1. Producent af medicinsk udstyr
  2. Hospitalsudstyr
  3. Leverandør af medicinsk udstyr
  4. Producent af medicinsk teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Seite, die über den Struktureditor beliebig erweitert werden kann.

2,0

Under middel

Vi har desværre være bød til at købe…

Vi har desværre være bød til at købe deres supplemental nursing system. Aka SNS. Hold kæft hvor noget bipde har lavet, den plastik studs flækker hele tiden og den bliver utæt. BabySam siger de ikke kan finde ud af at lave den BS. Folk med lav iq vil kunne det, samt laver man et system som falder af sprøjten, og da man skal skolde det i kogende vand så har man stor risiko at få det ud over sine finger. Tak for bip siger jeg bare.

28. december 2025

Dårligt produkt

Dårligt produkt.
Har købt Medela freestyle brystpumne og har haft den i 5 uger. Allerede nået motoren at stoppe med at virke to gange, hvor den skulle erstattes. Den lange tid det tager at få en ny og oprette reklamation sætter virkelig en ammende mor i en meget dårlig situation. Når man betaler så meget for den produkt, skal den være noget værd og ikke fejle på sådan en alvorlig måde.

17. juni 2025

God service og oplevelse

God oplevelse med Medela men mindre god oplevelse hos Babysam på en brystpumpe fra Medela men Medela (Yvonne) var helt fantastisk og hjalp os i mål så min svigerdatter kunne få en anden pumpe der passede bedre. Kæmpe ros til Medela og deres håndtering af sagen. God rådgivning fra Medela og Yvonne var både sød, dygtig og hjælpsom. Kan varmt anbefales.

6. februar 2024

Super god kundeservice!

Oplevede funktionsproblemer med min Medela Swing maxi, hvorfor jeg var nødsaget til at kontakte Medelas kundeservice. Efter en kort samtale med Gitte fra Medelas kundeservice bliver jeg rådet til at indlevere det defekte produkt ved købsstedet, hvorefter jeg omgående vil kunne få udleveret en ny pumpe som erstatning.
Gitte viser stor forståelse for produktets essentielle betydning i vores dagligdag, og jeg er taknemmelig for, at hun så hurtigt var med til at finde en løsning på problemet.

24. oktober 2023

Ærgerlig måde at lave forretning

Udmærket produkt
MEN!!!
Det er bondefangeri og usmagelig produktføring.
Vi startede med at leje en symphony pumpe og køber det udstyr der skal til for at kunne pumpe. Husk at det ikke er en mulighed at stoppe udpumpning når man først er startet. Det er vigtigt at pumpe kontinuerligt.
Nu har vi købt en maxi swing og finder ud af at udstyret som passer til symphony ikke passer til Maxi Swing!!!!
Altså skal vi på ny ud og investere i brystkopper og flasker.
Hold op hvor kedelig en markedsmodel! Udnyttelse af folk som er i nød i forvejen..
Jeg anbefaler ikke dette produkt af denne simple årsag. Find på noget andet at bruge dine penge på.

26. juli 2023

Kun ude efter kundernes penge

Produkterne er gode, men de har også næsten markedets monopol.
Problemet er, at det er total Rip off og man føler at de virkelig prøver at snyde kunderne for flere og flere penge med nogle tricks.
1. De har forskellige pumper som har alle den samme opbygning, men INGEN af delene passer til en anden pumpe, dvs. Man skal købe ekstra dele til hver pumpe. De gør sig decideret umage for at slangen har for eksempel en anden tykkelse eller et andet formet hul i hvert pumpe, så man ikke kan sætte den samme slange til forskellige pumper, hvis man for eksempel skifter eller opgraderer, eller hvis en enkel del er beskadiget.
Mange starter for eksempel med en medela symphony på hospitalet og er nødt til at købe delene til den, til omkring 600 kroner. Så er de nødt til at købe en anden pumpe til derhjemme, som koster 2500-3000kroner, men dele de købte før er ikke brugbart længere og kan smides væk.
Det er virkelig usmageligt fordi produkterne er så absurd dyr.
2. Deres kundeservice svarer hurtigt på spørgsmål, men hjælper ikke og henviser bare til butikker hvor jeg kan købe nye ting. Jeg havde for eksempel en nødstilfælde hvor min pumpe simpelthen stoppede med at virke. Hvis man pumper, ved man, at man skal blive ved og få hjælp hurtigt, fordi man ellers kan gå bryst betændelse og ens mælkeproduktion går i vasken etc. De sagde, at jeg skal købe en ny batteri til omkring 1000kroner!!! Som også kun har et halv års garanti!!! Kundeservice i USA ville have sendt en ny pumpe afsted med express, og det samme ville jeg forvente her, til den absurd dyre pris. De ville ikke engang kunne give mig en ny batteri og var ligeglade med at butikkerne er lukket her under Corona.

Jeg synes ikke man kan være dette bekendt overfor ammende kvinder. Det drejer sig om en medicinsk nødvendig udstyr som i nødstilfælde skal fikses hurtigt. Derudover er det en billig trick at lave alle delene så de absolut ikke kan kombineres med hinanden. Medela er åbenlyst ligeglad med deres kunders tilfredshed og er kun ude efter deres pengene. Køb hos andre hvis muligt!

6. februar 2021

Fantastisk produkter og kundeservice

Jeg elsker min Medela Swing brystpumpe, som i den grad blev vores redning da amningen fejlede. Brugte den til første barn 8 gange i døgnet i 8 måneder og bruger den nu igen til nummer 2, verdens bedste køb! Bruger også flaskerne og der er super gode.
Har snakket med kundeservicen 2 gange og fået hurtigt svar og service ud over det forventede.

Kan varmt anbefales.

20. juni 2016

Harmony bryst pumpe

Pumpen virker rigtig godt så længe O-ringen sidder i pumpen. Desværre er denne O-ring nu væk, 4 dage efter vi købte pumpen og det er ikke muligt at købe en ny o-ring.. så brystpumpen er lige til at smide ud, dårligt design. Vil ikke anbefale denne pumpe til nogen.

18. juni 2016

Kundeservice i særklasse

Jeg har fornylig købt en brystpumpe af mærket Medela, men oplever lidt problemer med den. Derfor henvender jeg mig til Medelas kundeservice og min mail besvares hurtig og medfølende af Medelas Produktspecialist, Fifi. Vi får en god dialog med både forståelse og en masse vejledning. Måske er det købte produkt ikke det som passer bedst til min fysik, men den service og venlighed Fifi gav er uovertruffen.

19. februar 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (91 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto