MB Car Audio.nl Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mitch heeft in onze Land-Cruiser een echt huzarenwerk volbracht , waar velen in België niet durfden aan beginnen , of zelfs de kennis niet voor hadden , heeft hij hier een mooi staaltje techniek volb... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

na wat onderzoek kwam ik uit bij MB Car Audio en ben ik goed geadviseerd door Mitch. Ik kreeg de benodigde artikelen middels linkjes doorgestuurd en kon ik het zo bestellen. De volgende dag de spullen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In een Toyota Avensis 2003 en in een Yaris 2008 de fabrieksradio omgebouwd naar een DIN1 frame. Bij MB Car Audio advies gevraagd wat ik daar precies voor moest hebben ook omdat we de stuurbedienin... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med biltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Het adres voor al uw In-Car-Entertainment en Accessoires. Inbouw op locatie is onze specialisatie.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Webwinkel

Ik koop regelmatig spullen voor mijn auto bij dit bedrijf. Ik had pas iets besteld voor mijn auto en werd al snel teruggebeld met de vraag of het klopte omdat er meerdere opties waren en ik misschien iets verkeerd besteld had. Dit was een fijne ervaring omdat je hieraan merkt dat dit bedrijf er alles aan doet de klant zo goed mogelijk te helpen. Dat noem ik nou nog eens service. Ook mijn retourzending van een paar weken geleden werd netjes afgehandeld en het geld stond al binnen een paar dagen terug op mijn rekening. Dit is nogal een verschil t.o.v. andere webwinkels. Twijfel ook vooral niet om te bellen want je krijgt een professionele duidelijke uitleg waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Je merkt bij dit bedrijf aan alles dat ze er plezier in hebben en geld op de laatste plaats staat.

14. april 2016

Uitstekende service

Op zoek naar goede en goedkope ruitenwissers kwam ik uiteindelijk op deze site terecht. Bij de bestelling gekozen voor afhalen, omdat het magazijn voor mij goed is aan te rijden. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik dezelfde dag nog bericht dat ik ze af kon halen. Bij het afhalen van de ruitenwissers direct geholpen door een enthousiaste medewerker die heeft gecontroleerd of het de juiste wissers waren en deze gelijk heeft vervangen. Volgens hem kwamen de wissers uit dezelfde fabriek als die van Bosch en waren ze vrijwel identiek. Uitstekende service en de wissers werken ook perfect. Zo kan het dus ook!

31. december 2015

zo kan het ook

Had ruitenwissers besteld. Vanwege slechte ervaringen met DHL-bezorging (elke dag op tijdstip dat we niet thuis zijn en afgeven bij buren is door DHL niet toegestaan dus uiteindelijk pakketje in depot 30km verderop afhalen) bewust gekozen voor bezorging via PostNL tegen meerkosten. Blijkt bezorging toch door vd Boor via DHL gedaan.

Mailtje gestuurd met mijn bezwaar hiertegen want Wissershop was telefonisch steeds in gesprek. Mijn verwachting was dat dit helemaal mis zou gaan lopen zoals vaker met internetaankopen. Echter.... na 5 min werd ik gebeld door vd Boor. Uitleg: al wekenlang ligt PostNL-systeem voor aanbieden verzendingen plat. Zij hebben steeds problemen met PostNL. vd Boor heeft daarom pakje verzonden via DHL, maar... via de 'luxe'-optie waarbij ik bij niet-thuis kan kiezen waar/wanneer het pakje opnieuw wordt aangeboden tot 4-herhalingspogingen aan toe.

Kortom: begrijpelijke keuze van vd Boor en heel netjes om direct met die uitleg daarover te bellen (gaat maar om een pakje van 15,- + 8,- verzendkosten, dus klanttevredenheid is blijkbaar wat waard).

Complimenten hiervoor. Nu hopen dat het bij DHL met de luxe-optie wel goed gaat.

7. juli 2015

plaatsen van car-audio

Bij de aanschaf van mijn nieuwe auto wou ik tevens kwalitatieve muziek.
Ik ben bij verschillende speciaalzaken geweest waaronder in België. Via internet ben ik hier terecht gekomen en kreeg direct een professionele uitleg. Bij geen enkel ander bedrijf werd er gesproken om mijn auto volledig te isoleren terwijl dit bij dit bedrijf de eerste vereiste is om kwaliteit te leveren. Anders zou mijn auto langs alle kanten rammelen en de muziek vervormen.Ik moest mijn auto hiervoor wel een week achterlaten.
We zijn nu een maand verder en kan alleen maar bevestigen dat de muziek fantastisch speelt en er niets rammelt. Alle mensen die met mij meerijden staan versteld van de kwaliteit van het geluid. Ook de afwerking is top.Het gaat hier om het plaatsen van luidsprekers,sub en versterker van het merk Focal. Niet twijfelen als je kwalitatieve muziek aan een scherpe prijs in je auto wilt om hier langs te gaan.
Een meer dan tevreden klant,
P. de Bruyn

18. januar 2015

Goed zakendoen!

