ENTREPRENØREN MORTEN BALLE Anmeldelser 35

2,9

Et skønt firma med dygtige og kompetente medarbejdere. Vi havde en utæt brønd, som gav vandskade i kældere. Firma var meget hurtigt til dels at finde årsag og dels at udbedre. De to medarbejdere,... Se mere

1. Spildevandsafledning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ENTREPRENØREN MORTEN BALLE, udfører alt inden for jord - kloak - brolægning og gartner entrepriser. Vi tilbyder en stor service og er altid behjælpelig med råd og vejledning samt giver gerne et uforpligtende tilbud.

2,9

Middel

Virksomheden løber fra et afgivet tilbud

Jeg fik et udmærket tilbud på en ny indkørsel i oktober 2023, uden at han dog meddelte, hvornår han kunne gå i gang. Jeg har løbende rykket, og han har hver gang bedyret, at de nok skulle komme til mig på listen. Efter at jeg nu har forlangt at få en melding om, hvornår de forventer at kunne gå i gang meddeler han, at de ikke vil kunne hjælpe mig pga. mandskabsproblemer.

2. juli 2024

Snerydning pk til tiden stort set.

Snerydning pk til tiden stort set.
Måske ikke helt velegnede maskiner.

11. januar 2024

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Hejsa, Tak for en svar. Vi undskylder at der nok var nogen gange hvor maskines størrelse var i den store ende, men dette har sæson har vi været lidt udfordre på at kunne holde alt rent for sne da mængden har været noget mere ind det normale vi er vant til, men vi tager det til os og forsøger at have det rigtige på området i fremtid.
Tak for din besked.

55 m2 terrasse

Vi fik lagt 55 m2 terrasse af Morten Balle. Det er virkelig flot udført af dygtige medarbejdere der kan deres job. Udført PRÆCIS som indgået aftale. Faktura justeret en smule pga. en kæmperod som ikke kunne graves op men skulle fræses væk. Fair nok. Den 5 stjerne kunne også være i hus hvis kommunikation havde gledet bedre. Arbejdet kan der ikke sættes fingre på. Det er sgu i orden. Sådan..!!

17. juli 2023

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Hej Flemming, tak for de fine ord, dem vil jeg overbringe de medarbejder som har været udførende på det arbejde som er udført hos dig. Så må jeg også selv forsøge at hente den sidste stjerne sådan vi kan komme helt til tops, så det tager jeg på mine skulder.

Godt og pænt arbejde.

Arbejdet endte med at være godt og meget pænt udført.
Fik udgravet og lavet fundament arbejde tilpasset noget eksisterende, samt ændring af kloak/afløb og fliselægning.
Jeg måtte rykke en del for svar på, hvornår der kunne startes, og var lige ved at bakke ud (pga. manglende respons) og det trak lidt længere ud end hvad, der blev givet udsigt til på tilbudstidspunktet, men alligevel forståeligt pga. årstiden og travlhed i byggebranchen.
Det er en god ide altid at involvere sig og hjælpe med til at sikre, at der er forståelse for, hvad der skal laves - især når man har nogle specielle detaljer, at tage hensyn til, men der var en god og venlig kommunikation med folkene og jeg følte mig i gode faglige hænder. Det var en dyr omgang, men om det kunne gøres billigere afhænger nok af mange andre faktorer. Ganske tilfredsstillende oplevelse, og kan godt anbefales positivt.

28. oktober 2022

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Tak bo for de fine ord, dem vil jeg give videre til det mandskab som har været udførende hos dig. Ja det er helt korrekt at vi var lidt bag ud med opstart, men som jeg også lovede dig, at når vi kom i gang ville vi også være der til at projektet var færdig og ikke forlade projektet før enden var nået. Dejlig også at projektet er blevet som du har ønskes.

Hold kæft hvor gør det ondt blive kasseret uden grund

Glad for dit besøg og forståelse for nødvendigheden af en terrasse uden for vores nye bolig.da jeg er rollator bruger.MEN at du så bare bliver væk ikke ringer tilbage eller svarer på sms så vi står stadig uden terrasse.kan du ikke være bekendt så vil aldrig anbefale dig til andre du fortjener 0 stjerner Bjerregaard

2. september 2022

Vanvittig god service

Vanvittig god service. Den mure der arbejdede i huset skulle bruge en kloakmester så han kunne blive færdig med sit arbejde og Morten Balles folk rykkede hurtigt ud og hjalp, så mureren kunne blive færdig.

Fik Morten Balle anbefalet af vores elektriker og det kan jeg rigtig godt forstå han gjorde. Firmaet er meget anbefalelsesværdigt.

