Et skønt firma med dygtige og kompetente medarbejdere. Vi havde en utæt brønd, som gav vandskade i kældere. Firma var meget hurtigt til dels at finde årsag og dels at udbedre. De to medarbejdere,... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
ENTREPRENØREN MORTEN BALLE, udfører alt inden for jord - kloak - brolægning og gartner entrepriser. Vi tilbyder en stor service og er altid behjælpelig med råd og vejledning samt giver gerne et uforpligtende tilbud.
Århusvej 22, 8382, Hinnerup, Danmark
- info@mail.dk
- www.mballe.dk
Virksomheden løber fra et afgivet tilbud
Jeg fik et udmærket tilbud på en ny indkørsel i oktober 2023, uden at han dog meddelte, hvornår han kunne gå i gang. Jeg har løbende rykket, og han har hver gang bedyret, at de nok skulle komme til mig på listen. Efter at jeg nu har forlangt at få en melding om, hvornår de forventer at kunne gå i gang meddeler han, at de ikke vil kunne hjælpe mig pga. mandskabsproblemer.
Snerydning pk til tiden stort set.
Snerydning pk til tiden stort set.
Måske ikke helt velegnede maskiner.

55 m2 terrasse
Vi fik lagt 55 m2 terrasse af Morten Balle. Det er virkelig flot udført af dygtige medarbejdere der kan deres job. Udført PRÆCIS som indgået aftale. Faktura justeret en smule pga. en kæmperod som ikke kunne graves op men skulle fræses væk. Fair nok. Den 5 stjerne kunne også være i hus hvis kommunikation havde gledet bedre. Arbejdet kan der ikke sættes fingre på. Det er sgu i orden. Sådan..!!

Godt og pænt arbejde.
Arbejdet endte med at være godt og meget pænt udført.
Fik udgravet og lavet fundament arbejde tilpasset noget eksisterende, samt ændring af kloak/afløb og fliselægning.
Jeg måtte rykke en del for svar på, hvornår der kunne startes, og var lige ved at bakke ud (pga. manglende respons) og det trak lidt længere ud end hvad, der blev givet udsigt til på tilbudstidspunktet, men alligevel forståeligt pga. årstiden og travlhed i byggebranchen.
Det er en god ide altid at involvere sig og hjælpe med til at sikre, at der er forståelse for, hvad der skal laves - især når man har nogle specielle detaljer, at tage hensyn til, men der var en god og venlig kommunikation med folkene og jeg følte mig i gode faglige hænder. Det var en dyr omgang, men om det kunne gøres billigere afhænger nok af mange andre faktorer. Ganske tilfredsstillende oplevelse, og kan godt anbefales positivt.

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE
Hold kæft hvor gør det ondt blive kasseret uden grund
Glad for dit besøg og forståelse for nødvendigheden af en terrasse uden for vores nye bolig.da jeg er rollator bruger.MEN at du så bare bliver væk ikke ringer tilbage eller svarer på sms så vi står stadig uden terrasse.kan du ikke være bekendt så vil aldrig anbefale dig til andre du fortjener 0 stjerner Bjerregaard
Vanvittig god service
Vanvittig god service. Den mure der arbejdede i huset skulle bruge en kloakmester så han kunne blive færdig med sit arbejde og Morten Balles folk rykkede hurtigt ud og hjalp, så mureren kunne blive færdig.
Fik Morten Balle anbefalet af vores elektriker og det kan jeg rigtig godt forstå han gjorde. Firmaet er meget anbefalelsesværdigt.

Hurtig og nyttig hjælp
Hurtig og nyttig hjælp, dog lidt dyrt synes jeg…

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE
Tak for meget fint arbejde i vores…
Tak for meget fint arbejde i vores haver. Hurtigt og til en god pris.
Vi ses næste gang.
Oluf Due og nabo

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE
Virkelig dygtige og behagelige folk
Virkelig dygtige og behagelige folk, som Morten Balle havde på opgaven i hos. Og de (og firmaet) var meget fleksible, også når de var nødt til at ændre på deres planlagte arbejdsdag, fordi andre håndværkere ikke var blevet færdige med deres del af opgaven. Stor anbefaling herfra. vh Martin, Aarhus N

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE
Godt arbejde til en god pris
Vi fik lavet fundament til en tilbygning.
Medarbejderne var venlige og resultatet blev rigtigt fint.
Mindre ændringer og tilføjelser undervejs blev udført uden ekstra omkostninger
Så alt i alt en en rigtig god oplevelse
Allan Nielsen