Normaal gesproken plaats ik geen reviews online maar vind dat dit bedrijf wel eens een extra compliment mag krijgen. De eigenaar en het personeel is enthousiast en weet veel over de producten en hoe het aangesloten moet worden. Als dat wat extra tijd kost is dat geen probleem en hoe langer ik bleef hoe meer ik de beleving kreeg dat ze het niet alleen doen om geld te verdienen maar dat het ook echt een ''verstand uit hobby'' is en willen dat klanten een goed keuze maken en kiezen voor kwalitatief degelijke producten.

De producten die ik heb aangekocht bij Van der Boor Automotive waren Focal speakers, versterker en kabels en daarbij nog een tweetal sets ruitenwissersets voor mijn BMW en de auto van mijn vrouw. Het leuke ervan was dat er meerdere mensen werken die allemaal een eigen webshop en verantwoordelijkheid op zich hebben, medewerker 1 gaf advies over de audio en medewerker 2 nam de ruitenwissers op zich en weer een andere merdewerker gaf een andere klant advies over zijn camperspiegels en zo ging het maar door. Het loopt daar als een geolide machine en dat straalt het bedrijfspand ook uit. Netjes en overzichtelijk en goed voor elkaar.

Als klant kom ik hier dus graag en zou andere mensen ook willen adviseren om hier de gewenste producten aan te komen. Complimenten heren en dank voor de prettige service! R.Torenmans

15. januar 2015

installatie 13w7ae

wou graag een sterke subwoofer in mijn impreza plaatsen nadat bij mijn 1e keuze veel meer bij kwam kijken dan dat ik dacht ben ik op een zaterdag langs te gaan en ben toen perfect geadviseerd toen besloten om die JL 13w7ae te laten plaatsen met een showkist en onderplaat na mijn auto een week kwijt geweest te zijn voor de installatie ben ik helemaal tevreden terwijl de versterker nog maar op half vermogen staat aangesloten ivm het inspelen van de subwoofer. als ik mijn speakers in mijn deur ga uitbreiden ga ik zeker terug

jochem

18. maj 2014
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ook goede service als het niet in 1 keer goed gaat.

Twee dezelfde subwoofers besteld, alleen slechts 1 gekregen . Na melding direct zonder moeilijk doen een tweede toegestuurd gekregen en goed op de hoogte gehouden van de status. Iedereen kan een foutje maken, maar omdat ik het belangrijker vind hoe het word opgelost, toch 5 sterren.

18. april 2014
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ruim keuzen en prijs klassen!

Heb momenteel luidsprekers gekocht.
- ESX Quantum QE-1224 (woofers x2)
- Hertz HSK-165.4 XL (set luidsprekers)
En ze doen alle bij uitstekend goed nog geen second spijt van.
Ook bij de betaling en levering vanuit België verloopt goed.

Met vriendelijke groet vanuit België (Falco)

19. februar 2014

uitstekend

ik heb er ruitenwissers besteld ze waren erg snel binnen en veel goedkoper dan in de winkel.ik dacht in eerste instantie dat ze niet goed werkte ,heb toen gemaild en bleek ik de beschermhoes er niet afgehaald te hebben haha.IK ben dik tevreden en zal de volgende keer zeker weer bestellen

rinie

17. september 2013
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende inbouw van Hertz audio systeem en na een klein probleem ook gelijk onder garantie geholpen

Ik heb 9 maanden geleden mijn auto laten voorzien van een Hertz audio systeem bij MBcaraudio. Dit systeem was prima afgewerkt je zag er niets van. Na ongeveer een half jaar begon mijn deur iets mee te resoneren en oververhitte mijn versterker zo nu en dan (het werd immers warmer door de zomer). Na een mailtje aan MBcaraudio hebben ze de deur gerepareerd (Er was een klemmetje stuk gegaan) en de versterker beter gekoeld d.m.v 4 ventilatortjes. Alle kabels/ klemmetjes en manuren vielen onder de garantie en ik betaalde slechts de 4 ventilatoren.

26. juli 2013
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Netjes en snel geleverd en gemonteerd. Aanrader!

