Fuldstændig forfærdelig service
Jeg har aldrig oplevet så uvenlig og uprofessionel service. Havde købt min første motorcykel, som jeg ville være god ved og give et fuldt service. Spurgte Mc-Shop om de kunne ordne det efter servicebogen - ja, det kunne de sagtens. Jeg følte mig dum fordi jeg spurgte ind til min motorcykel af interesse, da mekanikeren svarede som om jeg forstyrrede eller irriterede ham. Jeg spurgte om en ca. pris, det var omkring 1500, og hvis der kom flere udgifter, ville de ringe. Jeg hører ikke mere fra dem, men da jeg skal hente den er prisen 2700. Nå, tænker jeg, men så er den sikkert også super i orden. Lidt senere på sæsonen 2013 går min benzinpumpe i stykker, almindeligt slid, ikke noget at brokke sig over. Jeg tager min mc til en anden mekaniker, som kan ordne det, og han konstaterer at min motorcykel: 1) Går helt af h-til, hvilket vil sige at den ikke har været indstiller korrekt i ventilerne. 2) Ikke har fået skiftet bremsevæske, kun olie. 3) Har meget slidte lejer i forgaflen, noget som er farligt at køre med, og som et service efter bogen skal ordne. 4) Karburatoren sidder løst på motorblokken, noget der gjorde at den tog luft ind og kørte dårligt.
Alle disse ting blev ordnet, og mekanikeren var forundret over at jeg havde fået "fuldt service" hos Mc-Shop. Ydermere var det væsentligt billigere end de 2700 jeg slap i Thisted. Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre om at bruge stedet. Havde hørt fra andre at de fusker med priserne, men at deres service heller ikke er i orden, det synes jeg alle skal vide.
30. oktober 2013