3,0

Middel

På hjemmesiden står "fri fragt ved køb …

På hjemmesiden står "fri fragt ved køb for over kr. 1.000"; jeg køber for ca. kr. 1.500 og får besked om, at min pakke vil blive leveret til en kiosk et par kilometer fra, hvor vi bor - og at der i øvrigt mangler 1 stk. af de 6 stk., jeg har bestilt; det resterende vil formentlig blive leveret ultimo august (vi er i slutningen af juni). Da jeg skal bruge mit indkøb som gave, er dette utilfredsstillende, hvilket jeg skriver til forretningen; efter 2 dage har de stadig ikke svaret. Der handler jeg ikke igen!
Efterfølgende har Meganart angivet at være uden ansvar for den manglende levering; men jeg ville have været tilfreds med oplysning om, at leverancen var mangelfuld, så jeg havde en chance for at afbestille (og bestille et andet sted).

29. juni 2017
Meganart-logo

Besvarelse fra Meganart

Der står ganske rigtigt, at ved køb over kr. 1000,00 leveres varerne fragtfrit. Der er på denne ordre heller ikke betalt for fragt. Men der står ikke, at varerne leveres til en privat adresse.
Det er beklageligt, at 1 stk. ud af 6 stk. var i restordre og da vi er inde i en periode med ferie og senere messer, kan vi desværre ikke få leverancer før da. Dette er vi selvfølgelig utrolig kede af, men det er uden for vores kontrol.
Vi beklager endnu en gang, at De har haft en dårlig oplevelse.

Pas på med at handle hos MeganArt.....

De annoncerer med 14 dages returret på hjemmesiden, men nægter at modtage pakken, hvis man ikke har aftalt med dem, at man returnerer varen først. Jeg undrede mig over pakken kom retur med en seddel "Modtagelse nægtet" og man risikerer at betale porto to gange på den måde. Det tog mig 5 uger og temmelig mange e-mails frem og tilbage samt indlevering på posthus to gange før jeg fik mine penge retur.

25. februar 2017

Reklamation på flænge i møbel overtræk

reklamation start 24/11
Jeg købte i april 2016 et møbelovertræk til min sofa på terassen. Der er nu kommet en flænge i betrækket, hvor velcro båndene er fastgjort, og den vil kun blive større med tiden. Da der hverken har været noget volsomt vejr eller blæst, og det er lige i sygningen at skaden er sket, kan det efter min mening kun være en fabrikationsfejl.

Så jeg ringede til Maganart.dk og spurgte hvordan jeg skulle forholde mig, i forhold til en reklamation. Der fik jeg af vide, at jeg skulle sende en mail, med billed og beskrivelse af skaden, hvilket jeg gjorde samme dag.
Nu afventer jeg så bare et svar, fra dem, om hvilken løsning vi skal vælge. Jeg ønsker klart et nyt produkt, og håber dette kan lade sig gøre.

d. 31/10 skriver maganart.dk tilbage, at de ikke kan få fat i producenten, men at de godt kan se ud fra billederne at det er en fabrikationsfejl. Og at de derfor har afsendt et nyt møbelovertræk til mig.
Det har jeg så modtaget idag d.1/11.
Så jeg kan kun stille mig fuldt tilfreds med meganart.dk. Som nu har fået alle 5 stjerner.
Tak for god service.

29. oktober 2016

Fraråder al handel med Meganart

Vi købte i maj 2015 en pavillon hos Meganart til 6.300 kr. Den kom efter laaang leveringstid, og vi blev derfor skriftligt lovet et ekstra tag til pavillonen.
Trods flere henvendelser, hvor Meganart lagde ansvaret på deres leverandør, modtog vi aldrig det ekstra tag - selvom Jürgen (indehaveren) siger, at det er vigtigt for Meganart at have tilfredse kunder!
I juli havde vi et skybrud, hvorved dele af pavillonens stel blev ødelagt/knækkede. Jeg sendte Meganart foto's af skaderne og bad om pris for de beskadigede dele, så pavillonen kunne repareres.
Trods mails d. 26/7, 29/7 og 4/8 FIK JEG ALDRIG SVAR!!
På telefoniske henvendelser fik jeg at vide, at NU skulle man nok sørge for, at ekspedere mig, men DER SKETE STADIG INTET!!
Meganart snakker kun, men handler overhovedet ikke!!
I dag d. 1. september er jeg stadig uden svar - og uden det ekstra tag.
Jeg har nu skrottet pavillonen - og de 6.300 kr. og vil hermed STÆRKT FRARÅDE AL HANDEL MED MEGANART.
MEGANART VAR EN STOR STOR SKUFFELSE!

