Dette var mit sidste besøg hos McDonald's i Rødovre Centrum.Mens jeg ventede, lå en burger på disken i 5 minutter, fordi personalet filmede rundt. Da jeg bad om at købe en glemte sovs, fik jeg det fla... Se mere

Jeg havde bestilt en mellem pomfritter og en chicken salsa Cheese jeg fik ikke min mellem pomfritter 🤬😡Vil klart anbefale Burger King de laver ikke så nogle fejl.Alle mine venner fik pomfritter undt... Se mere

Forleden aften tog vi forbi McDonald's Brabrand for at købe is. Vi havde allerede bestilt og betalt gennem appen med nogle kuponer/deals, så ordren var lagt inden vi kørte derud. Da vi ankom... Se mere

Handlede ved McDonald's Solrød ved motorvejen. Betalte ekstra for en stor menu og kom hjem uden pomfritter. Fik en homestyle med rødløg, hvilket tydeligvis var ment som ental, da der kun lå e... Se mere

1. Fødevareleverandør
  2. Online madbestilling
  3. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Visit McDonald's in the United States and get food nutrition information, franchise opportunities, job and career information, promotional information, Happy Meal Toys, and lots of smiles.

1,7

Dårlig

2 t anmeldelser

Besøg på Mc D

Besøg på Mc D. i Maribo d 24/2 24. Rigtig lækker mad, frisk og varm mad. Derudover virkelig god stemning i køkkenet. En rigtig god oplevelse!

24. februar 2024

Jeg var på MacDonald Solrød Mac drive i…

Jeg var på MacDonald Solrød Mac drive i dag efter fodbold, jeg sad i min fodboldtrøje og medarbejder var åbentlyst en fck fan og fortalte at fc var de bedste, trods vi kun var der for at få noget mad med hjem, jeg syntes det var upassende og modtog ikke min fulde ordre, jeg manglede min chili cheese tops, som jeg først opdagede på motorvejen ved Køge. Jeg kan dog ikke afskrive at det var fordi jeg holdte med det forkerte fodboldhold når jeg også modtog komme har med fck imens vinduet lukkede. Det er ikke særligt professionelt at ham fyren ikke kan holde sine evne meninger for sig selv når man kommer for proviant. Vi var der kl ca 21. Det kan dog også være eb pakkefejl, men skidt det sker af en Brøndby racist..! Jeg vil se min orde ekstra igennem fremadrettet da det er sur og mangle mad og overveje om jeg skal bruge Solrød, hvis de har en holdning til folk med tøj der ikke passer orde modtager..! Jeg har selv arbejdet i survice branchen i over 20 år og ifølge mig er dette en kæmpe ommer udover jeg mangler noget af det jeg har betalt for..!

18. februar 2024

Mcdonald's Brøndby

Mcdonald's Brøndby
Jeg skulle bare have en cheese burger til 15kr normalt tager jeg drive in, der var lidt kø, så jeg gik ind butikken bestilte. Jeg gik der efter op og sagde at det bare var en cheese burger om jeg ikke bare kunne få den, hvor efter jeg fik at vide at jeg måtte vente af den leder der var på arbejde. Der gik et kvarter hvor jeg stod og kiggede på det klammeste køkken jeg har set længe. Der stod en fyr der tabte nuggets på gulvet uden og samle dem op og de kastede nærmest rundt med maden og der var bare krummer og skidt over det hele. Det endte med at jeg sagde til samme pige at jeg gad ikke vente et 15min på en cheese burger og at jeg bare ville have mine penge ingen
hvor efter hun påstod at hun ikke kunne give penge tilbage på et kort. Hvorefter jeg fik 3 5kr. Magen til inkompetente gymnasie elever har sjældent set. Jeg købte aldrig noget i den butik igen. Føj

31. januar 2024

Mangelfuldt, koldt og tørt!

Handlede ved McDonald's Solrød ved motorvejen.

Betalte ekstra for en stor menu og kom hjem uden pomfritter.
Fik en homestyle med rødløg, hvilket tydeligvis var ment som ental, da der kun lå en sølle henkastet ring - den var samtidig tør som Sahara.
Æblerne til sønnen indeholdt kerner og stilk og hans og søsterens happy meal burgers var stort det uden dressing.

Jeg bor meget kort distance fra "restauranten" og kom alligevel hjem med helt kold mad.

Vi fik da noget at spise - andet positivt kan jeg ikke komme frem med.