19. august 2022

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Hej Søren, mange tak for de fine ord og dem vil jeg give videre til vores folk. Jeg er rigtig glad for at vi kunne løse opgaven hurtig så i kunne komme videre.

Hurtig og nyttig hjælp

Hurtig og nyttig hjælp, dog lidt dyrt synes jeg…

1. november 2021

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Vi takker for en god tilbage melding, at du syntes at prisen er lidt i den høje ende, kan jeg ikke gøre det store ved, der er sendt en faktura på den tid som er medgået på sagen, men dejligt at problemet er løst og det fungere som det skal.

Tak for meget fint arbejde i vores…

Tak for meget fint arbejde i vores haver. Hurtigt og til en god pris.
Vi ses næste gang.
Oluf Due og nabo

7. oktober 2021

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Vi takker for de fine ord og vil videre give det til vores medarbejder som har været hos jer.

Virkelig dygtige og behagelige folk

Virkelig dygtige og behagelige folk, som Morten Balle havde på opgaven i hos. Og de (og firmaet) var meget fleksible, også når de var nødt til at ændre på deres planlagte arbejdsdag, fordi andre håndværkere ikke var blevet færdige med deres del af opgaven. Stor anbefaling herfra. vh Martin, Aarhus N

5. august 2021

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Hej Martin, tak for de fine ord jeg vil give dem videre til de medarbejder som har været på sagen, og dejligt at det kan lade sig gøre at gøre en kunde tilfreds og det er det som vi alle i virksomheden bestræber os på at gøre hver gang.

Godt arbejde til en god pris

Vi fik lavet fundament til en tilbygning.
Medarbejderne var venlige og resultatet blev rigtigt fint.
Mindre ændringer og tilføjelser undervejs blev udført uden ekstra omkostninger
Så alt i alt en en rigtig god oplevelse
Allan Nielsen

15. juni 2021

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Tak for den fine anmeldelse, vi forsøger hver gang at give alle vores kunder en god oplevelse, og en stykke håndværk som lever op til alles forventninger. Vi er rigtig glade for i valgte os og med en god og forstålig bygherre så glider alt ting nemmere.

HOG nye tennisbaner

HOG nye tennisbaner - jordarbejdet
Morten Balle har til vores tilfredshed udført jordarbejdet for en ny padelbane og en almindelig tennisbane. Der har været en udmærket dialog imellem os og hans folk på opgaven, hvor der på grund af ændrede bundforhold måtte laves ændringer i opbygningen. Prisen for ændringerne har været fuldt acceptable. Arbejdet er udført indenfor tidsrammen.
Günther Hansen

16. maj 2021

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Vi takker for at kunne have været en del af jeres nye tennis anlæg og padelbane. Vi håber bare på at det kan blive mere ind en stor succes og at der ydere mere kan udvides med flere baner.

Nej nej nej

Kan kun gætte mig til, at han fik en mere spændende opgave, efter hans mening. For efter jeg havde bestilt materialerne hjem, var han som sunket i jorden.

Han tager ikke sin telefon, og ringer heller ikke tilbage
Han læser sine mms, men skriver ikke tilbage
Han svare ikke på hverken SMS eller mail

- så nej, jeg kan bestemt ikke anbefale Morten Balle

16. marts 2021

Æv hvor er det ærgerligt at få anlagt…

Æv hvor er det ærgerligt at få anlagt fliser ved et nyt hus, og der så er en højdeforskel på 1,2 cm mellem to rækker fliser. Det er så bare endnu mere æv, at firmaet den 7.9 lovede at kigge forbi og ordne det. Nu er det den 17.11, og jeg har stadig ikke fået det udbedret, selvom regningen for længst er betalt :-(
Hvor dejligt at læse at fliserne var rettet. Jeg må så bare konstatere, at der bare var lagt granitskærver i mellemrummet, højdeforskellen er der ikke gjort noget ved.

17. november 2020

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Hej Vibeke, jeg er da meget ked af den ende stjerne som du har givet os,. Ikke mindst efter du manglede en entreprenør til at udfører anlægsarbejdet i havens område og vi kom meget hurtig, sådan du selv kunne anlægge græsplæne, og vi så også skulle udfører en lille flisegang for dig . At der er en lille højde forskel er ikke i orden og det må vi da få rettet.
Den 20.11 2020, så er der rettet de fliser, som vi har lagt.

