1. Motorcykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Online salg af MC beklædning, MC tøj og MC udstyr. Internet bonus og gratis fragt ved køb over 1.500 kr. Forhandling af CABERG, MODEKA, EVOLUTION, HEPCO&BECKER, OXFORD, SCHUBERTH, SHARK, HELD, DIADORA. Vores butik i Sæby er også et besøg værd.

1,8

Under middel

Varen var åbenbart udgået men tænkte ikke man behøvede informere herom.

Bestilte et par støvler som en gave d. 19. September og modtog en ordrebekræftelse. D. 26. September ringede vi for at få en status da gaven allerede skulle have været givet. Vi fik så ad vide at varen da var udgået.
Det havde været normal god kundeservice at ringe eller skrive når man er klar over en bestilt varer ikke vil blive leveret pga. den er udgået.

26. september 2024

Efter køb af hjelm

Efter køb af hjelm der blev leveret med mangler, lovede man telefonisk at sende den manglende del, har nu 3 gange gennem en måneds tid sendt forespørgsel om delen, men hører ikke fra firmaet og stadig intet modtaget.

20. marts 2023

God og venlig service

God og venlig service. Både før og efter køb. Minder mig om at der stadig er håb for reel service, og man skal støtte danske forhandlere.
De skaffede hurtigt en størrelse hjem, de ikke havde på lager på hjemmesiden.
Der gik desværre en lynlås, ikke at kvaliteten var dårlig, efter min mening måske en uheldig designfejl. Begge lynlåse er nu skiftet, selvom det kun var galt med dem ene. Har ellers været glad for mine modeka bukser, og skulle jeg købe igen, bliver det samme mærke igen hos MC1.

22. juni 2021

Super service, hurtig levering

Jeg købte for nogle måneder siden en Scorpion hjelm ved MC1, men efter et par måneder begyndte der at komme små bobler i pinlock´en, jeg skrev en mail til dem ang. problemet, 2 dage senere var der et nyt pinlock med posten.

17. september 2015

Dårlig service og forkerte oplysninger

Bestilte en jakke og et par bukser hos mc1. Der gik en uge og jeg fik et opkald om at jakken var i restordre, men de havde bukserne om de bare skulle sende dem. Det aftalte vi og jeg ville gerne vente på jakken. Der går et par uger uden der sker mere, jeg ringer uden der er nogen der tager den og sender derfor en mail istedet. Der går en uge til hvor jeg ikke hører noget og beslutter at ringe igen! Der er nu gået over en måned.
Nu får jeg at vide at jakken er udgået og bukserne er i restordre! Men de får dem hjem inden for to uger. Jeg afbestiller jakken og venter på bukserne.
Finder en lignende jakke som jeg bestiller fra Tyskland og får den en uge efter.

Idag bliver jeg så ringet op at de har fået jakken om jeg er interesseret i den…. Men bukserne ved han ikke noget om.

Det er absolut sidste gang jeg handler hos mc1. Den følelse jeg står tilbage med er at de ikke har styr på en skid og giver forkerte oplysninger. Dårlig service

25. juni 2014

Absolut fin service

Jeg havde bestilt et par støvler, hvor lev.tid var 2-5 dage. Da jeg efter 5 dage stadig ikke havde modtaget varen, ringede jeg op og fik at vide, at man havde ikke varen på lager og man ventede på levering. Jeg blev tilbudt et par støvler et nr. større, som pt. var på lager og da jeg fik at vide, at man typisk bestilte et nr. større end normalt, slog jeg til. Der blev aftalt levering til min arbejdsplads og da jeg mødte næste dag kl. 9.30 var varen leveret og det bedste ved det hele var, at støvlerne passede perfekt. Kan kun anbefale MC1!!

25. maj 2014

SUPER SERVICE

Min scorpion 900 hjelm var i stykker.
Ringede til Torben (mc1) han sagde jeg bare skulle komme med den.
Den blev lavet, der gik næsten en time.
Og så var det gratis
SUPER SERVICE

14. marts 2014

Hurtig service.

På vej hjem fra Norge d. 24/2 gik baghjulslejerne på min sidevogncykel. Jeg bruger mcèn hver dag til og fra arbejde og det var derfor vigtigt for mig med en hurtig reperation. Hos MC1 startede mekanikeren med det samme med at reperere motorcyklen. Der blev sendt en mand i byen for at skaffe de manglende lejer og efter ca. 4 timer var jeg kørende. Det kalder jeg hurtig og god service.

6. marts 2014

Kundeservice når det er bedst

Fantastisk oplevelse hos MC1
Til at handle med, og jeg fik virkelig oplevet når nogen prøver at gøre mig tilfreds, og går langt for dette.
Som eksempel herpå, i forbindelse med bud på cykel tilbød Torben at fragte cyklen til Sjælland for jeg kunne opleve den live inden jeg købte.
Og selve cyklen levede fuldstændig op til Torbens beskrivelse af den.

For mig vigtigt at sælger virker ærlig og reel.

Det og andre eksempler i samme boldgade gør at jeg kun kan anbefale Torben og hans butik, og jeg vil helt sikkert prøve der næste gang jeg skal handle mc

2. marts 2014

MC1 -- god personlig jysk service

Det var 1. gang jeg handlede hos MC1.
Det viste sig jeg var på "anden adresse" på pakke-ankomst-tidspunktet.
Intet problem - MC1 bad om "anden adresse" og VUPTI - jeg modtog pakken dér.
SE, DET kalder jeg SERVICE.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos MC1.

26. januar 2014

God oplevelse trods restordre

God service, købte jakke som viste sig at være i restordre, men sælger fandt en i Belgien som blev sendt direkte videre til mig - ingen problemer der. Hvis du vil være sikker på at din størrelse er hjemme, så ring før du bestiller, da hjemmesiden ikke nødvendvis afspejler den reelle lagerbeholdning. Flere størrelser blev sendt til mig og dem jeg ikke skulle bruge sendt tilbage. Ingen problemer.

26. september 2013

FORFÆRDELIG SERVICE!!!

Jeg bestilte en Scorpion 750 hjelm over nettet. Den bliver leveret og jeg åbner pakken, da jeg skal tage hjelmen på drysser der hår ud fra den samt den har ridser - og denne hjelm skulle være NY!

Jeg kontakter Torben fra MC1 og sender hjelmen retur. Da han modtager hjelmen bliver jeg nærmest beskyldt for at lyve, trods flere andre har set hjelmen og også kan se at den ikke er ny. Jeg beder om at få handlen annulleret og det går han med til, men MC1 returnerer kun pengene for hjelmen, trods de lovede mig at betale for retur fragten.

Virkelig elendig service - hvis man overhovedet kan kalde det det! Handler der aldrig igen!!!

15. juli 2013

Returnering langt under lavmålet!

Efter returnering af varer købt på nettet (accepteret af MC1) har det været en kamp at få pengene retur. Der er kommet alskens undskyldninger fra Torben fra MC1, men endnu ingen penge efter mere end to måneder. Hver gang jeg har rykket, har han lovet at returnere pengene, - men endnu uden held! Jeg har nu måtte gøre indsigelser overfor MasterCard - så kan de bokse med MC1 ... HOLD DIG VÆK FRA MC1!!!

12. april 2013

Nemt, hurtigt og billigt

Købte både mc (brugt) og tøj til to mennesker. Fik lovning på at mc´en kunne køre første sæson uden jeg skulle røre ved den. Der kom nyt kædekit og ensretter på u/b. SÅDAN! Sælger kan absolut anbefales.

15. maj 2008