Hvor er der dog mange trin for at ændre sin adgangskode. + Hver gang jeg logger på outlook, vil den have jeg skal logge på min anden bruger, men dette kan jeg på ingen måde få lov til på, hver... Se mere
Hej, jeg prøver at opdatere en gammel bærbar, en bærbar jeg blev tvunget til at købe grundet uddannelse. Hver gang jeg åbner datamaten, køre den uendeligt langsomt, opdateringer tager flere time... Se mere
Jeg oprettede en privat OneDrive konto og lagde et dokumentation der. Med det samme kunne jeg se at der var andre brugere der var inde over dokumentet! Det er ikke muligt at få kontakt til Micro... Se mere
umuligt at få ordentlig support. Har en privat email som ved en fejl er knyttet på en business profil. Det er åbenbart umuligt at logge ind og ændre det. Modtager konstante mails om kreditkort er ugyl... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
word er tis
det tis, aldrig brug det, jeg har delt t dokument med mine bros, og vi kan ikke se hvad hinanden skriver...
det er for dårligt
Ingen kontakt ingen hjælp
Virkelig træt af at bøvle med jeres "kundeservice". Har en computer som ikke virker og ikke får reperation når jeg sender den ind og kan ikke komme i kontakt med Microsoft så jeg kan få den fikset. Er gået over 2 måneder nu og mangler computeren hver dag.
Microsoft spammer mig.
Microsoft spammer mig.
Jeg har en PC med Windows 10 preinstalleret. Det fungerer men mit udemærkede vektortegneprogram, som fungerer fint under Windows 2000, har jeg måttet opgive da Windows 10 ikke vil installere det. Gennem det seneste årstid bliver jeg jævnligt spammet af Microsoft når jeg logger på PC´en med en opfordring til at "upgrade" til Windows 11. Jeg får to optioner: "Installér nu" eller udskyd Windows 11 spammet 3 dage. Optionen "Afvis" eksisterer ikke. Hvorfor spammer Microsoft mig? Hvordan slipper jeg af med spam fra Microsoft?
Kun én stjerne herfra.
Kryptering af C-drev efter windows 11 opdatering
I forbindelse med en windows-opdatering af min datters næsten nye HP-bærbare PC er hendes C-drev på computeren blevet crypteret med en windows BitLocker kryptering, der gør at windows 11 ikke længere kan starte op. På nettet har jeg læst at dette er en fejl der opstår ifm med ovennævnte opdatering. Bitlocker genoprettelsesnøglen skal ifølge microsoft kunne hentes fra min datters microsoft konto. Men der kan man ikke finde den. Og ingen af de work-around-løsninger, der inkluderer ændringer i den bærbare pc´s bios har løst problemet. Dvs. at vi nu - pgra. microsofts opdatering af windows - har en helt ny HP-bærbar PC hvis c-drev og windows min datter nu er lukket ude fra. Jeg kan ikke engang få adgang til c-drevet så at jeg kan installere en ny version af windows fordi det er krypteret. Hos Microsoft er der ingen som man kan tale med om problemet personligt men kun en masse forskellige sider med frequently asked questions, der ikke bidrager til at løse problemet. Man guides rundt i en kafkask jungle af muligheder der ikke hjælper en og man kan ikke kontakte nogen personer eller eksperter hos microsoft, der gør. Og min datter har ikke selv aktiveret bitlocker kryptering så vidt hun ved på hendes PC. Resultatet er at vi er retsløse - strandet med en bærbar computer som vi er lukket ude fra at bruge. Og det på grund af en fejl i en windows opdatering, der har skabt problemet. Dette er selvfølgelig helt acceptabelt ! Og Jeg vil gerne tale med en fra microsoft, der kan hjælpe med at løse problemet for mig. Hvis man altså kan få kontakt med sådan en person og ikke kun uendelige rækker af hjemmesider med f&q spørgsmål , der ikke hjælper.
Microsoft Viva opfører sig som en…
Microsoft Viva opfører sig som en virus, der er umulig at slippe for. Det er rendyrket spam!
Hvem ind i hel... finder på sådan en gang l..., der ikke kan slås fra, eller endnu bedre, fjernes fra jordens overflade.
