Alle aftaler overholdt. Behagelige mennesker, der kan deres håndværk. Dem ringer vi til næste gang, vi får brug for en glarmester. Birte Alsted

Rigtig flotte glasdøre til bruseniche og god service. Udfordret af lidt skæve vinkler og muret vægge ude af lod. Rammer ikke helt på millimeteren, men har fået re- justeret til bedste kompromis og de... Se mere

Jeg bestilte en rude til kattelem. Der var en god dialog, rimelig pris og god service ved montering. Alt forgik efter bogen. Jeg kan klart kun give min bedste anbefaling. Professionelt og positiv,... Se mere

1. Hobbyer og håndværk

ME Glas - Drømmer du om nye vinduer eller en flot bruseniche i glas? Kontakt os og gør noget ved drømmen. Alt i glas til badeværelset.

4,6

Dårlig oplevelse med ME Glas

Vi har brugt ME Glas to gange. Første gang blev arbejdet udført til vores store tilfredshed. Vi fik lavet en bruseniche i glas med dør. Leveret, monteret, fuget osv.

I dag har vi så fået monteret en glasvæg på et helt nyistandsat badeværelse. Casper glemmer, hvad vi har aftalt på mail omkring montage af lodret støttestang og borer derfor hul i midt vores nye italienske flisevæg!

De retter fejlen med brusestangen men hullet er der stadig - MIDT i flisevæggen!

Her anden gang har de heller ikke fuget mod væggen, derfor er vi meget lidt tilfredse og især MEGET kede af vores ødelagte fliser.

14. december 2023
ME Glas-logo

Besvarelse fra ME Glas

Kære Pia Westergaard, Højbjerg

Tak for at du har taget dig tid til og lave en anmeldelse om os. Desværre fik vi monteret jeres støttestang vandret på glasset og over på jeres nye flisevæg, og ikke lodret mod loftet som aftalt. Det skal jeg endnu engang beklage mange gange, undskyld.
Som du forhåbentlig har set på jeres faktura, så har jeg fratrukket godt 2.000.- kr. til udgiften for at få skifte de to fliser.

Professionelt og tillidsfuldt

God, professionel og tillidsfuldt udført arbejde af MEglas, da vi skulle have to spejle udskiftet og sat to glas-døre sat op i badeværelserne. Et godt tilbud, godt produkt og udført med et smil, overskud og alt i en tryg atmosfære. Dem vælger vi igen.

24. oktober 2023

Meget tilfreds

God kommunikation og hjælp til at finde den mest optimale løsning. Aftaler blev overholdt og opsætning udført hurtigt og godt og til en god pris. Meget tilfreds

10. juli 2023

Top professionel

Jeg bestilte en rude til kattelem.
Der var en god dialog, rimelig pris og god service ved montering.
Alt forgik efter bogen.
Jeg kan klart kun give min bedste anbefaling.
Professionelt og positiv, behageligt og fagligt kompetent personale.

12. januar 2023

Stor tilfredshed

Vi har fået nanobehandlet glasvæg og glasdør til vores bruseniche. Meget fin kvalitet, perfekt opsætning, fantastisk og behagelig service og vejledning. Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale ME glas.

27. februar 2022

Bedste oplevelse

Vi fik sat en glasvæg og glasdør op i badeværelset.
Vi ønskede nanobelægning, mat sort håndtag og mat sort kant.
De kom og satte op som aftalt. Vi opdagede dig, at der kun var en kant på to af de fire sider.
Jeg sendte en mail til Casper, som svarede med det samme. Han undskyldte og lavede en ny aftale for, at de kunne komme og rette det.
De kom som aftalt, og lavede det der manglede.
Vi er SÅ tilfredse med resultatet, og kan kun anbefale MEglas.
Virkelig flot stykke arbejde, hurtig svar, hjælper med ens ønsker og spørgsmål.
Fantastisk kundeservice. Vil klart bruge dem en anden gang også

12. januar 2022

100% i orden 👍👍

Fik lavet en glas brusevæg og en glasdør på mål. Perfekt måltagning og opsætning. Lækkert tykt glas med fine detaljer og beslag der matcher.
100% i orden 👍👍

2. januar 2022

100% perfekt

100% perfekt. Bestilte 2 nye glasdøre til begge vores brusekabiner. Hurtig levering, lækkert produkt og professionel udført opsætning.
Kan kun anbefales :)

26. oktober 2017