Motivational Blog Anmeldelser 4

2,6

1. Kloakmester
  2. VVS-installatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En af hjørnestenene i firmaet er renovering af kloakrør i alle størrelser med en strømpeforing og andre opgravnings fri renoveringsmetoder samt Tv-inspektion

2,6

Under middel

Trist man vil løbe fra sit ansvar.

En af Peter Meyers Svende laver en vandskade i kælderen på vores ejendom,hvilke kan ske, når man laver kloak arbejde, for vi er bare mennesker.
Vandskaden går så ud over vores kælderrum.
Efter et forsøg på dialog om hvem der skal dække skaden, fastholder Peter Meyer at han ikke agter at ville dække skaden..
I det hele taget er der i dialogen en holdning, som mest af alt minder om ansvar fornægtelse, og at hans svend på ingen måde har løbet rundt og forsøgt at fjerne vandskaden med en vandstøvsuger.
Hvilke er lidt mystisk når jeg nu selv så det…
Nå alt i alt, en meget trist omgang..
Fejl sker, sådan er det, der er så bare to typer firmaer.
Dem som står ved deres fejl og fikser dem..
Og.
Dem som laver fejl og så forsøger at slippe for ansvaret..

19. juli 2024

Ikke til at stole på

Peter Meyer A/S blev udpeget af vores forsikringsselskab til at udbedre en rørskade. Efter den første udbedring var det vores klare fælles forståelse med Peter Meyer A/S, at der ville blive behov opfølgende udbedring efterhånden som gulvet tørrede og satte sig.

Efter flere år hvor Peter Meyers medarbejdere knap har været til at få fat i, og ikke dukkede op når man endelig fik lavet en aftale. Har vi nu fået besked på, at de - uden begrundelse - afslår at lave den udbedring, de er blevet betalt for.

Mit råd er ikke at vælge den virksomhed, og hvis dit forsikringsselskab udpeger dem til skadesbehandler, så bed om at få nogle andre.

4. august 2019

Håndværk i Sæklasse

Det er ikke mindre end imponerende, at du kan købe brød der bare holder kvaliteten.
Andre kendte kæder hviler på Laurrbærene, som ikke holder fast, resultatet bliver derefter.
Meyers holder fast, du får samme gode smagsoplevelse uanset hvor du køber dit Meyer Brød, det er i særklasse.
Bliv ved med det Meyers

4. oktober 2016

Elendig kundeservice

Jeg bestiller dem til at lave en tv-inspektion af et kloaksystem 12 dage frem i tiden. På aftalte tidspunkt dukker ingen op. Ringer efter 2,5 time til deres vagttelefon (chefen selv), der ikke ved noget men gerne vil undersøge det. Han ringer tilbage lidt efter og fortæller at ingen kan finde aftalen og alle er gået hjem. Men de vil ringe til mig næste dag og aftale nyt (han fik 2 numre).
Ingen ringer næste dag. Jeg ringer til dem igen, og de undskylder sig med at have prøvet at ringe flere gange - hvilket jeg så ikke tror på, vis-nummer og mistede op opkalds funktionen er opfundet for lang tid siden, hvilket jeg fortæller dem. Nå, men de har lige gang i noget, og vil gerne ringe tilbage om lidt - hvorefter de spørger om mit nummer....

Da de endelig kommer og laver inspektionen kunne deres udstyr ikke bruges til at afdække problemet. De var blevet orienteret om hvad det drejede sig om på forhånd.

Det eneste Meyer AS var hurtige og effektive til var at sende regningen på godt 3500 kr.

Jeg kan på ingen måde anbefale dem.

29. oktober 2013

Er dette din virksomhed?