Top kvalitet, fantastisk finish, troværdighed og ordholdenhed - hele vejen igennem
Anmeldelse af VVS-installatør Per Michalski A/S i Ikast.
Vi indgik i 2009 efter en åben licitation, aftale med Thomas Michalski fra VVS-installatørfirmaet Per Michalski A/S om, at de skulle stå for VVS-entreprisen, i forbindelse med vores opførelse af en større og ret kompleks villa. Villaen er på mere end 400 kwm, samt tilhørende garage, redskabsrum og diverse terrasseanlæg. Der var 5 andre fagentrepriser for de andre områder (tømrer, el, murer, maler og tagkonstruktion).
Byggeriet krævede således en tæt og virkelig god koordination mellem fagområderne, samt gensidig respekt for hinandens deadlines. En koordination som Thomas Michalske og Ebbe fra Per Michalski A/S var rigtig gode garanter for.
Vi kan med glæde sige, som vores Arkitekt også sagde til os flere gange; vi kunne ikke ønske os nogen bedre garant for kvalitet og perfektion i forhold til alle detaljer end den Ebbe leverede, som ansvarlig VVS-arbejdet under hele byggeriet.
Vi valgte Per Michalski A/S, ikke fordi vi mente de nødvendigvis var billigst (for vi ved godt, at pris og kvalitet hænger tæt sammen), men fordi de overfor os, altid har leveret top kvalitet, en fantastisk finish, været troværdige og ordholden - her er en aftale en aftale, og den behøves ikke være skrevet ned på noget papir.
Tilmed leverede de igennem hele udbudsfasen stor kreativitet og forståelse for vores ønsker, og hjalp os godt på vej.
Alt sammen holdt 100%. Vi blev 5-stjernet glade for resultatet.
Her 5 år senere har vi lige haft 5-års gennemgang. Vores Arkitekt gennemgik hele byggeriet inden vi havde samtaler med de enkelte entreprenører. Selv om byggeriet hører til i den komplekse ende af skalaen, så har der kun været kosmetiske ting som skulle udbedres. Et genvækstanlæg som skulle repareres, og det er ikke Per Michalski A/S fejl, men en fejl i den leverance de havde modtaget. Heller ikke her har der været nogen form for problemer. Alt blev udbedret, til vores fulde tilfredsstillelse. Vi er fortsat 5-stjernet glade for huset, kvaliteten og samarbejdet med VVS-installatørfirmaet Per Michalski A/S.
Næste gang vi igen skal bygge eller lave om, så ved vi hvor vi skal henvende os.
Thomas, Ebbe og Per, I må meget gerne bruge os som reference. Vi kan kun give Jer vores varmeste anbefalinger.
Helle & Jørn
19. marts 2015