Banner for Midden-Oosten Reizen

Midden-Oosten Reizen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn net terug van 16 daagse rondreis in Marokko. Wat een schitterende organisatie. Nog voor vertrek een telefonisch onderhoud met Bo om verloop van reis te overlopen. In Marokko zelf, verschill... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel klantvriendelijk en heel goed bereikbaar. Altijd snelle reactie na een vraag of opmerking. Zeer gebruiksvriendelijke en zeer volledige app. Punt van aandacht: zelf inchecken bij vlucht (en) w... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Plezierige persoonlijke benadering. Denken met je mee. Tijdens de reis klopte bijna alles. Helaas bleek dat bezoek aan de Aswan dam niet meer in het pakket zat volgens de plaatselijke gids zodat USD... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Midden-Ooste Reizen heeft onze reis naar Marokko niet alleen in de puntjes voorbereid maar ons ook heel persoonlijk via de app tijdens de reis begeleid. Wij zijn afhankelijk van de scootmobiel en alle... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Skrevet af virksomheden

Dé reisspecialist voor reizen naar het Midden-Oosten.

Kontaktoplysninger

Promotion box for Midden-Oosten Reizen

Dé specialist voor het Midden-Oosten

Wij bezorgen u de perfecte reis, helemaal op maat.

Fremragende

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

98 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Reis Jordanië

Super leuke reis gehad in Jordanië. Alles heel goed geregeld door de organisatie.
Top!!!

21. april 2024

Beste Jonas,

Bedankt voor deze enthousiaste review! Fijn om te horen dat u een super leuke reis heeft gehad in Jordanië en dat alles naar wens is geweest.

Goede tips

Goede tips, kennen de lokale situatie en voelen goed aan waar wij naar opzoek waren (hotels, restaurants en activiteiten). Ook een uitstekende lokale gids; meerwaarde!!!

10. maj 2024

Beste,

Bedankt voor deze review! Wat fijn om te horen dat onze tips en kennis van de lokale situatie precies aansloten bij uw wensen wat betreft hotels, restaurants en activiteiten. We zijn ook blij dat onze lokale gids een echte meerwaarde voor uw reis was.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn voor een volgende onvergetelijke reiservaring.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een perfecte organisatie brengt elke…

Een perfecte organisatie brengt elke reis naar een hoger niveau. De rondreis naar Egypte was een eerste kennismaking met het Midden-Oosten, en wij zijn zo dankbaar dat wij dit onbezorgd hebben kunnen ervaren. Op elke nieuwe plaats werden wij gecontacteerd en opgewacht door de locale vertegenwoordiger ; chauffeurs en gidsen waren steeds stipt aanwezig en waren heel vriendelijk en attent. Qua overnachting hebben we steeds de keuze van de reisorganisatie gevolgd, en daar zijn wij heel blij om ; stuk voor stuk gelegen op unieke plaatsen.
Echt een topervaring.

5. maj 2024

Beste Gudrun,

Bedankt voor deze mooie review! Het doet ons veel plezier om te horen dat u een fantastische eerste kennismaking met het Midden-Oosten heeft gehad tijdens uw rondreis door Egypte en dat u tevreden bent over de organisatie.

We zijn blij dat onze lokale vertegenwoordigers, chauffeurs en gidsen bij elke nieuwe plaats stipt aanwezig waren en dat hun vriendelijkheid en attentheid uw reis nog aangenamer hebben gemaakt. Het is ook fijn om te horen dat de overnachtingsplekken, door ons zorgvuldig uitgekozen, aan uw verwachtingen voldeden en dat u hun unieke locaties waardeerde.

Marissa van Middenoostenreizen.com

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn reisbureau, dat je geheel ontzorgt

We hebben bij Middenoostenreizen een groepsreis naar Istanbul geboekt. Vanaf het begin was duidelijk dat Middenoostenreizen erg betrokken is. Ze denken mee, komen met nuttige tips en bleken erg flexibel toen we last minute enkele wijzigingen wilden doorvoeren.
Middenoostenreizenmaakt gebruik van een reisapp waarop altijd de meest recente reisinformatie staat. Dit bleek is een erg handige manier om de hele groep van de juiste informatie te voorzien.

16. maj 2024

Beste Bernardus,

Bedankt voor deze review! Wij vinden het fijn om te horen dat onze tips en het meedenken hebben geholpen. Wij zijn ook blij om te horen dat u tevreden bent met onze reisapp.

Goede organisatie

Goede organisatie, goede gidsen met veel kennis van zaken, iedereen mooi op tijd, zo hebben we het graag.

