Besøgte i dag denne restaurant på torvet i Skagen. Fik serveret et flot pyntet stjerneskud. Den ene stjerne gives for fiskene, som var udmærkede. Den lille tomat, agurke- og citronskiven også. MEN.... Se mere
1 1/2 time og stadig ingen mad
Aldrig har vi ventet så længe på vores mad, nu har vi siddet her i over 1 1/2 time og vores mad er ikke kommet endnu. “Kokken/chefen” skælder de stakkels unge piger ud der servere - flere gæster er gået, fordi de ikke får deres mad - her kommer vi aldrig nogensinde igen - det er under al kritik !
Vi ville have er bøfsandwich med pommes…
Vi ville have er bøfsandwich med pommes frites det smagte ok men det var som om at de lige havde taget det ud af køleskabet vi sagde det til chefen men han var da lige glad så der kommer vi ikke igen
Besøgte i dag denne restaurant på…
MEN.. brødet var gennensjasket med et eller andet “vådt” og uspiseligt. Rejerne totalt smagsløse og udvandede. Asparges stykkerne slatne og ulækre.
Gjorde den engelsktalende servitrice opmærksom på det, da regningen blev betalt. Aldrig mere vil vi spise på dette sted.
Lækkert lækkert
God service, skøn mad, den bedste stjerneskud længe, alt var så frisk, kan varmt anbefales😃🌞
Magen til service skal man lede langt efter
Vi var deroppe i går den 22/7-23. Vi kommer fra Århus og havde sådan set langt til Skagen, men vi havde set på deres hjemmeside at man kunne få en bøfsandwich med pommes til kun 149 kr og mellem sodavand til 49 kr. Da vi kommer derop og vil bestille ser jeg i deres menukort at så koster bøfsandwichen pludselig 159 kr og mellem sodavand 56 kr. og damen vi bestiller ved er svensker og forstår mig ikke da jeg gør hende opmærksomt på problemet. Vi får så vores sodavand, og finder så ud af, at en af de andre tjenere forstår dansk, jeg fortæller ham så om problemet. Han kontakter sin chef, som går ud i baren, hvor vi sidder. Han siger så til tjeneren at han bare skal være ligeglad med hvad kunderne har af problemer.
Jeg spørgen så chefen om han er ligeglad med at der er prisforskel fra hjemmesiden til menukorten i butikken, og det svare han ja til. Han kunne ikke tage stilling til det her i uge 29 den så kaldte hellerup uge.så var jeg ikke tilfreds så kunne jeg bare gå. Så det gjorde vi så.
Det er så en chef som er ligeglad med hans kunder, så længe der er andre kunder som bliver snydt, tror så ment også at de colaer vi havde fået og havde drukket lidt af, de ville blive fyldt igen og med en ny isklump i og ud til nogle andre kunder.
Rigtig god oplevelse
Vi var på mc Knudsens restaurant i Skagen d 17-08-22.
Super lækker mad. Vi valgte bla. den store 600 gr.s burger - wow! siger jeg bare. Lækkert for både øjnene og maven. Snack kurven er også mega god, godt varm, og med et godt og blandet udvalg. Der er rigeligt til 2 personer i den lille.
Eneste minus er at der ikke laves spareribs før efter kl 16.00
Det var egentlig dem vi var kommet for at smage. Men det var for tidligt.
Super flink, venlig og imødekommende serverings personale, og mad og drikke kom hurtigt.
Dejligt sted at kunne sidde udenfor under de store parasoller og nyde sin mad.
5 stjerner herfra.
Bedste burger EVER!!
Bedste burger, EVER!!
Rart personale, hyggelig atmosfære og TYKKE hynder på udendørs-stolene.. Vi kommer igen..
Mega god burger.
Mega god burger.. Fik en American classic XXL burger.. mega god og perfekt tilberedt.. Kan helt klart anbefales👍🏻
Dårlig service
Dårlig service
Vi ventede over en time på vores mad
Tjenerne glemte vires bestilling
KAN IKKE ANBEFALES!
