Kun ude efter kundernes penge
Produkterne er gode, men de har også næsten markedets monopol.
Problemet er, at det er total Rip off og man føler at de virkelig prøver at snyde kunderne for flere og flere penge med nogle tricks.
1. De har forskellige pumper som har alle den samme opbygning, men INGEN af delene passer til en anden pumpe, dvs. Man skal købe ekstra dele til hver pumpe. De gør sig decideret umage for at slangen har for eksempel en anden tykkelse eller et andet formet hul i hvert pumpe, så man ikke kan sætte den samme slange til forskellige pumper, hvis man for eksempel skifter eller opgraderer, eller hvis en enkel del er beskadiget.
Mange starter for eksempel med en medela symphony på hospitalet og er nødt til at købe delene til den, til omkring 600 kroner. Så er de nødt til at købe en anden pumpe til derhjemme, som koster 2500-3000kroner, men dele de købte før er ikke brugbart længere og kan smides væk.
Det er virkelig usmageligt fordi produkterne er så absurd dyr.
2. Deres kundeservice svarer hurtigt på spørgsmål, men hjælper ikke og henviser bare til butikker hvor jeg kan købe nye ting. Jeg havde for eksempel en nødstilfælde hvor min pumpe simpelthen stoppede med at virke. Hvis man pumper, ved man, at man skal blive ved og få hjælp hurtigt, fordi man ellers kan gå bryst betændelse og ens mælkeproduktion går i vasken etc. De sagde, at jeg skal købe en ny batteri til omkring 1000kroner!!! Som også kun har et halv års garanti!!! Kundeservice i USA ville have sendt en ny pumpe afsted med express, og det samme ville jeg forvente her, til den absurd dyre pris. De ville ikke engang kunne give mig en ny batteri og var ligeglade med at butikkerne er lukket her under Corona.
Jeg synes ikke man kan være dette bekendt overfor ammende kvinder. Det drejer sig om en medicinsk nødvendig udstyr som i nødstilfælde skal fikses hurtigt. Derudover er det en billig trick at lave alle delene så de absolut ikke kan kombineres med hinanden. Medela er åbenlyst ligeglad med deres kunders tilfredshed og er kun ude efter deres pengene. Køb hos andre hvis muligt!
6. februar 2021