HOG nye tennisbaner
HOG nye tennisbaner - jordarbejdet
Morten Balle har til vores tilfredshed udført jordarbejdet for en ny padelbane og en almindelig tennisbane. Der har været en udmærket dialog imellem os og hans folk på opgaven, hvor der på grund af ændrede bundforhold måtte laves ændringer i opbygningen. Prisen for ændringerne har været fuldt acceptable. Arbejdet er udført indenfor tidsrammen.
Günther Hansen

Nej nej nej
Kan kun gætte mig til, at han fik en mere spændende opgave, efter hans mening. For efter jeg havde bestilt materialerne hjem, var han som sunket i jorden.
Han tager ikke sin telefon, og ringer heller ikke tilbage
Han læser sine mms, men skriver ikke tilbage
Han svare ikke på hverken SMS eller mail
- så nej, jeg kan bestemt ikke anbefale Morten Balle
Æv hvor er det ærgerligt at få anlagt…
Æv hvor er det ærgerligt at få anlagt fliser ved et nyt hus, og der så er en højdeforskel på 1,2 cm mellem to rækker fliser. Det er så bare endnu mere æv, at firmaet den 7.9 lovede at kigge forbi og ordne det. Nu er det den 17.11, og jeg har stadig ikke fået det udbedret, selvom regningen for længst er betalt :-(
Hvor dejligt at læse at fliserne var rettet. Jeg må så bare konstatere, at der bare var lagt granitskærver i mellemrummet, højdeforskellen er der ikke gjort noget ved.

Halbyggeri og belægning
Vi har haft besøg af entreprenør firmaet Morten Balle. De har været udførende for udførelse af halbyggeri og belægning af området. Projektet kørte uden nogle former for problemer, og vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Vi kan give de bedste anbefalinger at bruge dem.

Behagelig samtale
Behagelig samtale, hurtig og effektiv arbejde.

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE
Afgravning af græsplæne og lægge sand ud.
Det var hyggelig og behagelig at have besøg af dine folk, de lavede et pænt stykke arbejde. Vi var ikke hjemme så vi aftalte at de skulle lade en lille portion sand blive liggende så vi var sikker på at vi havde sand nok. De lod bare noget rigelig sand ligge, som vi så har besvær med at komme af med.

Kan klart anbefales!
Vi havde Morten Balle til at lave alt anlæg af indkørsel, belægning og have ved et nyopført hus i Søften.
Ved vores første møde havde vi kun gjort os ganske få tanker om, hvordan det hele skulle udformes, så vi gik rundt på grunden sammen med Morten, som kom med mange gode forslag og betragtninger om, hvordan vi fik den bedst mulige løsning i forhold til de ønsker, som vi undervejs gav udtryk for.
Efterfølgende lavede han en skitse ud og et tilbud, og efter nogle få tilretninger og en fast pris, blev projektet sat i gang.
Projektet gik helt efter planen - med nogle ganske få udfordringer, som Morten tog sig af at løse stort set uden vores mellemkomst. Derudover fandt han undervejs på nogle ret fiffige løsninger, som vi ikke selv havde tænkt på.
Det færdige resultat er fuldt ud tilfredsstillende, og budgettet blev holdt.
Der har været en fin respons, når vi har henvendt os, og selv om tidsplanen skred lidt dels på grund af en lang periode med kraftig regn og så en omgang corona, rykkede han på det, så det hele alligevel blev klar nogle få dage før indflytningen.
Vi vil til enhver tid anbefale Morten Balle & Co.

Besvarelse fra ENTREPRENØREN MORTEN BALLE
Virkelig pænt og solidt arbejde til…
Virkelig pænt og solidt arbejde til fair priser. Sympatiske håndværkere, som vi var helt trygge ved at have gående, og som gik op i at gøre arbejdet ordentligt. Vi fik lavet omfangsdræn og lagt ny terrasse. Morten Balle får vores varmeste anbefalinger.
Flot arbejde
Et skønt firma med dygtige og kompetente medarbejdere.
De to medarbejdere, Ronnie og Per, var utrolig venlige og høflige. Deres arbejde kunne man ikke sætte en finger.
Selv da noget beplantning, som vi fejlagtigt troede kunne vokse igen, gik ud, så var Mortens folk hurtigt på pletten og fik gravet rødder mm væk og sat ny plante.
Vi har været utrolig godt tilfredse med hele forløbet.
Lis og Ulrik Lehm

Veludført og professionelt arbejde
Vi benyttede os af Morten Balle ifm anlægning af ny forhave mm. Vi er ovenud tilfredse med det færdige resultat og processen i det hele taget. Kan på det varmeste anbefale Morten og hans ansatte til andre.