Aftaler er ikke noget man overholder hos Dinitrol Køge, MD bilsalg, Automester Køge
Dinitrol Køge, Automester Køge, Morten Damgaard Auto ApS er et og samme firma/ejer...
Og måske af samme grund kan det ikke lade sig gøre for Morten Damgaard, at overholde/overskue de aftaler han laver.
Da jeg fik undervognsbehandlet min bil, fik jeg også "behandlet" min helt nye dyre alufælge, da jeg spurgte om de havde stået inde ved siden af bilen imens den blev underbehandlet, var svaret: "Vi har ikke tid til at køre hjulene ud", men man kunne så det mindste have lagt noget over dem ??
Da jeg forelagde det for Morten, så siger han du kommer bare ned, så skal vi rense dem af, så én gang til helt til Køge (60km).
Da jeg kommer hjem, opdager jeg at de slet ikke er renset ordentligt, der sidder stadig store "kager".
I forbindelse med en anden opgave på bilen, skulle bilen (som jeg bruger ifbm. min virksomhed) til Morten Damgaard igen.
Da en af hans medarbejdere bor i nærheden af mig, tilbød Morten at han kunne tage bilen med til Køge og afleverer den, når han kørte hjem. "Super service !" Jeg aflyser alle aftaler, den pågældende dag, men der kommer ingen og afhenter bilen. Da jeg forsøger at ringe til Morten, bliver den ikke taget - jeg sender en sms om, at han har glemt mig. Det eneste svar er: SORRY
Hva f.... er det for en opførsel ?? Jeg har ikke kunne tjene penge en hel dag af den grund.
Da jeg så senere pr. mail får en ny aftale, beder jeg om at Morten sætter en lånebil, da jeg ikke kan bruge en hel dag mere, uden at kunne tjene penge, og det ikke var min skyld at aftalen ikke blev overholdt, da svarer Morten: "at han ikke har nogen lånebiler ledig, men at hans medarbejder sætter sin bil her".. Det var så igen ikke koordineret med medarbejderen, så han var selvfølgelig ikke klar på at låne sin bil ud, så nu igen en dag uden at tjene penge :(
Man skal ikke altid tage det billigste tilbud !!
2. december 2015