McAfee Anmeldelser

3.461

1,3

Købte abonnementet og det virkede ikke. Prøvede at kontakte kundeservice men man kommer kun igennem til AI support hvilket ingen forstand har på noget som helst. Nu er der trukket penge fra mit kort j... Se mere

Det er jo fuldstændigt frygteligt at det firma ikke bliver sagsøgt! De har lige hævet 839 kr. på min bankkonto uden tilladelse, det er ikke første gang. Hvor får de min konto numre fra ? Jeg fik nyt... Se mere

Firmaet kører med automatisk fornyelse som standard - vær OBS på det. Det er samtidig praktisk talt umuligt at komme i kontakt med en fysisk person, og man kan ikke sende en mail eller besked til firm... Se mere

Det er umuligt at få slettet min konto og mine data hos dem permanent. Jeg har en gammel konto jeg forsøger at få slettet men det er umuligt - AI chat beder mig downloade deres app og bruge en ik... Se mere

Dårlig

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(3.461)

557 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mcafee overskrider mine grænser

Mcafee overskrider mine grænser. De sender trusselsmails til mig, hvor de skriver at, min konto er blevet blokeret og at billeder samt videoer vil blive fjernet, hvis jeg ikke fornyer mit abonnement. Jeg har sagt abonnementet op for lang tid siden, og ønsker ikke ny abonnement. 🥺😕😖😠😡🤬

5. september 2023

Hej.

Hej.

Vil fra bedes helt og holden, at sender falske og spam til mig, på min mail omgående.

For har ik jeres rødne produkt over hovedet.

5. september 2023

VPN fungerer ikke. Ignorerer klager

Min VPN med McAfee virker ikke. Den slår fra ca 15 gange om dagen. Som følge heraf er der opstået læk af mine oplysninger. Jeg har skrevet mail til McAfee, at af denne grund ønsker jeg ikke at fortsætte mit abonnement. Intet svar. Og så har McAfee trukket over 1200 kr for automatisk fornyelse en måned for tidligt. Selv om jeg har skrevet, at jeg ikke ønsker fornyelsen og at de har ignoreret mine tre mails, får jeg stadig intet svar. Jeg har ret til at få refunderet beløbet indenfor 60 dage, men McAfee reagerer overhovedet ikke på mine henvendelser. De koder de sender mig, når jeg skal fixe beskyttelsen, virker iøvrigt heller ikke, når jeg lægger dem ind. Totalt elendigt og utroværdigt firma 😡

17. august 2023

Annulering af årlig abonnementsfornyelse

Mit årlige Mcafee abonnement blev automatisk opkrævet fra kontoen primo måneden (999 kr.). Vi bruger ikke længere PC´eren, så forsøgte 3 gange at chatte med Mcafee for at få slettet den automatiske fornyelse. Alle 3 gange blev chatten disconnectet, så jeg kom aldrig igennem.
Jeg læste så i en tidligere anmeldelse her på Trustpilot, at man kan ringe 3525 8325, og efter en del uforståelig robottale taste #1 et par gange. Det gjorde jeg, og kom igennem til en engelsktalende medarbejder, der hjalp mig med at slette abonnementet og refundere forudbetalt gebyr.
Ingen salgstale eller anden anstrengende snak - fedt.
Pengene kom ind på kontoen ca. 7 dage efter.
Bortset fra den mislykkede chat-dialog gik resten faktisk mere positivt end jeg havde forventet.
Jeg har ikke været spammet med div. mails fra Mcafee efterfølgende.
Så ud fra min oplevelelse er jeg tilfreds !

18. august 2023

Det er da utroligt så meget spam jeg…

Det er da utroligt så meget spam jeg får fra jer. Mindst fem e-mails om dagen.
I flere måneder.
Mit abonnement er ophørt
Mit abonnement er snart spærret.
Der er virus på din pc.
Du er ikke sikker på nettet.
Din pc er i fare. Osv. osv.
Konstant og uafbrudt advarsel fra jer.
Jeg er ikke interesseret i jeres produkt.
Jeg har forsøgt at anmelde mail som spam, Ignorerer og blokerer.
Intet hjælper.
Jeres mail kommer alligevel i fokuseret indbakke. Så stop dog.
Jeg vil ALDRIG købe et produkt fra jer med jeres påtrængende og falske advarsler om trojanske heste og virus.
Jeg har en anden virus beskyttelse.
Så meget spam. Hver dag, hver eneste dag, i flere måneder?
Så stop dog.

