McKorman Anmeldelser 636

3,8

God kvalitet til fornuftig pris men desvære til og med xxl Berg bruger sjalv xxxL og forhandlede i det var jeg interesseret i Camo army vindstopper så trist i ikke har den liggene? For i dem hjem så... Se mere

En ting som grundlæggende er irriterende, er at når man bestiller produkter, og bliver sat i udsigt at hvis man bestiller for et beløb så medfølger der en gave. Modtagelsen af pakken var uden probleme... Se mere

Jeg synes McKorman har en rigtig god service, produkterne er fede, og deres hjemmeside er fed. Kæmpe fordel at de bruger viabill, som ihvertfald var med til at øge mit køb hos dem. Eneste "bøf":... Se mere

1. Streetwearbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Hovedbeklædningsbutik
  4. Herretøjsbutik
  5. Vintagetøjbutik
  6. Dametøjsbutik

Siden 1992 har McKorman været en fast del af Nørrebrogade. Vi er den lille butik lige ved Dronning Louises bro og vi er stolte af at være en af de ældste tøjbutikker i området. Hos McKorman finder du et spændende udvalg af herre- og damebeklædning, der kombinerer vintage og streetwear-stilarter. Vores passion for mode og kvalitet skinner igennem i hver eneste vare, vi har på hylderne. Kom ind og oplev vores unikke udvalg af tøj, der skiller sig ud fra mængden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik!

3,8

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

superservice

Hurtig, vedkommende og effektiv service. Ikke sidste gang jeg handler her.

11. september 2014

Hej Palle

fedt .. og tak..

vi ses snart i shoppen- glæder os allerede!

McKorman.com

super hurtig og fornem service

Havde spørgsmål til en fejl på deres hjemmeside. Kontakter dem pr. tlf og får super imødekommende behandling. Fejlen blir rettet med det samme og jeg blir 5 min efter ringet op af en medarbejder at fejlen nu skulle være rettet hvilket den var. Hurtig levering og varen lever fuldstændig op til forventningerne. Kan kun anbefales!!

9. september 2014

Hej Lea

Super fedt du gør os opmærksomme på en fejl. Vi prøver så vidt muligt at yde den bedste service vi overhovedet kan! Dejligt at høre vi lever op til det ! Tak for din anmeldese her på trustpilot.

Vi ses i shoppen !

McKorman.com

Hurtig forsendelser og god services

Jeg bestilte et par naverbukser og de lever helt op til mine forventninger super seje og rigtige pæne. Stor tak. Mvh. Bo Young.

8. september 2014

Hej Bo

Glad for at du blev glade for dine Naver bukser. De er også noget af dejligste at have på!
Du kan godt regne med at have dem i mange år- de er nærmest uopslidelige!

Vi ses i shoppen !

McKorman.com

hurtigt svar og hurtig levering

Bestilte vare tirsdag - Leveret i Nordgrønland torsdag. Godt gået!
Ved henvendelse på mail blev der svaret samme dag.

Dette firma er anbefalelsesværdig

28. august 2014

Hej Simon

Hold da op - ja det er gået hurtigt !
Sådan McKorman :)
Tak for dine ord !

Ses i Shoppen !

McKorman.com

Nem måde at købe T-shirts på.

Hjemmesiden virker godt, men pengeoverførslen virkede ikke med trådløs netværk, så jeg måtte gennemføre handlen fra mit arbejde, hvilket er uheldigt, da jeg ikke vil sidde og filosofere over om jeg skulle købe noget mere, mens jeg er på arbejde. Ps vores netbank fungerer fint derhjemme, og det gør de andre pengeoverførsler jeg har lavet også, så det er et lille minus.

20. august 2014

Hej Poul.

Det var da uheldigt. Det er ikke et problem vi er stødt på før.
Vi har kontaktet vores webshopudbyder, som også står for betalingsmodulet, og de afviste blankt, at det kunne have noget med deres modul at gøre. Det virker både på trådløs og fast forbindelse. Det er derfor svært at sige hvori problemet ligger.

Super hurtig levering.

2 dage efter bestilling, var det klar til afhentning i postbutik. :o)

19. august 2014

Hej Bettina O.

Vi går meget op i at leveringen er så hurtig som mulig, så det er dejligt når det kan mærkes. På gensyn i shoppen!

McKorman.com

Tilfreds med den hurtige levering, men jeg har et problem, men jakken stinker af fugtig kælderlugt.

19. august 2014

Hej Erik Lyngholm Pedersen

Det er beklageligt og selvfølgelig ikke optimalt. Hvis du sender den retur til os, så skal vi sørge for at du får en ny.

Super

God service og hurtig levering

14. august 2014

Hej Jacob

Det var godt at høre - så er alt jo i den skønneste orden :)
Vi håber på at se dig i shoppen igen en anden gang.

Stjernedtatus

Bare god.
Her får du hvad du betaler for
Hurtig ekspedition, venlig opfølgning, holder hvad de lover, bare skide gode.

6. august 2014

Hej Kpi47

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi synes selv, vi har et koncept, der virker, så det er jo dejligt, når du som kunde er enig! Vi håber du vender snuden forbi vores shop igen en anden god gang.

