MCAN Health | Hair Transplant&Dental&Plastic Surgery Turkey Anmeldelser 2.082

2. Tandklinik
  3. Hårtransplantationsklinik

Om MCAN Health | Hair Transplant&Dental&Plastic Surgery Turkey

Transform Your Life withMCAN Health

MCAN Health is your trusted partner in medical travel, offering world-class hair transplants, plastic surgeries, cosmetic dentistry, and weight-loss treatments in the heart of Istanbul, Turkey.

Our job is to create happiness and self-confidence.

10+ Years of Experience

30+ Certification & Awards

Contact Now

Why Choose MCAN Health?

Experienced Team of Experts

Patient-Centric Care

Unbeatable Value

Book Your Journey Today!

Start your transformation with MCAN Health. Experience state-of-the-art treatments, outstanding care, and life-changing results at an affordable price.

Contact Now

Du bør vide

4,8

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Hårtransplantation hos Mcan - (3mdr update)

Har haft en super god oplevelse med Hårtransplantation (DHI) hos Mcan!
Lige fra første kommunikation til her ~3mdr efter transplantationen, så har ikke endelig resultat endnu, men so far, so good!

Jeg havde gennem et par år overvejet at få det gjort, men mit eget tabu omkring at få 'fikset håret', skubbede det foran mig og jeg forsøgte med et "pyt, alderen indhenter jo os alle".
Da jeg tog det op igen, havde jeg 6-7mdr tilløb. Fra første kontakt til selve dagen var der fin kommunikation og der blev svaret godt og fyldestgørende på alle mine spørgsmål, små som store!
Derfor føltes det efterhånden trygt at rejse 'udenlands' for en transplantation, dog stadig sommerfugle i maven og alm. spændthed.

Selve modtagelsen var fin, afhentet i lufthavnen, kørt til hotellet og næste morgen blev vi afhentet (To andre 'yngre mænd' og jeg) Vi var der alle for det samme, så faldt hurtigt i snak.

Selve dagen gik hurtig.Fin gennemgang inden og operationen gik som planlagt. Det hele i fin kommunikation med personalet, som var søde, imødekommende og meget omsorgsfulde!!
(Et par af dem talte ikke så godt engelsk, men spurgte man om noget, så kom en af de andre og hjalp, og det fungerede ok).

Selve transplantationen er bestemt ikke en slem procedure. Man mærker et stik ved lokalbedøvelsen, derudover oplevede jeg ingen gener gennem transplantationen.

Hvis jeg skal beskrive noget 'negativt' og hvad der indtil nu har generet mig mest? Så var det kløe fra donor området!
Den første ugestid, hvor man ikke skal/må berøre området 'hårdt', der oplevede jeg 'en del' kløe, hvilket man selvfølgelig kan forvente fra godt 3000 små sår 🙂
Ikke noget man ikke kan klare, slet ikke, men der blev 'masseret' godt med svag fingerberøring i området, når man stod under bruseren! 🙏

Dagen efter var der check up, og vi blev individuel guided gennem den første efterfølgende periode. (Do and Dont's).

Man får udleveret skum/shampoo til den første periode (~1mdr), som er det man som minimum skal bruge efterfølgende.
De anbefaler dog 6mdr brugt af 'medicinal' shampoo.
Så et godt fif, medbring lidt €, da man på check up dagen har mulighed for at tilkøbe extra shampoo og andet hår lir. Selvfølgelig kun hvis man har lyst!
Priserne er 'rimelige', men man kan muligvis finde billigere alternativer i ens hjemland.
Jeg købte shampoo til 6mdr. Nu da skridtet var taget, skulle det ikke være småpenge der holdt mig fra at vælge deres anbefalede produkt. Tillige, skulle der opstå komplikationer eller resultatet ikke var som forventet, så havde jeg i det mindste fulgt deres anbefaling. 👍

På opfølgningsdagen fik jeg også spurgt ind til hvad jeg kunne gøre for at bevare mit 'nye' samt eksisterende hår bedst muligt.
Dette fik jeg fin svar på og de havde også beskrevet det i den opfølgende mail man modtager, hvor hele ens procudure indgår. Denne modtog jeg cirka 2uger efter hjemkomst!

