Goede prijs ivgl met elders. Website was duidelijk. Betaalmogelijkheden correct. Geleverd zoals aangekocht. Goed verpakt. Product leek origineel verzegeld. Geen issues mee. Levering enkel aan huis w... Se mere
Iphone snel ontvangen. De speaker werkte niet naar behoren. Gelukkig zat de folie er nog op en terug mogen sturen. Het probleem was de folie. Deze eraf gehaald en de speaker werkte. Retourkosten... Se mere
Telefoon gekocht. Kon hiermee wel bellen maar niet gebeld worden. Na telefoontje uitstekend geholpen door zeer vriendelijke én geduldige man. Nu alles oké. Bestelling ook vlot verlopen. AANRADE... Se mere
Heel goed ,ik had nog gebeld ,netjes terug gebeld ,maar post nl maakt er een potje van ,donderdag werd het pas bezorgt ,neem dhl ,is veel beter en vlugger . Mijn vrouw is dik tevreden met het toestel... Se mere
- Leverandør af telekommunikationsudstyr
- Butik med mobiltilbehør
- Engrossalg af elapparater
- Leverandør af eludstyr
- Butik med elartikler
- Videospilbutik
Jouw zekerheid in consumenten elektronica
Bornissestraat 27, 3044AD, Rotterdam, Holland
- +31103138960
- info@midimedia.nl
- www.midimedia.nl
Ik haat dit soort beoordelingen.
Ik haat dit soort beoordelingen.
Verkoop gewoon, zonder al deze poespas!!!

Besvarelse fra www.midimedia.nl
Ik ben heel tevreden over dienst van…
Ik ben heel tevreden over dienst van Midimedia, snelle levering en deskundig advies.
Ik ben ook tevreden mij gekochte product.
Bedankt uw medewerking Midimedia.

Besvarelse fra www.midimedia.nl
Snelle terugkoppeling op zowel…
Snelle terugkoppeling op zowel telefoon, email als chat
Eerlijke ondernemers die met je meedenken in oplossingen
Levering, zoas beloofd, de volgende dag

Verzenden is prima gegaan
Verzenden is prima gegaan. Per mail goed op de hoogte gehouden. Doosje van product is heel en verzegeld. Product nog niet geprobeerd.

Besvarelse fra www.midimedia.nl
Lage prijs en snelle levering!
Besteld tegen de laagste prijs en de volgende dag geleverd wat ik besteld had. Eventuele verdere service weet ik niet om dat ik deze niet nodig heb gehad maar voor nu helemaal top!

Besvarelse fra www.midimedia.nl
Erg blij met nieuwe telefoon.
Erg blij met nieuwe telefoon, goede deal gekregen inclusief hoesje en screenprotector. Telefoon is geleverd op gevraagde datum en afgesproken tijdstip. Ik ben constant via email op de hoogte gebracht van de status van de bestelling en levering. Top webwinkel!

Smartphone gekocht
Aflevering stipt op tijd. Product in orde. De prijs was goed. Helemaal blij!

Mifit band3 besteld
Mifit band3 besteld. Snel gekregen maar was niet te koppelen met telefoon. Kosten € 29,- teruggestuurd, moest verzekerd (voorwaarde van MIDI media) kosten € 9,00. Teruggestuurd 28-08-2022, op 01-09-2022 € 29,- teruggestort op mijn rekening.
Wel jammer van de € 9,00, vandaar 4 sterren.