McKorman.com

Intet at brokke sig over

Jeg bestilte, og varerne kom til den tid de havde lovet. Der var et brev med hvor der stod at hvis tøjet ikke passede, skulle jeg sende det retur, og så ville de sende den rigtige størrelse, uden at jeg skulle betale for fragt. Her vil jeg gerne handle igen.

2. august 2014

Hej Christina Thrane.

Det er vi vældig glade for. Hvis de varer du har bestilt ikke lige passer, skulle det jo gerne være så nemt som muligt for dig at få fat i den rigtige størrelse, så det arbejder vi for. På gensyn i shoppen!

DET er service :)

Bestulte varen og selvom den skulle have været send med GLS til afhentning - kom den med Post Danmark portofrit, da det var Name TAGS - det er da service der vil noget.

1. august 2014

Hej Hans Henrik Karlsson

Vi er glade for at du kan lide vores service. Når du bestiller et dog tag, bliver det altid sendt med Post Danmark, da det både er mere bekvemt for dig som kunde, og nemt for os. En såkaldt win-win sutuation!
Vi håber på at se dig i shoppen en anden gang.

Dårlig

1 gang alt var ok 2 gang det hele sejler, hurtig levering 2-3 uger fordi de ikke har varerne ,gider ikke svare på email.

Hans

19. juli 2014

Hej Hans

Det må vi gøre noget ved, så 3 gang bliver som 1 gang.
Det sker desværre at nogle varer bliver udsolgt, og da vi også har en fysisk butik - ligger på Nørrebrogade nr 7 i København- så er det svært ikke at løbe tør en gang imellem. Men når det sker så får vi som regel hurtigt varerne hjem igen, hvis leverandørerne kan levere.

Vi vil meget gerne svare på mails, men du skrev mailen en lørdag, og vi svarede den om tirsdagen- jeg beklager der ikke blev svaret om mandagen- Det strammer vi op på.

Og sikke noget med det krus der gik i stykker under leveringen. Det beklager jeg- men håber erstatnings kruset kom helt frem til dig! Et fedt krus- har det selv som kaffekop her!

Håber du kommer ind forbi webshoppen en anden gang, og ser om vi ikke kan gøre det bedre!

Imødekommende og vildt serviceminded

Jeg bestilte dogtags til min søn og fik hurtigt en bekræftelse på købet, hvor jeg skulle afvente en mail om hvornår jeg kunne hente i butikken. Tog chancen og kørte derind inden denne bekræftelse, men blev bare mødt af smil og at de blev lavet mens jeg var der.
God oplevelse.

12. juli 2014

Hej Claus.

Godt at høre at du havde en god oplevelse. Vi håber at se dig i shoppen en anden god gang.

McKorman.com

100% en god oplevelse at handle hos Mckorman, super fin vare og hurtig levering :-)

Faldt over siden på nettet, og blev glad da jeg så de havde præcis det jeg ledte efter. Har været i samtlige butikker unden held. Mckorman har et andet og mere lækkert udvalg end de gængse modebutikker. Jeg vil helt sikkert handle der igen.. Meget tilfreds kunde +++++

11. juli 2014

Hej Ulla Høgh.

Det er bare super at høre. En stor del af vores sortiment er lidt anderledes end hvad man finder mange andre steder, så det er jo skønt at du fandt det du skulle bruge.

Super service!

Vi fik en rigtig fin behandling :)

10. juli 2014

Hej Karin.

Godt at høre. Så er alt jo som det skal være. Vi håber du kunne få lyst til at handle hos os igen en anden god gang.

McKorman.com

Hurtig og professionel service og levering-:)

Et firma jeg stærkt kan anbefale-:) god service og hurtig levering-:)

10. juli 2014

Hej Charlotte Nielsen.

Tusind tak for de fine ord. God service og hurtig levering er noget vi går meget op i, så det er dejligt når det kan mærkes. Vi håber at se dig i shoppen igen.

McKorman.com

Jeg vil helt sikkert handle der igen

Brillerne som jeg bestilte levede 100% op til billedet på hjemmesiden og min forventning. Jeg bestilte dem om aftenen og kunne hente dem 1 dag senere. Jeg er vild med den gratis fragt :-) Jeg handler der helt sikkert igen :-)

9. juli 2014

Hej Louise.

Det er vi rigtig glade for at høre. Dejligt at du blev tilfreds med brillerne.

McKorman.com

Ordren var afsendt dagen efter den var givet. Og dagen efter igen var den i postkassen. Produktet er i god kvalitet og alle dele var i pakken.

Jeg er en super tilfreds kunde og vil ikke tøve med at købe hos Mckorman igen.

3. juli 2014

Hej Zilas Lindstrøm.

Mange tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre. Handel på nettet skal jo gerne være så hurtigt og smertefrit som muligt - det går vi i hvert fald ind for.

Fantastisk højt serviceniveau

Bedre service findes ikke... Utroligt venligt og kompetent personale

29. juni 2014

Hej Lars.

Tak for rosen! Vi gør vores bedste, så det er rart at høre at det kan mærkes.
Vi håber du kigger forbi shoppen igen en anden god gang.

Super cool shop !

God betjening og hurtig levering, kan kun anbefales, meget tilfreds !.

26. juni 2014

Hej Thomas nygaard.

Det er vi glade for at høre. Kom snart igen!