4,2

God

Vi bruger altid Midt Auto til begge biler, både til service og reparationer. Vi er altid 100% tilfredse og får super god service.

5. december 2023

varm anbefaling af midtvejs

Kan kun klart anbefale stedet hvis man ønsker hurtig hjælp og personlig og målrettet hjælp med sit problem uanset om det stort eller lille problem stod med en skade på bil mellem jul og nytår kontaktede midtvejs fik hjælp af Klaus med forløb af anmeldelse af skade som endte med total skade fik tilbud på anden bil kl 09 d 30 om formiddagen og hentede bil kl 13
tak for hjælpen

3. januar 2021

Super godt værksted!

Super godt værksted!
Vi har i nu 3 år brugt midtauto på Herningvej, som værksted til vores 2 biler.
Vi er generelt meget tilfredse og trygge ved at få vores biler repareret og serviceret her.
Vi oplever god service og hurtig betjening, trods travlhed.

14. november 2018

Endnu en dårlig værksteds oplevelse!

Vores Hyndai I20 skulle til sit første service 20.000 km.

Jeg var forbi værkstedet for at høre om pris og bestille tid, jeg fik oplyst at det første service på min I20 vil være 2.100 kr.

Jeg blev ringet op da bilen var færdig, der var ikke noget ekstra ud over det normale service, men det skulle der heller ikke være på en 1 år gammel bil.

Ved afhentning fik jeg en regning på over 3.800 kr. jeg fortalte at vi aftalte en pris på 2.100 kr. men fik bare besked på at den pris er uden olie og filter.

Det er ikke kun regningen der var problemer med, der var heller ikke skrevet i servicebogen, ved karosseri check, skrev de heller ikke noget om en rustplet der var ved den ene dør.

Jeg kan på ingen måde anbefale det værksted, det er plat og svindel og de virker fuldstændig ligeglade når man ikke er enige med dem, gør jer slev en tjeneste og find et andet sted at handle.

Midtgaard er bare endnu et værksted i rækken der giver den branche et dårligt ry.

4. februar 2015

Ikke korrekte oplysninger, overholder ikke aftaler og ekstremt arrogante.

Vi kiggede på en ny brugt bil, og viste stor interesse i en bil hos Midt-auto.dk, hvor vi tog fra Fyn til København for netop at handle denne bil. Da vi kom, havde bilen kørt knapt 12.000 km. mere end der stod i annoncen, da det var direktørens kone som lå og kørte rundt i denne til hverdag.

De ville give et afslag på 5.000 kr på 12.000 km, og som enhver kan regne ud, koster det ikke mere end 0,50 krone pr. kørt kilometer..

Generelt var sælgeren samt direktøren utrolig arrogante, og talte ekstremt ned til deres eventuelle nye kunde - alt i alt en utrolig dårlig oplevelse hos dem, og naturligvis ikke et sted, som vi kunne tænke os at give vores penge til.

Samtidig lovede direktøren af sende billeder af de dæk samt fælge som ville medfølge bilen indenfor de nærmeste dage - nu er der gået over en uge, og vi har intet hørt fra dem.

Jeg vil på ingen måde anbefale stedet til nogen!

Hvis muligt, 0 stjerner!

20. maj 2013

Dårligt maler & pladearbejde

Har fået repareret bagskærm efter skade. Som det eneste sted på bilen, ruster nu den nye skærm.
Sagen kører nu i FDM. De bedømmer det som dårligt håndværk og sjusk.
Så vælg hellere et andet værksted.
Man kan desværre ikke give nul stjerner

23. november 2011

Er dette din virksomhed?