1. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Metal Århus, Metal Aarhus, Dansk Metal

3,3

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,3

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg er rigtigt glad for at være i en…

Jeg er rigtigt glad for at være i en fagforening der kæmper for mine rettigheder.( Dansk Metal)Vi skal gøre alt for at bevare den Dansk Model . Den er mere vigtigt i denne tid en noget andet. Mange lande kigger misundeligt til os.Der er alt for mange i Europa der ikke får en ordentlige løn.

25. maj 2025

Sløseri

Hvad laver de ansatte i metal ?de læser ikke mails sendte en d 15 Maj,ingen svar ☠️
Ringer mange gange ,der bliver ringet tilbage er svaret ,har intet hørt endnu .
I har da ellers folk nok på lønningslisten
Mon I læser dette 🤐🤐

15. maj 2023

Dansk Metal

Dansk Metal: en service af kombination mellem Fagforening og A-Kasse.

Men hvordan er det? Jo ser du, du starter med at betale dem over 1100kr om måneden, og når lokummet brænder og du står mellem jobs, så går de igang med deres arbejde. Et arbejde om at gøre alt for du ikke får dine penge. De er en flok hyæner som man skal slås med i lang tid for at få 7000 kr dagpenge fordelt over 3 måneder som søgende. Søgte du så nok? de kræver 3 ansøgninger om ugen og jeg smed mellem 11 og 15.

Dansk metal slogan: tager fra de fattige og spytter på dem når de lægger ned

15. juni 2022

Dansk Metal er den mest menneskeorienteret og kompetente fagforening

Dansk Metal er den bedste fagforening du kan få dig på markedet. Jeg brød grædende sammen pga. stress og ringede til dem og kunne ikke få et ord indført, men på trods af dette forstod de præcis, hvad min henvendelse drejede sig om. Jeg manglede at betale mit kontigent og var på vej til at blive meldt ud, men på trods af dette kørte de ud til mig og hentede mig. John beroligede mig og konverserede med mig, om hvad der var hændt. Endvidere giver de et konstruktivt feedback og er ærlige ift. ens muligheder.
På baggrund af min oplevelse kan jeg bekræfte, at Dansk metal udviser et stort overskud samt empati, og jeg vil aldrig skifte fagforening uanset branche, fordi jeg ved, at den oplevelse ville jeg ikke få andre steder. Dansk Metal og John passer på dig, når du ikke selv kan varetage den opgave. John er en ildsjæl, som har et hjerte af guld, og er der for sine medlemmer, og vil dem oprigtigt det bedste.

11. august 2017

Lang ventetid på e-mail, dårlig kundeservice

Af personlige årsager vil jeg gerne meldes ud af Dansk Metals fagforening og A-kasse.
D. 4/5-17 skrev jeg min første e-mail til dem om at jeg gerne vil afmeldes fra deres A-kasse og fagforening. Efter en hel uges tid har jeg intet svar fået og skriver så til dem igen d. 12/5-17, om at jeg gerne vil afmeldes og om de har fået min sidste e-mail jeg sendte til dem??... Stadig intet svar...
Nu d. 24/5-17 har jeg så skrevet til dem igen og venter spændt på et svar...
Det kan ikke være rigtigt at man skal vente så lang tid på at få et svar, total dårlig kundeservice.

24. maj 2017

Udelukkende god erfaring

Kan kun være glad for at være medlem af Dansk Metal. Deres medarbejdere i Skanderborg/Aarhus er professionelle og de ved hvad de har med at gøre. Der mangler lidt for folk i IT branchen, men da vi nok er en minoritet i Dansk Metal, er det ikke noget jeg ondt i bagen over!

Kan kun anbefale Dansk Metal.

27. marts 2012

Er dette din virksomhed?