Bedragerisk firma med Maya’s Tolkeservice – manglende betaling i 3 faktura 2024 år Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Maya’s Tolkeservice, som ikke har betalt mig for mit... Se mere

Dårlig oplevelse med Maya’s Tolkeservice – manglende betaling i 2 måneder Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Maya’s Tolkeservice, som ikke har betalt mig for mit arbejde i... Se mere

Godt tolketeam. Jeg har altid kun oplevet god service når man ringer hvis man har brug for hjælp. Løn til tiden, og deres system mht arbejdstider, er rigtig fleksibelt. Jeg anbefaler Mayatolkeserv... Se mere

Udbetaler ikke løn til tolkene. Ledelsen gemmer sig bag et røgslør af søde telefonpassere som aldrig kan gøre noget ved noget som helst. Og så kontakter de gudhjælpemig en med nye opgaver, selvom ma... Se mere

1. Transskriptionstjeneste

Maya's Tolkeservice ApS er et kvalitetssikret social og sundhedsfaglig tolketjeneste. Vi er Danmarks førende leverandør af oversættelser og tolkeydelser. Vores vision er at skabe et samfund, hvori gensidig respekt, kulturforståelse og ikke minds entydig kommunikation er på dagsordenen.

1,9

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bedragerisk virksomhed

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Maya’s Tolkeservice, som ikke har betalt mig for mit arbejde i 3 faktura.

Først betalte de mig ikke for august ,november og og jeg sendte flere gang. Efter at have ventet i lang tid ringede jeg til dem flere gang men stadig ingen betaling. Jeg ringede igen, og snakker med lukas som han lovede at overføre pengene, men det skete aldrig.

Jeg har sendt flere mails om den manglende betaling og cc’et forskellige personer, men ingen har svaret. Den 30. januar ringede jeg igen, og en medarbejder lovede at kontakte den ansvarlige og få pengene overført med det samme. Han sagde også, at jeg ville få en bekræftelsesmail – men intet skete. Ingen mail, ingen betaling.

I dag forsøgte jeg at ringe igen, men nu tager de ikke engang telefonen.

Jeg har kontaktet min fagforening, og jeg vil anbefale andre tolke at gøre det samme, hvis de oplever lignende problemer. Det er ganske vist ikke mange penge, da jeg kun har haft få opgaver med dem på det seneste, men af princip vil jeg ikke lade det ligge. Deres opførsel er uacceptabel, ekstremt uhøflig og respektløs.

6. februar 2025

Dårlig oplevelse med Maya’s…

Dårlig oplevelse med Maya’s Tolkeservice – manglende betaling i 2 måneder

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Maya’s Tolkeservice, som ikke har betalt mig for mit arbejde i 2 måneder.

Først betalte de mig ikke for november og sendte heller ikke min lønseddel. Efter at have ventet i lang tid ringede jeg til dem, og først derefter fik jeg min lønseddel – men stadig ingen betaling. Jeg ringede igen, og de lovede at overføre pengene, men det skete aldrig.

Jeg har sendt flere mails om den manglende betaling og cc’et forskellige personer, men ingen har svaret. Den 3. februar ringede jeg igen, og en medarbejder lovede at kontakte den ansvarlige og få pengene overført med det samme. Han sagde også, at jeg ville få en bekræftelsesmail – men intet skete. Ingen mail, ingen betaling.

I dag forsøgte jeg at ringe igen, men nu tager de ikke engang telefonen.

30. november 2024

Ekstremt dårlig arbejdsgiver

Og så kontakter de gudhjælpemig en med nye opgaver, selvom man udtrykkeligt har frabedt sig at høre mere fra dem.