MInecraft
Det er utroligt irriterende at de har overtaget minecraft. De har valgt at gøre det 100 gange svære at login. Man skal skrive en pinkode man selv har lavet. Hvis man ikke kan huske den skal man gå ind i indstillinger og lave alt muligt unødvendigt. Forstår ikke hvorfor de ikke bare gør ligesom alle andre brands.
Stjæler penge
I er nogle... Tyve ... De har lige hævet penge fra min konto af 3 gange ialt 1500 ca. ... Tyveri ... Jeg har aldrig haft noget konto hos jer ... tyveri ... Giv mig mine penge tilbage... Svindel.... De er hævet 31 oktober 2022
Vi har været meget tilfredse med… Men!!
Vi har været meget tilfredse med produkterne fra Microsoft gennem 30 år. Men supporten!!
Det nytter ikke at sælge en Office 365 som vi har vanskeligt ved at installere og få sat korrekt op i Windows 11 og så der ingen anden hjælp at hente end diverse bruger fora.
Endnu har vi ikke fundet ud af, hvordan Microsoft support kontaktes skriftligt.
Eller hvordan vi kan oplyse Microsoft DK om, at vi fortryder købet ( er simpelthen træt af at rode med software ).
TROFAST BETALENDE KUNDE, MEN ABSOLUT INGEN HJÆLP AT HENTE
ABSOLUT INGEN HJÆLP AT HENTE. Har mistet adgangen til en mailkonto til en hacker (er naturligvis meldt til politiet) og har så forsøgt at få microsoft til at lade mig få adgang til den Microsoftkonto som er tilknyttet den mailadresse og som har familiedeling som jeg betaler for med en anden Microsoftkonto. Men den går ikke og man kan ikke komme i kontakt med nogen per mail eller telefon - i Danmark kan de godt sælge per telefon, men supportere eksisterende årelange betalende trofaste kunder kan man kun med en uendelig række af underlige on-line formularer. I mellemtiden har jeg måttet opgive familiedelingen med den Microsoftkonto, da en person i Hong Kong åbenbart har fået adgang !? - i dag har vedkommende så ramt arkivmængdeloftet. Utroligt at Microsoft kan lade mig have familiedelingsabonnement i Danmark og så overlade kontrol med vores konto til personer i Hong Kong. Alene GDPR-reglerne tilsiger vist at der burde være en proces hvor den slags detekteres proaktivt af Microsoft. Nå men den må vi jo så i givet fald have forbi Datatilsynet. At Microsoft potentielt i ugevis nu er meddelagtige i at underrstøtte identitetstyveri er de tilsyneladende totalt ligeglade med.
Har haft problemer med flere produkter…
Har haft problemer med flere produkter fra Microsoft nu. Skuffende, at selv deres dyreste produkter kan være behæftet med konstruktive fejl. Men værre er det, at man ikke kan få hjælp til udbedring gennem deres udenlandske support. Med usikkerhed omkring holdbarhed, og sikkerhed for elendig support, er man på gyngende grund ved køb af deres produkter. Overvej at kigge efter alternativer fra andre producenter.
Support.. or not
Min office pakke har ikke virket siden køb, og hver gang jeg ringer ind, får jeg lovning om en opringning fra support. Tiden går og de ringer bare ikke.
Spild af penge
tyvagtig
de er simpelhen så tyvagtige jeg havde opsagt mit inden prøveperioden var over og alligevel har de taget 799kr føj de skulle skamme sig
🎮 XBOX udstyr lige til døren 🎮
Købte nyt udstyr til min XBOX 🎮 og fik det 3 dage senere 👌😊
Mega fedt man kan købe original udstyr til sin XBOX direkte fra Microsoft 👍
Fuldstændigt ikke-eksisterende…
Fuldstændigt ikke-eksisterende kundeservice? Arbejder i hjemmefra? Er I skæve? Har talt med fire totalt sløve medarbejdere i dag, som opførte sig som om jeg var den største gene.
Jeg har brugt to timer med jer og I har IKKE løst problemet med jeres elendige WORD og Onedrive.