Jeg har i de nu 3mdr, efter behov (kun småting), kommunikeret med Mcans personale via Whatsapp. Det fungerer rigtig fint, med meget rimelige svartider.

Alt i alt, kan det nok fornemmes at jeg har haft en rigtig god oplevelse som jeg klart kan anbefale!!!
Eneste jeg er træt af... Hvorfor gjorde jeg det ikke tidligere... 🙂

Note: Det skal siges jeg har efterlevet ALLE procedure før/efter som Mcan har beskrevet/anbefalet!
(Vasket håret som man skulle, undgå alkohol, kaffe, motion mv. i de første dage, undgå direkte sol, ingen brug af 'hårprodukter' osv. osv. - der følger information med, men man kan på forhånd også finde dette på deres hjemmeside)

20. november 2025

Great experience

Virkelig god oplevelse. Perfekt vejledning fra start til slut og her 2 uger efter er alt helet som det skulle😊. Hvis du går med de samme overvejelser, så tænker jeg afgjort McCann er et godt valg.

12. januar 2026

Trygt, professionelt og menneskeligt – en oplevelse jeg varmt kan anbefale

Jeg rejste alene til Istanbul for at få foretaget en hårtransplantation gennem MCAN, og fra første kontakt følte jeg mig tryg. Kommunikation, planlægning og opfølgning har været helt i top, og alt fra hotel til transport fungerede perfekt.

Klinikken var moderne, ren og rolig, og personalet var både dygtige og omsorgsfulde. Selve operationen blev udført med stor professionalisme og ro – jeg følte mig i de bedste hænder hele vejen igennem.

Det, der gjorde størst indtryk på mig, var kombinationen af høj faglighed og ægte menneskelig varme. Jeg følte mig aldrig som et nummer i rækken, men som en person, de faktisk ønskede skulle få det bedste resultat.

Efterforløbet har været lige så godt som selve opholdet – jeg har fået hurtige og grundige svar på mine spørgsmål, og jeg føler mig virkelig godt hjulpet hele vejen.
Jeg er allerede meget tilfreds med resultatet og er glad for, at jeg valgte MCAN.

Alt omkring rejsen var desuden utroligt velorganiseret – fra afhentning i lufthavnen til hotel og klinikbesøg – hvilket gjorde hele oplevelsen tryg, effektiv og behagelig.

15. oktober 2025

Høj standard

Jeg har lige fået lavet en hår transplantation, og der er for tidligt at udtale mig om resultatet endnu
Selve behandlingen har været meget positiv og service og professionelisme har været helt i top.
Fra start til slut, og stadig efter hjemkomst, har der været opfølgende dialog og jeg har følt mig tryg hele vejen.
Alle de ansatte jeg har været i kontakt med har været profesionelle, og samtidig meget menneskelige og omsorgsfulde
Et godt sted som jeg kan give min bedste anbefaling

12. oktober 2025

Jaaaa fra første fløjt og til enden gik…

Jaaaa fra første fløjt og til enden gik alt over forventning . Der blev taget sig af mig hentet og bragt i luksus bilen
Indkvartering gik nemt samt afleveringen i lufthavnen 🤗
Der var søde og kompetente mennesker der hele tiden og den bidrog til at holde humøret oppe 😃
Vil jo ikke lyve og sige det var ingenting, men med målet i sigte klarer man det også 😃 selve operationen var lidt hård men overstået og her 8 dage efter operationen, ser det fint ud og masser af små hår er kommet fra under sårskorperne og glæder mig til de gror
Jeg blev lovet issen og ca 2500 hår men da jeg kom ind tog de begge tindinger med og tog 3514 hår i stedet og uden en ekstra regning 🙏 det er sku service
Så ja , vær ikke bange for at benytte dette firma 🤗
Frank Lykke

1. juli 2025
Vis anmeldelser på alle sprog. (2.082 anmeldelser)