Købte 15 spots med Philips sparepærer der skulle kunne lyse i rigtig lang tid uden at gå i stykker. 5 af pærerne som kostede 130 kr stk er defekte lang tid før og jeg kan ikke få fat på firmaet

Jeg som el-installatør, køber stort set altid mine spots hos Medialys. Ud af alle de gange jeg har købt, har jeg kun en enkelt gang haft lidt problemer, hvor der blev leveret for lidt i forhold ti... Se mere

Efter vi havde valgt vores produkt, gik der to dage til vi modtog forsendelsen. Alt var i orden, hvilket i høj grad skyldes hjemmesiden vi bestilte fra, da vi faktisk aldrig var i tvivl om hvilket pro... Se mere

Skal ha´ ros for hurtig levering. Party kæde 10xB22 fatninger 7,5m. Kvalitet ikke OK. Manchet der holder fugt ude fra en af fatningerne var itu. En sammenkoblingen mellem kæderne var deform så... Se mere

1. Lampeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt i belysning og LED lys, alt i halogen belysning og mange flotte halogenspot, smarte nedgravningsspot, Hos Medialys finder man alt i belysning og LED lys.

3,4

Middel

Andre kiggede også på

Køb ikke har

Har bestilt 8 stk 4w led pære og 2 stk spot lamper. Fik 6 stk 3,5w led pære og 2 spot lamper. Men har betalt for 8 stk men fik 6 stk forkerte pære. Man kan ikke ringe til dem eller skrive en mail. De svare ikke. Men pengene har de trukket. Har ikke fået hvad jeg har betalt for. FUP FIRMA.

8. marts 2016

Fejl i leverance

Når man vælger at drive en webshop, er det vigtigste at forbrugerne kan have tillid til virksomheden.
Jeg havde bestilt 26 udendørs halogenspots men modtog kun 20 til trods for at det fulde beløb er trukket.
Efter nogle dage hvor jeg lagde pres på dem via mail, fik jeg besked om at de sidste 6 ville blive sendt, og de er nu modtaget.
Jeg blev mistroisk da det telefonnummer som de angiver i deres ordrebekræftelse ikke aktivt.

7. marts 2016

transformer til lampe

jeg ringede flere gange, og jeg sendte en forespørgsel, bl.a. om de ville ringe mig op, men fik aldrig svar, ellers var det fint, selvom det tog sin tid

10. februar 2016

Ingen respons fra firmaet

Jeg har tidligere handlet hos Medialys - og med succes og god behandling. Denne gang peger pilen desværre nedad. Jeg bestilte varer om aftenen, og opdagede en fejl i min ordrebestilling. Jeg prøvede at ringe adskillige gange dagen efter. Ingen respons. Så prøvede jeg at sende en hastemail med anmodning om at man kontaktede mig snarest muligt inden afsendelse af min ordre. Ingen respons. Min "fejl-ordre" blev bare afsendt uden yderligere.

28. januar 2016

Manglende svar og leverance

Har d.d. modtaget en opfordring til at bedømme Medialys på Trustpilot. Dette til trods for, at jeg endnu ikke har hørt noget som helst fra virksomheden eller modtaget den bestilte vare. Jeg anerkender, at ordren er afgivet mellem jul og nytår, men nu 8 dage efter havde jeg forventet at høre noget.
Ud over ovenævnte kritikpunkt synes jeg, at det nærmer sig det uforskammede at have en mindstepris på forsendelse på 50 kr., når bestillingen alene omfatter 4 små specialpærer.
Alt i alt ikke en virksomhed, som jeg kan anbefale til andre.

5. januar 2016

Mangelfuld leverance

Varerne jeg bestilte blev hurtigt leveret, men der manglede en varer. Jeg rettede henvendelse dagen efter levering, men har ikke hørt noget her to dage efter. Jeg ville forvente noget hurtigere respons.

19. december 2015

Hold dig fra dette firma!!!

Modtog hurtigt min ordre, men det de havde sendt var defekt..
Nu står jeg med en ubrugelig vare, og man kan ikke kontakte dem på tlf. og mail besvarer de ikke.

16. december 2015