Halbyggeri og belægning

Vi har haft besøg af entreprenør firmaet Morten Balle. De har været udførende for udførelse af halbyggeri og belægning af området. Projektet kørte uden nogle former for problemer, og vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Vi kan give de bedste anbefalinger at bruge dem.

4. november 2020

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Hej Jacob, vi takker for de fine ord og er sikker på i bliver rigtig glade for mere plads under tag, og vi glæder os til at se indretningen af hallen når det hele står færdigt.

Behagelig samtale

Behagelig samtale, hurtig og effektiv arbejde.

31. oktober 2020

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Hej Charlotte, tak for din tilbagemelding, og vi er glad for at kunne løse dit kloakproblem, ment og hurtigt.

Afgravning af græsplæne og lægge sand ud.

Det var hyggelig og behagelig at have besøg af dine folk, de lavede et pænt stykke arbejde. Vi var ikke hjemme så vi aftalte at de skulle lade en lille portion sand blive liggende så vi var sikker på at vi havde sand nok. De lod bare noget rigelig sand ligge, som vi så har besvær med at komme af med.

30. oktober 2020

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Hej Ejgild, tak for de pæne ord. At sandmængden måske ikke helt har passes, kan være svært lige at vurdere, men ellers giv mig et kald så prøver vi om vi ikke kan løse det ved at vi kan afhente det.

Kan klart anbefales!

Vi havde Morten Balle til at lave alt anlæg af indkørsel, belægning og have ved et nyopført hus i Søften.

Ved vores første møde havde vi kun gjort os ganske få tanker om, hvordan det hele skulle udformes, så vi gik rundt på grunden sammen med Morten, som kom med mange gode forslag og betragtninger om, hvordan vi fik den bedst mulige løsning i forhold til de ønsker, som vi undervejs gav udtryk for.

Efterfølgende lavede han en skitse ud og et tilbud, og efter nogle få tilretninger og en fast pris, blev projektet sat i gang.

Projektet gik helt efter planen - med nogle ganske få udfordringer, som Morten tog sig af at løse stort set uden vores mellemkomst. Derudover fandt han undervejs på nogle ret fiffige løsninger, som vi ikke selv havde tænkt på.
Det færdige resultat er fuldt ud tilfredsstillende, og budgettet blev holdt.
Der har været en fin respons, når vi har henvendt os, og selv om tidsplanen skred lidt dels på grund af en lang periode med kraftig regn og så en omgang corona, rykkede han på det, så det hele alligevel blev klar nogle få dage før indflytningen.
Vi vil til enhver tid anbefale Morten Balle & Co.

2. juni 2020

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Hej Jens, tak for de fine ord og jeg vil naturligvis videre give dem til de medarbejder som har været på projektet. Hos os er det korrekt at vi altid forsøger at have kunden i fokus samt give vores mening om det som kunden ønsker eller derved komme forslag inden projektet sættes i gang og ikke mindst komme med løbende ændringer som nu kan opstå under projektet. Derved er jeg sikker på at den løsning som vi levere også er i top og lever op til kundens ønske.

Virkelig pænt og solidt arbejde til…

Virkelig pænt og solidt arbejde til fair priser. Sympatiske håndværkere, som vi var helt trygge ved at have gående, og som gik op i at gøre arbejdet ordentligt. Vi fik lavet omfangsdræn og lagt ny terrasse. Morten Balle får vores varmeste anbefalinger.

25. maj 2020

Flot arbejde

Et skønt firma med dygtige og kompetente medarbejdere.
De to medarbejdere, Ronnie og Per, var utrolig venlige og høflige. Deres arbejde kunne man ikke sætte en finger.
Selv da noget beplantning, som vi fejlagtigt troede kunne vokse igen, gik ud, så var Mortens folk hurtigt på pletten og fik gravet rødder mm væk og sat ny plante.
Vi har været utrolig godt tilfredse med hele forløbet.
Lis og Ulrik Lehm

11. maj 2020

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Hej Lis og Ulrik, tak for den fine anmeldelse. Jeg er meget glad for at i er tilfreds og er glade for det stykke arbejde vi har udført. Jeg vil naturligvis bringe de rosende ord videre til vores medarbejder.
Tak for et godt samarbejde på projektet.

Veludført og professionelt arbejde

Vi benyttede os af Morten Balle ifm anlægning af ny forhave mm. Vi er ovenud tilfredse med det færdige resultat og processen i det hele taget. Kan på det varmeste anbefale Morten og hans ansatte til andre.

11. maj 2020

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE

Tak for den fine anmeldelse, vi forsøger altid på at yde en god service og godt kundepleje over for vores kunder.
Endnu en gang tillykke med jeres færdige projekt..