Dårligt håndværk
Kære Alle, vi er desværre blevet udsat for rigtig dårlig håndværksarbejde. Microcement Danmark cvr. 41805803 (se gerne i cvr-registret) som er ejet af Sara Bogetoft Brødsgaard Kristensen og Lenni B. Brødsgaard Kristensen.
Vi vil understrege at det eksisterende gulv som microcement var lagt på var helt plant og lige.
Sara har afleveret gulv som slet ikke svare til det aftalte - efterfølgende har hun prøvet at rette på sine fejl flere gange - desværre uden held - derfor har Lenni overtaget og lovede at rette alt - se igen på vedlagte billede - DET SIGER ALT. Vi har henvendt os til en professionel håndværker i udførelse af microcement - som bekræftede os i at gulvet er lavet så dårligt , at den skal lægges på ny. Microcement Danmark har tilbud os at rette fejlene - men kun mod betaling. Men da de har været gentagende gange for at rette deres fej - mener vi ikke at de er profesionelle og seriøse nok. Det er meget ubehageligt og stressende samt en omkostningsfuld situation for os og med dette opslag vil vi advare andre for at spare konsekvenserne.
Joanna og Lars
P.S. Microcement Danmark vil ikke indrømme deres fejl og heller ej se det i øjnene og mødes med os i vores hus for at få en afklaring.