15. maj 2024

Beste Niels,

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat u een goede reis heeft gehad en dat u blij bent met de organisatie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastische rondreis in Oman met Middenoostenreizen!

Wat een fantastische reis!
Oman is een prachtig land met een heel vriendelijke gastvrije bevolking. De rondreis met chauffeur was heel goed georganiseerd zodat wij tenvolle van onze reis konden genieten. Leuke combinatie van cultuur en natuur.
Een aanrader!

13. april 2024

Beste Nele,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u een fantastische reis heeft gehad en dat u heeft kunnen genieten van dit prachtige land.

Top reisorganisatie

Geweldige reisorganisatie. Onze Egyptereis van van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie met lokale gidsen en het contact met de reisconsultant voor de reis was ook prima. Waar voor je geld !!

13. maj 2024

Beste Rob,

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat u een goede reis naar Egypte heeft gehad en dat u tevreden met de organisatie.

Oman. Geweldig.

Wij hebben voor de eerste keer via Middenoosten geboekt. We zaten voor werk in Dubai en wilden de regio bekijken ( wij wonen in Azië). We wisten niet precies wat we wilden, en Middenoosten zei dat we Oman moeten proberen. Dat was een geweldig idee en ze hebben een hele mooie reis in elkaar gezet. Hadden een erg leuke gids in Oman. Zeker voor herhaling vatbaar om terug met hen te boeken in te toekomst. De vraag is waar we nu in het Midden Oosten moeten bezoeken!

3. maj 2024

Beste Herald,

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat u genoten heeft van uw reis door Oman.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima ge organiseerde reis met goede…

Prima ge organiseerde reis met goede variatie aan hotels en vriendelijke locale ondersteuning van contactpersonen.
Wel graag scherper tijdig waarschuwen voor evt geldigheid issues met paspoort ivm visa

10. maj 2024

Beste James,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u genoten heeft van uw reis. Wij zullen deze tip meenemen voor verbetering, dank daarvoor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn Jordanië, parel van Romeinse beschaving.

We hebben een prachtige reis mogen maken, qua locaties, mensen, excursies. Bovendien werden we totaal ontzorgd doordat we een privéchauffeur hadden. Een Jordan Pass is een must en die is ons uitstekend bevallen.

26. april 2024

Beste Marc,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u een prachtige reis heeft gehad en dat u heeft genoten van dit unieke land.

Fantastisch reis naar Jordanië

Het was mogelijk de reis naar Jordanië precies op maat te maken. De door het Middenoostenreizen bureau geboekte hotels waren good tot zeer goed. De huurauto wed op tijd geleverd bij ons hotel in Amman en opgehaald na 11 dagen. De planning van de reis was zeer goed. Amman, Jaresh, De Dode Zee, Wadi Hammad, Petra via de achter gang naar het monastery dan 900 treden naar beneden tot de treasury en dan de lange weg naar de visitors centre alles was beleid door een zeer kundig gids die ook goed Engels spreekt, Wadi Rum met een Jeep safari begeleid door een lokale Bedouin (Abo Awadh) die zorgde ook voor warme lunch en wist ons naar plekken die ik zelf niet gezien in mij vorige reis naar Wadi Rum zes jaar geleden. De safari nam ruim vier uur in beslag waarna werde wij gebracht naar hé tenten kamp Rahayeb. De tent was eigenlijk een huiskamer met een hemelbed, een badkamer en voorzien van airco. In de avond werden wij uitgenodigd om te kijken hoe het eten (Zarb) uit de oven deep in de grond uitgehaald.
Aangezien er veel Jordaanse families in grote getallen zij aangekomen voor dit feest kwam er de beheerder van het kamp naar ons toe en nodigde ons uit om als eersten in de rij te staan. Fantastisch. Vroeg in de ochtend hebben wij een ballonvaart van ongeveer anderhalf uur over Wadi Rum. De uitzichten zijn adembenemend.
I drove richting Amman en onderweg gestopt in Karak om de beroemde kasteel te bekijken. Aangezien alleen ik de taal spreek werd ik met mijn vrouw en zoon tot drie keer uitgenodigd voor dinner door drie mesjes die ik niet ken. Dat zelfde gebeurt door de beheerder van Wadi Hammad. Zelfs eigenaren van restaurants stonden erop dat ik niet betaal voor het eten.
Jammer dat toeristen denken dat dit land nu niet veilig is van wege de oorlog in Gaza. Jordanië is niet betrokken bij dit conflict en wij hebben ons geen moment onveilig gevoeld.
Auto rijden in Jordanië is afhankelijk van waar wordt gereden. In Amman het is wel geregeld met veel snelheid camera’s die verstopt zijn in auto’s langs de weg en het is de wet van de sterkte. In het zuiden moet opgelet worden voor spookrijders af en toe😂😀😳. Ik heb gedurende twaalf dagen geen enkel ongeluk gezien of meegemaakt.
Onze dank aan het Middenoostenreizen.com bureau, met name de contact personen Maudi en Sanne.
Wel voor herhaling vatbaar.

