tilfreds med maden og venlig og hurtig betjening. Nok den bedste bøfsandwish jeg nogensinde har fået rigtig god bøf og rigtig meget tyk brun sovs. En rigtig god grill oplevelse.
Vi hentede idag mad på grillen
Vi hentede idag mad på grillen, en pølsemix og en kebabmix, og ville gerne have fish &chips fisk med , uden pomfritter da der var rigeligt med fritter i det andet, det resulterede så i at vi måtte betale 75 kr for fisken, da det åbenbart er dyre at få det uden pomfritter end med, en menu koster 57 kr, det er sgu ikke okay at man ikke bliver oplyst om det når man bestiller, det var kun fordi vi undrede os over prisen og spurgte ind til det. Og fisken var desværre tør og uspiselig. .
bsolute en skuffels bestiller en jumbo…
bsolute en skuffels bestiller en jumbo burger og får desværre en ligegyldig udgave af hvad hun kalder jumbo burger med slatten salat og´dovne agurker og tomater bollen kunne godt have brugt lidt varme og bøfferne var døde totalt tør stegte og det gjorde det ikke bedre da jeg skulle spise den efter 5 min så var den kold
Nej nu kan det være nok
Nej nu kan det være nok
Jeg har af flere gange været i grillen med dårlig oplevelse til følge
I dag D 13-4/2024 enu en dårlig oplevelse
Jeg forsøger at ringe min bestilling ind til grillen men efter en halv time uden kontakt bestemmer jeg mig for at køre turen og bestille ved kassen
Det første man møder er 2 piger som render hovedløs rundt og taber en masse på gulvet
Pomfritterne er næsten uspiselige de er sten hårde og knaser
Burgerne er kolde og jeg skal kun køre ca 3 km
Så mit råd til chefen er sæt tempoet lidt ned og kvaliteten op
Og så er det måske ikke særlig smart at lære en ny op når der er travlt
Bestilte en plankebøf
Bestilte en plankebøf, hvilket var en kæmpe skuffelse. Der var ikke særlig mange pommesfritter, og dem der var, var slatne. Bøffen var kold, og brødet var lagt i sovsen. Hvilket gøre at det var fugtigt og ulækkert.
Sidste gang vi har bestilt der fra.!
En trist omgang pølsemix
En omgang kolde pomfritter og pølser der ligner til de har været i frituren en time eller to, det der var ikke meget pølse tilbage det var ren stegeskorpe som bliver til pulver i munden.
Det tilbehør jeg bestilte med dressing og rå løg kom i bøtter ved siden af.
Det var ikke en sammen selv pølsemix jeg bestilte.
Det med pølserne er skamstegte er et tilbage vendende problem.
Sidste jeg bestilte en pølsemix skrev jeg at specifikt at “pølserne IKKE skal i frituren”
Dette resulterede i at jeg fik frosne pølser.