Medvind Anmeldelser 15

4,5

Hos Medvind serveres der mad, man kan mødes om. Stegte og grillede fisk direkte fra fiskeauktionen i Hanstholm serveret med små deleretter, kombineret med veganske og vegetariske overraskelser.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Maden og betjening i topklasse

Vi kom "uanmeldt" i september 2022 og havde en super oplevelse.
Menuen var i særklasse og fås næppe bedre i området.
Betjeningen også i topklasse.
Håber de starter igen i området, da der mangler restauranter på dette niveau

16. september 2022

Det har jeg aldrig prøvet før …

Jeg tilslutter mig, hvad de andre skriver af rosende ord.

Og så har jeg aldrig før prøvet følgende: vi ville gerne lige vide noget om menuen, og så trak tjeneren en stol ud og satte sig ned og snakkede lidt med os om maden og vinen, inden vi bestilte. Det var enormt nærværende og næsten venskabeligt. Jeg så hun gjorde det samme ved andre borde. Det skabte virkelig en god stemning og en følelse af at være velkommen. De mange smil hjalp også med 😊

7. juli 2022

Stor madoplevelse og god service

Vi kom ind fra gaden og ville gerne bestille en hovedret. Da vi så menukortet og konceptet om delemad spurgte vi om vi kunne bestille en enkel ret med fisk i stedet for. Efter en henvendelse i køkkenet fik vi at vide at det kunne vi godt. Så vi fik en fantastisk madoplevelse i form af grillet havkat med lækre kartofler, salat og sauce. God service! Kommer helt sikkert igen.

11. september 2021

En super oplevelse. Vi kommer igen.

Min mand og jeg var på Medvind torsdag aften og havde den skønneste oplevelse. Simple, inspirerende og delikate dele-retter med sprøde grøntsager og smagfulde dressinger. Hovedretten var fisk, en kuller, der kom ind i sin fulde længde med nye kartofler og grønt og sprødt tilbehør. Smagte fantastisk. Vi fik kold hvid, præcis som vi holder af det, og en iskøler til at holde på kulden. Medvind er hjertevarm med en afslappet atmosfære. Cool og moderne indrettet. Smilende tjenere, der tilmed gav os en ekstra ret, fordi køkkenet lige havde noget grønt tilovers. Hanstholm har i årevis savnet en restaurant med friskfangede fisk, og nu er den her! Beliggende midt i et rå havnemiljø, hvor truck drøner forbi vinduerne med tomme plastkasser parat til morgendagens fiskeaktion. En fed blanding af vaskeægte havnestemning og en forkælende madoplevelse. Medvind er kommet for at blive og dét med super kvindelige kokke bag gryderne. Forfriskende, fornyende. TAK for en super oplevelse. Tak for at hylde og forkæle med det grønne køkken. Det er fremtiden, vi kan ligeså godt vænne os til det. På Medvind kunne man spise hver eneste aften. Vi kommer igen. Glæder os allerede.

17. august 2021

Skønneste oplevelse på Hanstholm Havn

Skønneste oplevelse på Hanstholm Havn! Fra start til slut den sødeste betjening og mad i særklasse. Kæmpestor positiv overraskelse for et par meget forvænte storbyboere som os. Fantastisk veltilberedte, lækre råvarer uden alverdens dikkedarer - en nydelse fra første til sidste mundfuld.
Vi kommer helt sikkert igen næste gang, vi måtte være på disse kanter, og vil anbefale jer varmt :) Rigtig god vind *****

Afslappet atmosfære og jordnær

Afslappet atmosfære og jordnær, veltilberedt mad! Helt fantastisk smagsrejse på Medvind med friske, lokale råvarer serveret på en simpel men dog meget smagsfuld og velkomponeret måde. Der er rigelige mængder, og der er ikke meget, der slår en perfekt grillet fisk. Medvind er uden den mindste tvivl et besøg værd, hvis du er i området!

Klart et besøg værd 🎉

Vi tilbragte fredag aften på Medvind, og trods vores høje forventninger blev vi på ingen måde skuffet! Vi fik i alt syv dele- retter, alle med fisk og frisk grønt i fokus og alle retter var utroligt smagfulde og faldte i dén grad i vores smag.

Servicen var venlig, effektiv og stadig nede på jorden, mens restauranten var hyggeligt indrettet.

Stor anbefaling herfra🐟🥬🥦

Medvind hele vejen!

Besøget på Medvind var på alle måder en oplevelse jeg varmt kan anbefale. Maden var, fuldstændig som der blev lagt op til, gennemført og veltillavet af lokale råvarer i høj kvalitet! Smagfuldt komponerede mundfulde af lækkerhed på tallerkener som i en lind strøm fløj ind på bordet - kendte ingredienser i nye kompositioner og forklædninger. Spændende kombinationer og små overraskelser.

Atmosfæren er hyggeligt og lokalet er med sin trendy og stilsikre indretning fuldstændig i tidens ånd med upcyclede møbler, genbrugsguld og servering på mormors isasietter. Stedet emmer af passionerede profesionelle der leverer alt hvad jeg var blevet stillet i udsigt. Tusind tak for en fantastisk oplevelse - hele selskabet gik mætte og glade hjem fra en fantastisk aften hos jer på Medvind!

11. juli 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)