14. august 2024

Mayas Tolkeservice er en skuffende dårlig betaler

Jeg må desværre konstatere, at jeg er dybt skuffet over for firmaet. Samarbejdet med Mayas Tolkeservice er blevet afbrudt af dem pga. "manglende opgaver og manglende resurser til at sammensætte timerne". Men derudover har de ikke betalt min sidste løn til mig, samt skylder de mig langt flere penge pga. ulovlige underbetalinger i løbet af 1 år og 3 måneder, hvor jeg har været fastansat tolk med lønnen på højde med gulvvask. Nu er det min fagforening, der skal ordne det. Desværre har det været en meget dårlig oplevelse til sidst. Meget lav løn, gentagende underbetalinger, slet ikke betalt overarbejde, ingen km-penge, til sidst ingen arbejdsglæde og den opsigelse, som føles som en lettelse næsten.

11. marts 2024

Maya’s Tolkeservice har for 2nden gang…

Maya’s Tolkeservice har for 2nden gang i år ikke betalt feriepenge, og er derfor blevet politianmeldt.
Sammen med manglende lønudbetaling trods gentagne løfter, kan jeg absolut ikke anbefale at man tager tolkeopgaver for det bureau.

29. december 2023

De betaler ikke lønnen

Som tolk, hold jer meget lang væk fra dem.
De betaler ikke lønnen og uanset hvor mange gange man kommer i kontakt med dem du kommer til at aldrig se pengene for dit arbejde.

Jeg ringede næste hver dag for over 2 måneder til deres bogholderi og til sidst sagte de at de har sent lønnen til mig, dog den ansvarlig med betaling er altid i møde og kan ikke tage telefonen.

4. oktober 2023

Maya’s Tolkeservice er yderst…

Maya’s Tolkeservice er yderst proffessionel og troværdig. Jeg har været tolk hos dem i 2 år, og har kun været utrolig glad for samarbejdet. Deres team er super dygtig og behjælpelige. Jeg har et tæt samarbejde med dem dagligt, og de er altid klar til at hjælpe - og uanset hvor mange gange man ringer bliver man altid mødt med godt humør og positive ord. Desuden bliver løn altid udbetalt på rette tidspunkt.

Jeg kan klart anbefale Maya Tolkeservice til både nye samarbejdspartnere og nye tolke. Det er en fornøjelse at arbejde for jer, og jeg glæder mig til endnu flere år med jer.

6. februar 2023

Troværdigt og professionelt tolkebureau

Som tolk og tolkeformidler vil jeg helt klart rose dette bureau for at sætte kundens behov først og altid have respekt for tolkene. I den tid jeg har arbejdet her har jeg altid oplevet god service og professionelt arbejde! Jeg kan kun anbefale dette bureau, og er stolt over at være tolk her.

2. februar 2023

Godt samarbejde

Jeg har i den tid, hvor jeg har været ansat oplevet en god korrespondence mellem medarbejderne hos mayastolkeservice og jeg.
I den tid, har jeg bl.a. oplevet at lønnen er der til tiden, samt korrekt beregning af mine timer.
Jeg vil klart anbefale Mayastolkeservice.

25. november 2022

God og hurtig service

Godt tolketeam.
Løn til tiden, og deres system mht arbejdstider, er rigtig fleksibelt.
Jeg anbefaler Mayatolkeservice da deres medarbejdere hjælper dig igennem hvad end du har brug for. Alt praktisk er bare i top.

2. oktober 2022

Baseret på mine mange år som tolk og…

Baseret på mine mange år som tolk og utallige tolkninger for Mayas Tolkeservice, kan jeg kun give ros. Dette er det tolkebureau, der har respekteret mine kompetencer som tolk til det fuldeste. Her bliver man værdsat som person og ens arbejde, ikke blot en erstattelig tolk.

3. januar 2023

Der er en jungle af tolkebureauer…

Der er en jungle af tolkebureauer efterhånden, hvor der ikke mindst er stor fokus på at tilbyde priser i den lave ende af skalaen.
Mayas tolkeservice er et firma der, interessant nok, stadig har fokus på at fuldende arbejdet på absolut højeste niveau af faglighed. Dette er til trods for den middelmådige, dog acceptable pris, der betales med glæde når man får så meget kvalitet for pengene.

Fortsæt endelig det gode arbejde til trods for den store priskonkurrence derude 👍.
Kan kun stærkt anbefales 👌

15. december 2022