1. september 2015

De har kun brug for dine penge

De ignorerer reklamationer, vender aldrig tilbage. Handler ALDRIG der igen, de er så urimelige. Vi har købt tre hynder til en hængesofa til mere end kr. 1.600. Hvide tråde vælter ud, intet sker selv om vi både har ringet og skrevet til dem gennem et par måneder. Tonen er ikke ligefrem venlig når man ringer og manden i forretningen svarer. Frygteligt butik. Hold jer væk!!

30. august 2015

Jeg har købt en hov pavillon og den kom stort set med det samme, vi fik sat den op og var super glade, indtil det begyndte at regne og det dryppede ned fra tager øv øv. Jeg ringede til firmaet og snakkede med jurgen som ringede viderede og vupti nyt tag er på vej. Sådan..... Super service hele vejen igennem. Kan klart anbefales. Anni

28. juni 2015

Kundeservice på højt niveau

Uovertruffen kundeservice. Svarer selv i weekenden.

Var lidt skeptisk ved at skulle betale upfront med levering tre uger efter. Men alle bekymringer blev gjort til skamme og orden blev leveret til døren til tiden😊

25. juni 2015

Perfekt service

Jeg bestilte en bænk i juli måned. Blev straks kontaktet om at leveringen først kunne ske i december, og om jeg ønskede at fastholde bestilling, eller evt. bestille en lignende vare. Jeg fastholdt min bestilling, og tænkte i mit stille sind, at det nok kunne have lange udsigter med bestillinger fra Østen. Hvem tror på at en sådan leveringsdato kan holde. Men den 4. december modtog jeg besked om at de havde modtaget bænken og at den samme dag ville blive leveret på vores adresse.
Perfekt service.

6. december 2014

Tak for 'hjælp i nøden'

Min mor og far fik 2. gang ødelagt deres hus på grund af storm & regn med store personlige og økonomiske problemer til følge. Deres havepavillon blev ved samme lejlighed også ødelagt hvilket de meddelte Meganart havemøbler hvor den 3 måneder forinden var blevet købt.

Selvom Meganart ikke havde skyld i det der var sket, skaffede de en helt ny pavillon i løbet af få dage - pavillonen blev leveret 4 dage senere og mine forældre skulle kun betale 30% af den normale pris.

Hilsen fra Martine - den meget taknemmelige datter

14. september 2014

Fantastisk service

Sjældent har jeg oplevet så god service. Manglede nogle dele til mine Alexander Rose borde. Meganart ydede den bedst tænkelige service og fremskaffede delen, direkte sendt fra England, i løber af nogle få dage. Tusind tak for det.

5. august 2014

STOR ROS

jeg er meget tilfreds med den hurtige ekspidation af de vare man bestiller der går max. 3dg arbejdsdage, til man har det ved sin dør

6. december 2011

MeganArt Stor ros

Igen har jeg haft kontakt med overnlvnte firma. Meget proffesionel.
Hurtig ekspedition, rigtig gode varer. Rigtig kommunikation.Handler meget gerne her igen.

23. november 2011

De klarede det sku...

Pavillonen fra Sverige skulle bruges til et bryllup men blev bestilt lige sent nok. Men det lykkes alligevel de venlige mennesker at skaffe den hjem til os. Fra start til slut fik vi en top-service. Selvom vi ikke var de nemmeste kunder.

Og prisen blev den samme, selvom omkostninger til at skaffe den hjem blev større. Tusinde tak for servicen og et dejlig pavillon som skabte lige den stemning til festen, som vi havde håbet på.

Morten & Rikke's forældre

20. maj 2009

Kvalitet til de bedste priser og med servicen i top - prøv dem...

Servicen var i top lige fra den første kontakt på nettet, de efterfølgende telefonsamtaler og den meget brugervenlige leveringsservice. Møblerne har overgået vores forventninger, prisen var den billigste på markedet og hele oplevelsen har fået os til at købe igen og anbefale dem til venner & familien. Prisen er prisen inkl. levering, de er til at få fat i på kontoret og telefon alle dage mellem 8.00 - 17.00 og man får et indtryk at virksomheden sætter en ære i at være bedst på alle områder.

Vi kan bare varmt anbefale MeganArt

8. maj 2008