Meerdere producten besteld via mbcaraudio. Snel geleverd en zeer goed verpakt. Heb twee maanden na mijn bestelling het alsnog laten monteren omdat ik er iets te weinig kaas van heb gegeten. Was geen probleem en is terwijl ik wachtte snel en netjes gemonteerd. Ben dus erg tevreden, de speakers klinken erg mooi en de montage is ook erg goed uitgevoerd. Kreeg na de montage ook nog een flinke korting op nieuwe ruitenwissers. Ben dus een tevreden klant en kom zeker terug.

23. juni 2013

Wat een service !!

Na m'n bestelling van ruitenwissers voor de nieuwe Ford Ranger ontving ik maar liefst 4 wissers (2x18", 1x19", 1x17"). Deze van 17 en 19 hadden ze extra bijgeleverd omdat men er niet van overtuigd was dat de door de fabriek opgegeven maten correct waren, dat is dus al goed geanticipeerd.....
Maar bij montage merkte ik snel dat zelfs die van 19" ruim onvoldoende waren om de originele wisser aan bestuurderszijde te vervangen. Ik heb dit dan direct via mail gemeld waarna ze mij vroegen of het mogelijk was de originele even op te meten en hen de maat te bezorgen, wat ook snel gebeurd was. Bleek te gaan om wisser van zo'n 60 cm.....
Ik ontving dan een nieuw stel (zonder extra kosten !!) van 24" en 25". Ik heb de 25" onmiddellijk gemonteerd en rijdt nu dus met een goed stel ruitenwissers rond !!
Bedankt voor de snelle en héél correcte servcie

24. maj 2013

Prima-de-luxe!

In dit geval heb ik gebruik gemaakt van de ''wissershop.nl''.
Alles is vakkkundig, proffessioneel en zeker snel genoeg! Voor anderen is het een aanrader. Mede omdat het voordeliger is dan wat dergelijke zaken bij de (merk)dealer zouden kosten.

27. november 2012

Zeer Tevreden!

Ook van mij krijgt MB-Caraudio een positieve reactie vandaag een Zenec-ZE-NC2011D in laten bouwen in mijn Volkswagen Polo, is keurig gedaan, en voor een goede prijs!!.
Korte levertijd en een uitstekende service!

30. juni 2012
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

tevreden

Inbouwframe besteld voor mijn autoradio. Pakket werd netjes de volgende dag afgeleverd. Het plastic frame was netjes in bubbelfolie verpakt in een stevig doosje.

22. november 2011

Perfecte Service, snelle levering

Na een bestelling geplaatste te hebben voor een Polk Grill 12" kreeg ik netjes een telefoontje dat de levertijd vertraagd was. Vervelend maar zeer zetjes dat hier een melding over kwam.

Bij levering bleek de grill veel te ruim voor mijn 11" Focal sub. Na overleg zou een 10" wel kunnen passen. De oude teruggestuurd en de nieuwe binnen een paar dagen ontvangen. Veel sneller dan was aangegeven. De nieuwe past perfect.

Alles perfect geregeld.

Mvg,

Richard

3. november 2011
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een subwoofer en een omvormertje besteld. Maandag avond uur of 10 besteld woensdag ochtend al binnen. Echt super je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket. Echt perfect!!
Dikke pluspunten voor MB Car audio. Ik kan ook iedreen dit bedrijf aanraden. Gr corne

27. oktober 2011
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend service en advies!

Erg goede ervaringen met MB Car Audio. Ik zocht nog producten voor mijn aankomende geluidsinstalatie. Ik werd erg netjes geholpen en kreeg ook goede argumenten om gewoon goede producten te kopen.

Communicatie verloopt erg netjes en de prijzen zijn scherp!
Ben dan ook erg blij met de kwaliteit van de producten.
Zelfs producten die op back-order stonden kwamen eerder aan dan de verwachte datum. Ook werd ik netjes op de hoogte gehouden via de email!

Heb zelden zo een goede service meegemaakt en dit is zeker een bedrijf om aan te raden!

Kortom:

Kevin

25. juli 2011
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet tevreden

Mobridgemodule niet conform het gevraagde voertuig geleverd,
een heel gedoe met upgradedes, terug sturen over en weer gemail.
Na een tijdke mocht ik alles terug sturen, eerst in de orginele verpakking (maar die was bij hun) en dan mocht het zo. Enkele weken later kreeg ik dan een mailtje dat ze niet konden crediteren omdat er enkel lichte krasjes opstaan.
De fout werd in mijn schoenen geschoven, doch door een verkeerd product te hebben aangeleverd.
Dit njoem ik eerder frauduleus, voor mij geen MB car Audio

19. juli 2011