Forstår ikke de dårlige anmeldelser. Bor i Værløse og har spist på Mediterraneo utallige gange. Det har Altid været godt, og til meget rimelige priser. Kan kun anbefale stedet.
En dejlig lun sommeraften fik vi fornøjelsen af den italienske kok's mesterlige grill tallerken - 4 forskellige slags kød samt pølse samt en dejlig salat. Smagsmæssigt perfekt afstemt - perfekt... Se mere
Har spist der utallige gange.
Værste mad jeg nogensinde har fået!!!
Værste mad jeg nogensinde har fået!!!
Brun salat, for gammel parmaskinke og jeg kunne blive ved. Det var så dårligt, at vi ikke havde lyst til at spise vores mad og endte med at gå vores vej. Kommer aldrig tilbage til denne restaurant.
Tilgengæld havde de kun en pepsimax på lager 🤥
Madforgiftning.
Det er første og sidste gang jeg spiser der! Jeg fik madforgiftning, og der var dårlig service på restauranten! Har givet 1 stjerne for meget.
Super lækkert.
Super lækkert.
ALT var godt; mad, betjening.
Jeg giver 10 stjerner
Super lækker rejecocktail med…
Super lækker rejecocktail med hjemmebagt brød
Til hovedret fik jeg den lækreste pasta
Lige i øjet
Tak for dejlige mad og udsøgt service
Kyllingebryst er over og inderlår…
Kyllingebryst er over og inderlår camoufleret sf løg og tomat. Tynde halv kolde fritter. Min mand skulle have pork, en tynd Skive med fritter og spejlæg . Så bestilte vi en tunsalat som blev serveret sammen med pork og kylling . Det var nogle stykker tun, masser af tomater og lidt hårde oliven og agurker
Lækkert mad og super betjening.
Vi har for næsten er år siden holdt…
Vi har for næsten er år siden holdt fest på restaurant mediterraneo og sendt en påtale, men har ikke modtaget nogen form for undskyldning hvilket vi finder meget arrogant fra ejerens side.
Hun ved jo godt, at den menu vi bestilte ikke var den som vi fik serveret (jeg har stadig menukortet)
Så til jer der påtænker at holde fest lad være det går bare i vasken.
Iøvrigt var det ikke kun maden, men servering eller manglende på denne.
Mvh Kirsten
Maden var virkelig lækker
Maden var virkelig lækker. Som min søn konstaterede “ det er nok den bedste pizza jeg har fået”. Og han har et godt sammenligningsgrundlag😀. Pastaretterne var ligeledes udsøgte.
Yderst hjælpsomt personale med at skaffe rampe til kørestol.
Akustikken i restauranten er lidt udfordret når der er mange gæster.
Alt i alt en meget positiv autentisk italiensk oplevelse.
Super god mad
Super god mad, super god vin, super godt personale og altid en fornøjelse - i aften var ingen undtagelse 😊
Vi er kommet der igennem 12-13 år og vi bliver ved med at komme der 👍
Et stykke Italien i Værløse
Jeg skulle holde min fødselsdag, og blandt rigtig mange tanker og forslag, faldt valget på Restaurant Mediterraneo i Værløse, hvor vi flere gange har været og spise - altid med tilfredshed og oplevelsen af god kvalitet i såvel mad som betjening. Vi var 56 i selskabet og havde specifikke krav til menuer og specielle ingredienser til nogle af deltagerne - alt sammen kunne restauranten leve op til og dagen blev på alle måder til en god gedigen familiefest. Tak for mad - super venlig og kompetent betjening og ikke mindst den professionelle gennemførelse. Når man lægger en familiefest i en restaurants hænder, gør man det i tillid til at de kan magte det. Det kunne Mediterraneo. 1000 tak.
God mad til prisen
Fin betjening god mad til prisen. Pænt velbesøgt en søndag aften i juli. Vi blev dejligt mætte af 2 retter.
Snyd med vinkortet og middelmådig mad.
