Her skal man virkelig passe på. Det er nemlig umuligt at se hvad der er OEM lager varer og hvad der skal bestilles hjem - selv ikke på fakturaen kan man ikke se om det er en lagervare eller en be... Se mere
Snyd og bedrag. NHavde købt en forkert ting,(13/6) som…
Havde købt en forkert ting,(13/6) som jeg gik ind og annullerede ordren på (14/6) . D.27/6 bliver pengene alligevel trukket på min konto, så eg henv mig til firmaet, der erkender der er sket en fejl, og lover at returnere pengene når varen er kommet retur. I dag d. 17/7 har jeg igen kontaktet firmaet for, at få mine penge tilbage, men det nr de står opført med på kraks er ikke i brug.
Fin handel
Bestilte en vare på hjemmesiden mandag aften, som fremgik at være på lager.
Den ankom dog først fredag, så det lager har højst sandsynligt været et fjernlager.
Men gode priser på både varer og fragt.
God service og hurtig levering
GLS havde smidt varerne væk men får tilbuddet om nye varer. Tak
Kæmpe udvalg og hurtig levering
Anbefalelsesværdigt! - Kvalificeret vejledning og super service!
Har efterhånden handlet en del mc reservedele henover de seneste år og ydelsen har altid matchet kravene for onlinehandel med reservedele: Høj standard ved kontakt, professionel vejledning og hurtig levering.
Sidst var det indkøb af elektrisk komponent, som viste sig at være fejlbehæftet fra fabrikken. Modtog udsøgt vejledning til alternativ løsning, som igen kom hurtigt frem. Ejer af Honda XRV750, RD07
Lavede en bestilling hos MC butikken og…
Lavede en bestilling hos MC butikken og ca 30min senere er den sendt og jeg har modtaget T&T på pakken😀
...Anden gang
...Anden gang, jeg bentter MCbutikken - bare lidt småting, et leje og nogle pakninger. Kom med det samme med GLS uden problemer. Svært at gøre bedre. Mvh Kim
Super god service
Rigtigt service minded personale, der hurtigt hjælper til hvor der er behov.
Det hele flaskede sig fint, og jeg er tilfreds. Jeg kan kun anbefale McButikken
Godt udvalg og fornuftige priser.
Godt udvalg og fornuftige priser.
Jeg har bestilt 2 gange og begge gange ting de ikke havde på lager, der gik vidst omkring en uge inden jeg havde mine varer.
Jeg havde forventet en længere leveringstid på ting fra udlandet.
Der var ikke noget som ikke levede op til mine forventninger.
Lang leveringstid på lagervarer!
Har nu handlet hos MCbutikken 2 gange. Begge gange, kun fordi deres sortiment var det eneste, der tilbød de dele jeg skulle bruge. Første gang måtte jeg dykke for en bekræftelse, da jeg intet modtog, men pengene var trukket. Først da jeg havde mailet dem, bekkræftede de, at det ville komme dagen efter - ergo sendte de det vel fordi jeg skrev... Denne gang modtog jeg igen ingen bekræftelse, og først i går fredag, kom en mail fra GLS om en pakke der er på vej - som jeg bestilte tirsdag eller onsdag. Dvs. Delene først er afsendt to dage efter bestilling! Og i afsnittet “Om MCbutikken” på deres hjemmeside, reklamerer de med “levering fra dag til dag” uanset tidspunkt man bestiller... Det er sgu for ringe!! Fremover bliver det eBay - der er man da i det mindste forberedt på, at der er leveringstid....
Telefonnummeret er vidst til pynt ingen tager den
Det er super at de har det helt store udvalg af reservedele leverings tid kan man heller ikke klage over når delene kommer dagen efter bestilling, men har nu modtaget pakken dagen efter med blot 1 ting ud af de 3 jeg havde bestilt, og har så forsøgt at ringe ind til dem i 2 dage uden at komme igennem på telefonen, (den ringer bare ud)
Det er simpelthen for dårligt efter min mening.. Så der ryger en klage afsted på mail.