27. april 2024

Beste Samer,

Bedankt voor deze prachtige review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest.

zorgeloze vakantie

Wij hebben voor de eerste keer via Middenoosten geboekt en gereisd en hebben een hele mooie reis achter de rug. Alles was tot in de puntjes geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar om terug met hen te boeken in te toekomst.

25. april 2024

Beste Nancy,

Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat u een zorgeloze vakantie heeft gehad.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed meegedacht in onze wensen

Goed meegedacht in onze wensen, we reisden als gezin met 2 tiener dochters in een tijd dat niet veel mensen het veilig vonden om naar Jordanië te gaan. Wij hebben ervoor gekozen om het toch te doen afgaande op de ervaring van midddenoosten reizen en ook alle voorzorgen die ze gedaan hadden ( veel goede lokale contacten) dus het was een geweldige reis. Tip voor de volgende keer is om nog iets beter aan te geven hoe “ingewikkeld” de reis etappes soms kunnen zijn als het gaat om reizen met kinderen. Bv afstanden in kilometers en forse hoogteverschillen zowel met de auto als ook gedurende de hikes.

9. maj 2024

Beste,

Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat u een goede reis naar Jordanië heeft gehad. Wij zullen uw tip meenemen voor verbetering, dank daarvoor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een geweldige indruk…

Wij hebben een geweldige indruk opgedaan van Oman. De reis was goed georganiseerd en het verliep geheel vlekkeloos. Vanwege alle indrukken, een van onze mooiste reizen!
Komen zeker terug!

6. maj 2024

Beste Marjolein,

Bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat u heeft genoten van Oman en tevreden was met de organisatie!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een prachtige reis door Jordanië op maat gemaakt volgens onze wensen

Een prachtige reis door Jordanië op maat gemaakt, helemaal aangepast aan onze wensen. Een mooi land, heel gevarieerd, op en top genoten van de 10 daagse rondreis mede doordat we een privé chauffeur hadden. Van alles gezien en gedaan: cultuur, natuur en ontspanning .Jordanië is een veilig, heel gastvrij maar bovenal een fantastische kennismaking met het Midden-Oosten.
Een aanrader voor iedereen!

15. april 2024

Beste Ed,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u een goede tijd in Jordanië heeft gehad en heeft genoten van de reis.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Reis was op alle punten goed…

Reis was op alle punten goed georganiseerd en voldeed volledig aan onze verwachtingen

1. maj 2024

Beste Jan,

Bedankt voor de vijf sterren! Het doet ons goed om te horen dat u blij was met uw reis.

Topvakantie

Alles van in het begin tot aan het einde top geregeld waardoor we zorgeloos konden genieten van een unieke reis.

26. april 2024

Beste Geert,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat jullie zorgeloos hebben genoten van de reis in Jordanië.

Pleun van Middenoostenreizen.com

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi uitgewerkte reis op maat van onze…

Mooi uitgewerkte reis op maat van onze wensen.
Prima organisatie.
Dank zij hun terreinkennis en het feit dat ze werken met lokale mensen ter plaatse is er een uitstekende begeleiding, ook als je zelf met de wagen een rondreis maakt.

25. april 2024

Beste Martin,

Bedankt voor de vijf sterren! Goed om te horen dat jullie hebben genoten van de reis en tevreden waren met de begeleiding in Jordanië.

Astrid van Middenoostenreizen.com

Super goed georganiseerde vakantie

Super goed georganiseerde vakantie, helemaal op maat ingepland. Met de app bij de hand , was het heel handig om het programma te volgen en daardoor echt genieten.

2. april 2024

Beste Ineke,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de reis en tevreden waren over de organisatie in Jordanië.

Mooi Cappadocië met Middenoostenreizen

Middenoostenreizen heeft voor mij een perfecte reis naar Cappadocië in elkaar gestoken. Alles was super geregeld. Bij de voor en nazorg van de reis waren ze heel betrokken.
Ik ga zeker nog eens met deze organisatie op reis, ik heb enorm genoten !

8. april 2024

Beste Mireille,

Bedankt voor de vijf sterren! Goed om te horen dat jullie hebben genoten van de reis en tevreden waren over de organisatie in Turkije.

Maudi van Middenoostenreizen.com

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.