Jeres sidste medarbejder ville stille mig videre, men smed på i stedet og da jeg ringede op havde I lukket. I er elendige!!!
Til sammenligning har jeg talt med Apple i dag, som har hjulpet, venligt og determineret med at løse problemer med jeres fuldstændigt, elendige programmer.
Jeg hader, hader MIcrosoft og anbefaler ALLE at undgå det, hvis I kan.
Jeg er desværre tvunget pga. arbejde.
MICROSOFT: HÅber der kommer nogle konkurrenter og kvaser jer, så kunderne kan få ordentlig service.
De har ødelagt mit liv
De har ødelagt mit liv. Da de købte minecraft tænkte jeg ikke meget over det, men da vi skulle migrere kontoen og jag fandt ud af at jeg ikke kunne gøre det, så blev jeg sur. man skal bruge sin mail for at migrere, men den mail jeg brugte dengang har jeg ikke længere, så står der at man skal kontakte dem man har mail hos. de findes ikke længere. så står det man skal finde et eller anden trasition is som blev sendt dengang man købte minecraft. jeg har stadig ikke adgang til den mail den blev sendt til. man skal ellers bruge en kvitering eller en eller andet for betalingen, men vi har skiftet kort og bank et par gange siden. nu har jeg ikke en konto og ikke minecraft længere og skal til at betale for det igen. egentlig har jeg ikke noget imod at betale igen og det vil jeg gerne gøre. men jeg vil ikke miste alt hvad jeg har lavet, og ranks på hypixel osv, jeg håber i kan ændre den, jeg betaler gerne igen.
Microsoft rant
Microsoft er et af de selskaber der kun tænker på penge, og ikke på deres brugere. De fejler konstant med de fleste af deres projekter, og tager ikke ved lære af at blive nedgjort. Jeg ville med glæde skifte OS, hvis jeg kunne få en viable mulighed, men da jeg nægter at have noget med apple at gøre, og Linux ikke er så populært, så er jeg fanget på en ø mellem brændende kul og glohede spyd at gå på.
minecraft bot troller
Jeg gik i support da jeg ikke kunne migrere min minkamp account botten var trollede for meget og hjalp mig på ingen måde, den sendte mig ind til en helt forkert guide som hjalp til med noget helt andet Microsoft tag jer lige lidt sammen og lad vær med at troll
SÅ meget for Microsoft
SÅ meget for Microsoft, de er nok for store til at overholde de aftaler, de selv laver med helt almindelige kunder ! Microsoft vil gerne have kundernes hjælp til at blive bedre, forståeligt nok men det helt grundlæggende med at behandle kunderne anstændigt, har de stadigvæk ikke lært de er en joke ! Efter at forsøge at komme igennem deres labyrint af telefonsvare, UDEN SUCCES for at snakke med en medarbejder, måtte jeg give op, efter 2.5 time !
Jeg har en konto på en laptop, microsoft ville hjælpe mig med at flytte over på en ny stationær pc. I den forbindelse talte jeg med en kvinde Torsdag 29.7.22 og det lykkedes ikke, hun ville så ringe tilbage til mig, Fredag 30.7.22 kl 10.00 hvilket hun ikke gjorde, så kl ca 12.30 ringede jeg microsoft op, talte med en Kristian der så undersøgte sagen, fandt ud af hvem kvinden var, talte med hendes chef, og vi aftalte så at kvinde skulle ringe mig op Mandsg 1.7.22, hvilket heller ikke skete. Ærglige oplevelser !
Svindelvirksomhed
Svindelvirksomhed der fastholder en i et abonnement man ikke kan identificere i oversigt over abonnementer, i ens konto.
Sikke en virksomhed - må da også være lidt svært for de mennesker der arbejder i den, at se sig selv i øjnene hver morgen inden man glad tager til arbejde
har ringede til alle telefon nummer jeg…
har ringede til alle telefon nummer jeg kan finde men vær gang er den en computer jeg snakker med. har prøvet alle de links den har sendt mig til men idet af det virker. har sendt e-mail for over 2 uger siden men ingen har svart. har bare brug for at snakke med en rigtig person for det her er spild af min tid!