Vi søgte på Mediterraneos website efter et vinkort, men der var intet vinkort? Da vi ringede til restaurenten og spurgte efter vinkortet fik vi oplyst, at de lagde ikke deres vinpriser ud på nettet, men man måtte se udvalg og priser når man kommer. Da vi sad i restaurenten 22/2-19 fik vi præsenteret vinkortet - uden info om at der var vine på kortet de ikke havde. Vi valgte en vin til 265 kr. der så ok ud - hvorefter vi fik oplyst at den havde de ikke mere. Da jeg kritiserede at de ikke havde oplyst ved udlevering af vinkortet at der var udsolgte vine på kortet - eller at de overklistrede de udsolgte vine - så oplyste de, at den havde de ikke haft i lang tid. Det interessante er så, at den næste vin på kortet prismæssigt kostede 385 kr.!!! Man kan bestemt mistænke dem for at de har en bevist strategi og ikke at lægge et vinkort ud på deres website, fordi vin der starter på 385 kr. jo vil holde en del kunder væk. Deres 'Husets vin' prøvesmagte vi - den er udrikkelig og smager som en vin til 40 kr. De ville ikke tilbyde en anden vin til 265 kr. - virkelig ringe service når vi klagede så meget over dette. God strategi til at miste kunder!
Maden er OK - men heller ikke mere. Vent jer ikke for meget.
Uhøfligt personale
Ok mad, men enormt uhøfligt personale. Den ene mand i restauranten talte enormt grimt, da jeg spurgte efter et puslebord. Han spurgte spydigt til om jeg ikke kunne se, at de ikke havde et puslebord og at det i øvrigt ikke var hans problem. Jeg gik meget chokeret fra restauranten. Kommer ikke der igen - og slet ikke med småbørn.
Fremragende og autentisk italiensk mad
Fremragende og autentisk italiensk mad. Derudover byens bedste takeaway pizza og pastaretter!
Første klasses italiensk grill måltid
Smagsmæssigt perfekt afstemt - perfekt grillet - rødvinen, husets, perfekt til maden.
Afsluttet med en dejlig italiensk is - 3 kugler med chokolade
Super fin betjening af fruen
Alt i alt et førsteklasses måltid - Det er igen ikke sidste gang vi kommer der ;-)
Besøgte stedet Juni 2016
Bedste service nogensinde!
Just-eat blev ved med at slette kærestens og min ordre inde på deres hjemmeside, så vi besluttede os at ringe til Mediterraneo. Vi får en meget høflig kvinde i røret og får afgivet ordre.. desværre kan de ikke medbringe dankortterminal så vi fik lov at betale med mobilepay selvom det ikke er noget de normalt har. Det var bare en rigtig god service og maden derfra er altid super lækker..
SKUFFENDE
Min mor og jeg kom her for at fejre min fødselsdag igår! Modtagelsen i restauranten er mørk og noget forvirrende med to store tavler fyldt med menuforslag. Efter tvungen gennemgang var service'en resten af aftenen i den grad sur og "ligeglad", hvilket medførte, at der ingen kontakt var med servitricen under hele middagen. Dette til trods for, at vi var de eneste gæster (på en lørdag aften). Vi kunne ikke bede om et glas postevand til vores vinbestillinger uden at skulle betale de 20 kr det kostede for en hel kande almindelig postevand! Dette beløb blev i øvrigt fint lusket ind under prisen på den ene af vores hovedretter på regningen!!!! Vi fik to pastaretter som var halv-kolde og i øvrigt meget "fede". Pastaen, der her var benyttet var bestemt ikke hjemmelavet - som annonceret. Den medbestilte salat blev glemt ved serveringen, og måtte genbestilles. Til slut: aldeles ingen venlig afsked.
Lækker mad i hyggelige omgivelser
Rigtig god mad til rimelige penge, personalet er søde og venlige - nogle bedre end andre og de har altid tid selvom der er travlt.. Helt klart et besøg værd..