Her skal man virkelig passe på.
Her skal man virkelig passe på.
Det er nemlig umuligt at se hvad der er OEM lager varer og hvad der skal bestilles hjem - selv ikke på fakturaen kan man ikke se om det er en lagervare eller en bestilling udefra.
Problemet kommer hvis man vil annullere et køb eller blot retunere en vare - for hvis det ikke er en OEM lagervare, så er pengene tabt selv om du skriver til dem dagen efter at du kar trykket KØB på web shoppen. Der står nemlig i salgsbetingelserne at 'nogle' OEM varer er lager vare men ikke alle - men det fremgård bare ikke tydeligt på webshoppen.
Køb af alle småting som er på lageret er ikke noget problem.
Jeg handler ikke der og vil ikke anbefale dette sted før de får deres hjemmeside rettet til.
Hilsen Kasper
1 måneds leverings tid (opgivet til 2-3 arbejdsdage)
jeg har handlet her to gange, første gang gik der 5 dage før jeg modtog min vare, men fred være med det, anden gang gik der en hel måned... efter en flink mail til dem for at spørge til min bestilling hvor der ikke kom noget svar, måtte jeg jo ringe.. og det lød som om at han ville få det ordnet... men to uger efter var der stadig ikke noget, så måtte jeg jo ringe igen... og han var også vældig flink og ville staks skrive tilbage eller ringe når han vidste mere om det... men der skete ikke en skid, så ringede jeg så igen igen, og nu ville de i hvertfald sende den med det samme, han sagde at han havde fundet min bestilling og var på vej ned med pakken, og rigtig nok så kom den her hjem, dog efter en måned, en mail og 3 opkald....
HAMRENDE SERVICEMINDET 😜
De er fanmer søde og rare :) og skide dygtige :) og så er det GO kvalitet de sælger 😜😎 købte kædekit til min sv650s fra 2002 og valgte et mindre tandhjul foran og et større tandhjul bagpå den er fanmer endnu sjovere end før haha :)
Alt for lang levering...
Jeg har nu handlet hos mcbutikken to gange og må indrømme at jeg synes at det er meget ærgeligt at man i dagens Danmark stadig kan blive udsat for at skulle vente alt for længe på sin bestilling. Efter min mening bør man i langt de fleste tilfælde modtage sin ordre dagen efter man har bestilt (på hverdage). Jeg handler en gang imellem i England og hver eneste gang bliver jeg overrasket over at de konsekvent leverer dagen efter jeg har bestilt og det er hele vejen fra England til Danmark... Første gang jeg bestilte hos mcbutikken gik der 8 hverdage før jeg modtog min bestilling og anden gang tog det 4 hverdage... Det er ikke godt nok i min optik!
Deres website er desværre også ret besværligt at finde rundt på, i hvert fald indtil man lærer det at kende. Man kan så vidt jeg kan se heller ikke se sine tidligere ordre selvom man er logget ind.
Når det så er sagt så har de været hurtige til at svare på mails (på nær første gang hvor der var lidt knas med noget ferie). De spottede også en fejl jeg havde lavet i min bestilling, det var super godt, for ellers havde jeg fået noget forkert. Til sidst men ikke mindst fik jeg forhandlet en god rabat og gratis levering da jeg lagde en god ordre :)
Jeg vil overveje at finde et andet sted at handle næste gang, primært pga. leveringstiden og desværre vil jeg sige for mcbutikken's udvalg er bredt og servicen udemærket.
Laaaaaaaaang leveringstid
Overskrift siger ligesom sig selv.
Der var gået så mange uger, at jeg kom helt i tvivl om hvad jeg havde bestilt. Handler der aldrig mere.
meget dårlig service venter på reservedele op til to måneder
Har købt reservedele til Suzuki gsx 750 f. på internettet for 1,1/2 måned siden men har ikke fået delemne i nu men har betal delene to gange
Kæmpe udvalg!
Meeen det går lidt sløvt med kommunikationen, de kunne godt sende mail når orden blev afsendt.