17. august 2023

Opsagt som kunde fordi de ikke kunne finde ud af mac supporten…

Ringede og fik online support og da hun efter 3 forsøg ikke kunne få det til at virke, sagde hun at det ikke gik med min mac beta version. så spurgte jeg hvad jeg så kunne gøre ved det, fik jeg svaret at hun ville afinstallere programmet og vende tilbage. jeg spurgte om det var det samme som at jeg ikke kunne være kunde mere og det fik jeg nej til. MEN, nu er jeg blevet komplet afmonteret og er åbenbart ikke kunde mere. Jeg havde det på fornemmelsen og har taget screendumps af samtalen, ellers ville jeg ikke selv tro på det......

15. august 2023

utroligt meget spam fra jer!!

Det er da utroligt så meget spam jeg får fra jer. Mindst otte emails om dagen.
I flere måneder.
Mit abonnement ophører snart.
Mit abonnement er snart spærret.
Der er virus på din pc.
Du er ikke sikker på nettet.
Din pc er i fare. Osv. osv.
Konstant og uafbrudt advarsel fra jer.
Jeg er ikke interesseret i jeres produkt.
Jeg har forsøgt at anmelde mail som spam, Ignorerer og blokerer.
Intet hjælper.
Jeres mail kommer alligevel i fokuseret indbakke. Så stop dog.
Jeg har en anden virus beskyttelse.
I er som en gade sælger der løber efter og forfølger almindelige folk der ikke er interesseret i jeres produkt.
Så meget spam. Hver dag, hver eneste dag, i flere måneder?
Så stop dog.

1. juni 2023

Kan det da passe at de McAfee skriver…

Kan det da passe at de McAfee skriver hele dagen på en mail hele tiden,de bliver ved med at skrive 50 gange om dagen har de ikke andet at gi sig til,de må da være nogle der snyder folk,kan man da drive sin butik på den måden,de skal meldes til politi ,pase på dem

8. august 2023

Mest talentløs firma

Mest talentløs firma

I burde have minst 10 minus for at spamme mit indbakken for virus programmer . Men virkeligheden er at selv hysterisk tuder ørene fyldt med advarsel som i selv er ophav til, så længe man ikke køber jeres produkt. Det grænse faktisk til en politianmeldelse 😡

6. august 2023

Skulle være forbudt

Kan kun tilslutte mig alle de negative anmeldelser, man kan læse her. Programmet var forud installeret på min nye computer, og da jeg ikke fornyede det, bliver jeg dagligt bombarderet men skod mails om det ene og det andet. Det har ikke nogen gang på jord.

4. august 2023

Desværre kan man ikke give minus stjerner.

Desværre kan man ikke give minus stjerner, for det er dog det værste firma jeg nogensinde har oplevet. Trods det at jeg aldrig har været kunde hos dem, har jeg det sidste 1/2 år modtaget 5 - 15 daglige mails om, at der sker alverdens ulykker, hvis jeg ikke fornyer mit abonnement.😡
Trods gentagne blokeringer, er det umuligt at slippe af med dem, så er der nogen som har en ide om, hvordan man får dem stoppet.

3. august 2023

Mest forfærdelige app nogensinde.

McAffe er en af de alle værste anti-virus apps jeg nogensinde har haft. De hjælper ikke med en skid og vil bare suge dine penge ud af dig og de stopper ikke med at sende reklamer bare fordi man ikke har betalt penge. Deres app fylder ovenikøbet meget på din computer/bærbar. Aldrig nogensinde brug penge på det her forfærdeligt.

24. juli 2023

Hvis jeg kunne give minus 10 stjernet…

Hvis jeg kunne give minus 10 stjernet havde jeg gjort det ! 1 stjerne er alt for meget !! Det er simpelthen sindsygt jeg har tidliger snakkede med mcAFee om at opsige alt hos dem . 1 år har det virket nu begynder de at trække penge 999 kr igen og jeg har ikke købt nyt heller ej pc /iPad eller telefon telefon computer noget som helst ! Nu skal man så til at ringe igen ! Det er håbløst og frækt at de opfør sig sådan !

24. juli 2023

Svindel

Svindel
Har betalt 500 kr for et år og nu er min pc inficeret med virus 14 dage efter. De vil nu have jeg skal forny igen. De skulle skydes

20. juli 2023