Fuldt ud tilfredse
Var fuldt ud tilfredse med både mad og betjening.
Super Ribeye steaks
Vi var 6 prs. Super lækre Ribeye steak på 300+g. Møre og saftige, og så til kun189 kr. Det var fint til den pris. 2 andre fik spareribs. Rigtig flotte racks og de var møre. Venlig og opmærksom betjening. Fin Gårdhave
Nej tak
Det der bliver serveret stemmer slet ikke overens med prisen, du for meget lidt som smager som noget du kunne finde i en pølsevogn, blot til mange flere penge.
Tag iskaffen fx, sølle, sølle og atter sølle.
Betjeningen var elendig! De små forvirrede piger glemte halvdelen af vores bestilling.
Nej jeg kommer ikke igen.
Rigtig god mad og service
Rigtig god oplevelse og fantastisk mad
Frokost i Corona tiden
Da vi studerer menu skiltene uden for kommer en venlig tjener og guider os i den overdækkede gårdhave. Da begge vores børn har astma er vi lidt forsigtige i denne tid. Men alt bliver afsprittet efter forskrifter. Så vi vælger at spise her. Da børnene allerede har besluttet sig for deep pan pizza. Min mand og jeg valgte stjerneskud. Det var uden tvivl frisk fisk og tilpas mange rejer. Sikke nogen store portioner. Alt var rent og fint.
Pigerne var virkelig service mindede. Så helt klart kan anbefales.
Vi var 2 familier inde for at spise…
Vi var 2 familier inde for at spise aftensmad - en rigtig god oplevelse. Personalet er rare, imødekommende og meget opmærksomme på at vi havde en god oplevelse. Maden var i topklasse og alle blev mætte - og det uden tomme tallerkner. Absolut anbefalelsesværdigt.
Kloaklugt og mad fra frostboksen
Spiste på Mcknudsen i Skagen og hold nu op en oplevelse... ikke lige til den gode side af skalaen for oplevelser man vil prøve igen.
Maden var ikke lavet fra bunden, deep pan pizza fra frost og tjenere der ikke virkede interesseret i deres kunder ...
Derudover sidder man på deres terrasse i lugten af kloak og toiletsvupperen står til fuldskue i baren blandt div. flasker sprut. Der er heller ikke taget højde for restriktioner for restauranter under corona og folk sad som sild i en tønde. Bordene blev da i det mindste sprittet af når kunder forlod bordet, men det blev sprittet så meget af at "støvet" fra spritten fløj over i maden hos gæsterne ved de omkringliggende borde og en dunst af sprit gik lige i lugtesansen..
Gik derfra og var GODT skuffet ...
Den værste restaurant sender maden…
Den værste restaurant sender maden retur fordi den er ret dårlig ribs de har været i frituren siger de er uspiselig for at vide at sådan skal de være og betaler fuld pris for noget man ikke kunde spise 😟den får kun en stjerne fordi man ikke kan hive den nul
Direkte flabet betjening..
Direkte flabet betjening..
Vi sad og ventede i 25 min.
Til sidst gik jeg ind for at bestille, men fik blot afvide at jeg skulle sætte mig tilbage, og så ville de komme når de havde tid.
Ikke en oplevelse.
Ingen oplevelse. Bare fastfood. Intet nyt. Stjerneskud med asparges fra glas og thousand island. Fantasiløst menukort med det sædvanlige, burger med pind. Tiden er gået i stå for værten der nyder tilværelsen med uendelige jamrende rockguitarsoloer som alle andre også skal belemres med. Ellers ikke til at rokke fra sin faste plads ved baren.
To stjerner for Value for money. Den sidste for de ferme kokke og serveringpiger.
Vi har spist på McKnudsens i Skagen
Vi har spist på McKnudsens i Skagen. Super god mad og rigtig god betjening