I was given what MEXX handbag called a 'Bag Romi Black' as a birthday present. The strap was already damaged and actually broke after few uses. Im just glad I didnt actually buy it about £60 retail... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Één ster is nog teveel. Gloednieuwe mexx sneakers, die echt niet goedkoop waren, na een half jaar al kapot. Voetbed was binnen een half jaar aan beide voeten doorgezakt waardoor ik schuin ging lop... Se mere
Ik koop mijn producten via Lyoness. MEXX is ook aangesloten bij het grootste inkoop collectief ter wereld. Cash geld terug en ook nog eens sparen dmv units die mij meer consumenten geld opleveren... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De nieuwste collectie nu in de MEXX online shop. Vind de laatste MEXX mode en accessoires hier. Kleding, Sieraden, Parfum en nog veel meer!
Kontaktoplysninger
Foto's komen vaak slecht overeen..
Artikel dat ik bestelde was totaal anders van kleur en structuur.... jammer.
Mode
Ik koop mijn producten via Lyoness.
MEXX is ook aangesloten bij het grootste inkoop collectief ter wereld.
Is een uitkomst voor alle ondernemers.
snelle levering
Al mijn bestelde artikelen zijn in 1 keer geleverd binnen de beloofde tijd (2-4 dagen). Ook terugsturen is eenvoudig. Ben zeer tevreden over de service en kwaliteit.
goed en betrouwbaar
de bestelling wordt netjes afgewerkt en geleverd. Retourneren is ook geen probleem.
Goed merk, zwakke shop & service
De Mexx e-shop is een kleine, maar leuke shop om in te winkelen. De collectie is beperkt en daar dien je rekening mee te houden.
Shop look & feel
De shop is over het algemeen duidelijk. Het is onderverdeeld in verschillende categorieën onder andere dames en heren.
Je kunt vervolgens weer een categorie uitzoeken zoals jassen, jurken of broeken.
Je ziet in één oogopslag wat volgens Mexx nog voorradig is en wat Sold Out is. Wat sold out is heeft een vervaagd plaatje met een sold out tekst erover heen.
Deze informatie is echter niet altijd betrouwbaar. In veel gevallen zijn voorradige producten vaak uitverkocht, dat merk je pas als je het product aanklikt en geen maat of kleur meer kan kiezen. Dit is erg gebrekkig want ze wekken wel het idee dat het product voorradig is.
Bestellen
Om te kunnen bestellen moet je je online registreren. Allemaal geen probleem, je krijgt een bevestiging per email en daarmee ben je aangemeld. Je krijgt de optie om je aan te melden voor Mexx Connect, hiermee spaar je zowel online als in de werkelijke shops voor korting via een puntensysteem. Dit is overigens gratis.
Wanneer je jouw bestelling plaatst krijg je de optie om te kiezen hoe je wilt betalen. Doordat Mexx veilig winkelen garandeert kun je kiezen voor onder andere betalen op rekening. Dat houdt in dat je jouw product op zicht krijgt en bepaald of je dit product wilt houden of retour stuurt. Na veertien dagen moet je dan betalen.
Ontvangst
In de meeste gevallen belooft Mexx binnen twee tot vier werkdagen te leveren. Wanneer je een nieuwe klant bent gaat dat over het algemeen wel goed.
Echter wanneer je iets retour hebt gestuurd krijg je jouw bestelling niet binnen deze termijn. Jouw retourzending moet eerst naar Duitsland worden teruggestuurd en pas na ontvangst van deze artikelen krijg je je nieuwe bestelling toegestuurd.
Wanneer je zending wordt verstuurd krijg je netjes een email met een track en trace nummer. Heel handig om je pakket bij te houden. Tevens zijn alle zendingen boven de €50,00 gratis.
Je ontvangt je pakket in een grote doos en bijgeleverd krijg je de pakbon.
Retour
Retourzending is gratis. Het duurt alleen lang voordat je bevestiging ontvangt van retour, doordat de e-shop in Duitsland is gevestigd.
Het duurt tenminste anderhalve week voordat je zending terug is in het magazijn. Houd daar dus rekening mee (wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe bestelling plaatst of geld terug verwacht).
Fouten
Er gaat ook nog heel veel fout in de e-shop van Mexx. Persoonlijk heb ik meegemaakt dat ik een bestelling heb geplaatst en dat ik nooit een verzendbevestiging heb ontvangen. Na anderhalve week heb ik de klantenservice gebeld en die vertelden mij dat TNT het pakket twee keer heeft aangeboden en vervolgens een brief hebben achtergelaten. Mijn pakket is toen dus blijkbaar retour gestuurd. Echter doordat ik nooit de verzendmail met track en trace nummer heb ontvangen, lijkt het erop dat mijn pakket nooit het magazijn van Mexx heeft verlaten. Lijkt me een fout van Mexx, aan de telefoon werd de schuld in de schoenen van TNT geplaatst.
Je kunt verder geen verantwoordelijke hierover spreken, omdat Mexx zelf ook niet kan zien waarom zoiets fout gaat.
online service is goed
ik vind de online service wel goed. ze maken geen fouten en dat is belangrijk (bij mij niet althans). ik vind wel dat ze steeds minder leuke spullen hebben. maar tja, dat wisselt per seizoen.
Onbetrouwbaar personeel
S-maatje nieuw overhemd gekocht, en 2 stuks achter de balie laten leggen tot we klaar waren met rondneuzen. Daarna afgerekend, bij thuiskomst bleek 1 ervan omgewisseld in XXL?? Walgelijk,gewoon. Dit MOET omgewisseld zijn door een van de 2 medewerksters. ONBETROUWBAAR.
OPGELET dus in de winkel van MEXX, kijk alles goed na !!
Læs mere om andre typer anmeldelser.