Ubehagelig medarbejder
Kære ledelse,
Jeg er normalt meget glad for at handle i jeres genbrugsbutik, som har et stort udvalg og mange søde medarbejdere. Desværre har jeg oplevet gentagne ubehagelige episoder med en enkelt medarbejder, som har ødelagt mine indkøbsoplevelser.
Ved første episode blev jeg uretmæssigt beskyldt for at have byttet et prismærke om, da jeg ville købe en vare, som medarbejderen åbenbart fandt var sat for billigt. Dette skete på en intimiderende måde og i andre kunders påhør.
Ved en anden lejlighed rullede medarbejderen med øjnene, da jeg ville dele mit køb op og betale for to af varerne kontant og resten på kort.
Senest har medarbejderen igen gjort sig ubehageligt bemærket med sin kommentar om, at "der er forskel på folk!" Dette blev sagt til mig, da jeg ikke sammen med en anden kunde kunne få adgang til at kigge ind på kontoret, hvor I gemmer de bedre ting.
Jeg er målløs og ked af, at sådan en person kan ødelægge en ellers god oplevelse. Dette er nu tredje gang, jeg har oplevet dårlig behandling fra præcis den samme medarbejder.
Jeg håber, I vil tage denne klage alvorligt og gøre noget ved situationen.