god butik
Jeg sætter pris på at man altid kan finde det man skal bruge, og til en fornuftig pris
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Ouskær 32, 7100, Vejle, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg har bestilt en bluse som skulle bruges til fødselsdagsgave og modtager en mail om, at ordren er gået igennem og vil blive sendt hurtigst muligt. En uge efter har jeg stadig ikke hørt noget og ring til dem. Her får jeg så at vide, at varen desværre er udsolgt, så ordren er annulleret.... Hvad med, at give sine kunde besked om det? Synes ikke at det er okay, at jeg selv skal ringe og finde ud af det.. De siger godt nok, at de har sendt en mail til mig tre dage efter, at jeg har bestilt!?! Den har jeg ihvertfald ikke modtaget og synes da, at det er mærkeligt, at der skal gå tre dage før, at man pludselig finder ud af, at den har man ikke alligevel, når man får en mail om, at den bliver sendt hurtigst muligt.... Virkelig dårlig service!!!
Jeg har bestilt noget skønt tøj fra Me Too. Desværre røg der en knap i første vask, så jeg tog et billede og e-mailede til Me Too, og spurgte hvilke muligheder jeg havde.
Jeg fik intet svar.
To dage senere fik jeg en pakkelabel i mailen med en instruks om emballering. Der blev ikke svaret på mit spørgsmål om muligheder og der blev ikke beklaget at der var en fejl med varen.
Jeg returnerede pakken og tænkte at nu ville de skrive eller ringe. Jeg fik pengene retur, men jeg ønskede bare en ny kjole, og jeg kan se i webshoppen at den stadig findes i størrelsen.
Så meget upersonlig og dårlig kundeservice, der virker ligeglad med kunden.
Det kom til tiden og uden problemer. Godt at der er returlabel med.
Jeg har købt tøj hos ME TOO et par gange og har været tilfreds med tøjet og service. ME TOO tøj har skønne prints og smart design også til drenge. Jeg synes at der generelt er mere smart tøj til piger end drenge men ikke hos ME TOO. I skal bare forsætte med at lave det fede tøj til drenge så forbliver jeg en fast kunde.
Hurtigt behandling - fik varen hurtigt efter bestilling. ingen problemer.
Er fuldt ud tilfreds med leveringen og udvalget af tøj. Der er fedt tøj til både piger, drenge og til baby. Og masser af lækre farver. Thumbs up herfra.
Der manglede halvdelen af det sæt tøj jeg købte, måtte selv gøre opmærksom på fejlen.10 dage senere havde jeg stadig intet modtaget, pakkeposten havde åbenbart været der på et tidspunkt, men havde ikke afleveret nogen note.Måtte igen selv ringe til metoo og efterfølgende til pakkeposten, og måtte så sørge for at være hjemme en hel dag indtil den restende vare ENDELIG blev modtaget.
Tøjet er tilgengæld fint.

Besvarelse fra ME TOO Børnetøj
God information, brugervenlig hjemmeside, hurtig levering, god bytteservice (har dog aldrig brugt den, men virker meget gennemskuelig!).
Skønt skønt tøj i fantastiske farver og mønstre. Super kvalitet der bare holder. Har stort set ikke andet til mine to piger på 2 og 4 år.
Ikke sidste gang jeg handler på ME TOO's hjemmeside. Og det vakte stor jubel med de små "gaver" der var sendt med.
De sidste køb jeg har gjort hr været meget dårlige, dar har som minmum været noget galt med 2-5 stykker tøj, manglede knapper, dårligt tryk, dårlige syninger osv....
Jeg har ellers været fuldt ud tilfred med tøjet, men overvejer da at skifte mærke, dog skal de siges at der ALTID sidder nogen rare mennesker i den anden end og jeg har ALDRIG haft problemer med returvare....

Besvarelse fra ME TOO Børnetøj
Jeg har været meget tilfreds med ME TOOs produkter. Det er altid varer af god kvalitet med dejlige holdbare farver. Mit eneste kritikpunkt er, at man ikke kan være sikker på, at lagerbeholdningen er opdateret. Ved sidste køb, fik jeg ikke alle bestilte varer.
Jeg har købt 2 gang og den ene gik meget fint og den anden gik helt forkert... De fik ikke registrered min købt men Jeg fik mail tilbage med faktura alligevel, så Jeg troede at alt var fint. men de var den ikke - Og Jeg skulle bestille det hele forfra.
Ringede inden jeg bestilte, fordi jeg var usikker på str. Jeg fik en meget professionel og grundig vejlledning om størrelse og produkterne.
Tøjet kom efter få dage.
ME TOO designer børnetøj lige efter min smag. Tøjet er altid i friske farver, sød og glad stil og altid i super kvalitet. Både min søn og datter har masser af ME TOO-børnetøj, og jeg kan kun give dem de allerbedste anbefalinger.
Kun positiv oplevelse ved at handle hos Me Too. Hurtig forsendelse og gode priser.
De bestilte vare kom dagen efter bestillingen. Kvaliteten er i top og faktisk bedre end forventet.
Vi havde brug for at få byttet en vare, og det skete også unden problemer fra dag til dag.
Jeg kan varmt anbefale ME TOO