26. december 2023

McDonald's i Solrød ved motorvejen

McDonald's i Solrød ved motorvejen. Jeg kom, jeg så, jeg blev ikke betjent ved McDrive. Der er to bestillingsautomater - jeg kørte desværre hen til den forkerte. Personen ved den anden automat blev betjent efter kort tid, men der var ikke engang statisk støj ved min. Efter 1½ minut kørte jeg hen i køen til betalingsvinduet. Bilen før mig (den der var så heldig at have bestilt), betalte og kørte til udleveringen. Da jeg kom til betalingsvinduet var det lukket i (sikkert logisk nok eftersom der ikke var andre kunder, der havde lagt en ordre).
Så jeg kørte igen og købte i stedet hos McD i Gentofte. Kongebetjening og hurtig udlevering, så jeg vælger at lægge pengene der fremover i stedet for Solrød, hvor jeg hidtil har handlet på ugentlig basis.

22. december 2023

Svineri ...🤢🤮

Svineri ...🤢
Gammelt KOLDT MAD....
MC Næstved ved havnen, bestilte Big Tasty menu, fik MC Bacon ISKOLD og gammel ....
Svineri ...SKAM JER MC Næstved...
Kan på INGEN MÅDE ANBEFALE MC Næstved.... forkert mad og GAMMELT OG ISKOLDT🤬👎
Jeg vil mandag kontakte Fødevarestyrelsen...

2. december 2023

McDonald's Fredericia, Vejlevej

På Vejlevej i Fredericia. De siger, de ikke kan lave en Big Tasty fordi de ikke har én af ingredienserne, som jeg alligevel ikke vil have i, men de må ikke lave den. Simpelthen FORBUDT at lave en burger hvis ÉN ingrediens mangler. Hvad er det for en uintelligent regel??

Nå, jeg betalte for den sammen med nuggets og de sagde, jeg ikke blev trukket for burgeren, selv om jeg kunne se på Google Pay at jeg er. Lod tvivlen komme dem til gode, men nu kan jeg se på min netbank, at jeg ER blevet trukket.

Inkompetente ansatte, der ikke ved, hvad de snakker om.

19. november 2023

Kolde burgere kolde fries

Kolde burgere kolde fries, og en portion fries manglede ved levering bed bord, burgere så kolde at osten ikke var smeltet, legetøj til en happy meal udeblev, der var lagt en bog - Ingen voksne blandt personalet, lutter teenagere der kiggede på mig som om jeg var idiot da jeg reklamerede pænt og ordentligt. Det var så sidste gang familien lagde penge i den afdeling af Mac D Tillykke med de 648 kroner så ufortjent

19. november 2023

Ja jeg kommer grundet mit arbejde tit…

Ja jeg kommer grundet mit arbejde tit på macdonalds i Århus på banegården
Og hvad man dog ikke oplever der
3 gange har min app order været væk en gang kom maden ikke til bordet og en enkelt gang havde de glemt at komme bøfferne i mine cheesburger hele 3 stk

Men i alt dette så giver jeg dem 5 stjerner og dette kun fordi de giver en undskyldning og for rettet op på tingene

Men kære Mac kan i ikke godt lave den app ordentligt så man kan bestille alt på engang

Mvh Thomas

17. november 2023

Vi var ude og spise på den McDonald's i…

Vi var ude og spise på den McDonald's i Brønderslev og der var faktisk en rigtig god oplevelse. Maden var okay det kunne spises det er mere end hvad man kan sige om en McDonald's der ligger i Viborg. Troede ikke der var så meget forskel på hvor man besøgte McDonald's... den i Brønderslev får 4 stjerner af os og den I Viborg får 1 stjerne.

24. juli 2023

Når man har kerne / nødde allergi skal du ikke spise på mac donald i ballerup

Jeg har lige været ovre på mac donald, i ballerup, og bestilte en mac chicken menu, men da min søster ikke kan tåle korn på bollen , bestilte jeg uden korn, (som jeg har gjort i rigtig mange år.) men fik at vide at det kan ikke lade sig gøre mere. spurgte efter chefen , det var ham selv, sagde han. Kørte selvfølgelig uden mad til hele familien, men så går vi da op på café a i stedet, der er ingen problemer. fik hans navn men vil ikke skrive det her.

1. november 2023

Ringe som altid

Jeg tænker hver gang, at det må da være en smutter.. Nu ærger jeg mig over at jeg ik har anmeldt dem før. I dag var der ikke pomfritter med i 2 menuer?! What altså... Sidst fik vi en fiskemenu i stedet for bigmac-menu.. Hvordan kan man høre/læse det forkert altså?!

18. oktober 2023

Besøgte MacD i KØGE idag kl 1600

Besøgte MacD i KØGE idag kl 1600, havde tænkt at tage maden med hjem, ombestemte os spiste på stedet, bestilte drikkevarer til bordet. Efter 10 gik jeg op og spurgte efter disse. Efter yderligere 10 min og ved at være færdig med maden gik jeg igen op og spurgte, ordren stod stadig på skærmen og den unge mand sagde bare det må have gået lidt stærkt. Vil nødig komme i mylretiden. Nabo bordet’s ordre var desværre blevet væk. Der var personale nok men mangler nok en med overblik.

16. oktober 2023

Er dette din virksomhed?