Maximondo Anmeldelser 70

2,1

Compressor besteld via Mediamarkt. Na de bestelling kwam ik erachter wie het zou leveren. Na het lezen van de (slechte) reviews, sloeg de schrik mij om het hart. Nadat de compressor was geleverd, de... Se mere

Batterijen te koop. Oude gevaarlijk lekkende dingen. Overal te lezen. Mijn bestelling niet gekomen, na mail contact blijkt het te zijn geannuleerd. Mensen blijf hier weg alles wat ze verkopen is... Se mere

2,1

Under middel

Een stofzuiger gekocht via bol.com

Een stofzuiger gekocht via bol.com, na drie keer gebruiken scheurde de (plastic) stang, garantie geclaimd maar geen garantie omdat ik de stofzuiger had gebruikt, euhhh hallo??? Advies, stoppen met prul kopen wat dit bedrijf verkoopt want als er een probleem opdoet kun je het uitzoeken!!!!!

9. marts 2026

Late terugbetaling

Eerst duurt levering al lang en nu is mijn retour al week geleden aangekomen maar nog geen geld retour. Duurt 10 werkdagen schijnt. Als je het product besteld wordt er ook verwacht dat je betaalt toch ....
Jammer !
Via Leen Bakker besteld maar dit soort dingen doet geen goed !

21. januar 2026

Compressor besteld via Mediamarkt

Nadat de compressor was geleverd, de boel met kritisch oog gecontroleerd. Echter, de levering was perfect, het apparaat was nieuw in doos en werkte zoals het moest. Kortom, ik ben zeer tevreden.

20. januar 2026

Oplichting

Onlangs heb ik een digital personenweegschaal besteld bij MaxiMondo via Bol.com. Deze zou de volgende dag worden bezorg. Keer op keer werd de bezorging uitgesteld en de klantenservice handelde zeer slecht en onvriendelijk. Pas na een klacht bij bol.com kreeg ik een reactie per email. Ook hier droop het klantonvriendelijke er vanaf. Ze weigeren daarnaast de koop te ontbinden (wat wettelijk niet kan), omdat het pakket kwijt zou zijn geraakt door DHL. Er blijft als zodanig nog wel een betaalverplichting staan bij bol.com. Zeer kwalijk - pas dus op: MaxiMondo zijn oplichters.

26. november 2025

Hele slechte Batterijen te koop.

Batterijen te koop.
Oude gevaarlijk lekkende dingen. Overal te lezen.
Mijn bestelling niet gekomen, na mail contact blijkt het te zijn geannuleerd.

Mensen blijf hier weg alles wat ze verkopen is troep, aliexpress kan je het nog beter zoeken.

2. december 2025

Kinzo greenhouse gekocht

Kinzo greenhouse gekocht. Na een jaar vielen er steeds meer stukjes plastic af en dus op de gekweekte plantjes. Allemaal gaatjes overal. Ik kreeg een nieuw kasje, want garantie. Na een jaar gebeurde precies hetzelfde. Nu geen teruggave of nieuw produkt want 2 jaar garantie voorbij. 2jaar en 2 kapotte kweekkasjes en hoop plastic vervuiling. Hoe kun je zo n slecht produkt kweekkasje nog te koop aanbieden. Schandalig voor kopers als voor natuur.

13. november 2025

Schandalig bedrijf,,,,,sturen ze een…

Schandalig bedrijf,,,,,sturen ze een kapotte zending die ik retour heb gestuurd weer met DPD mee om het kapotte ding in mijn voortuin te deponeren. Nog meer beschadigd als de eerste keer.
Kan iedereen aanraden om bij dat bedrijf MAXIMONDO niets te bestellen.Geen woorden voor

7. november 2025

Babyphone gekocht via bol.com en door…

Babyphone gekocht via bol.com en door Maximondo geleverd. Vanaf begin alleen maar problemen en werkte het niet. Werd continu van puntje naar paaltje gestuurd. Mails worden daarna niet meer beantwoord en telefoons worden niet opgenomen. Nu werkt de camera helemaal niet meer en is de garantie verstreken. Oplichters. Bestel niet via hun

17. september 2025

Maximondo zijn oplichters

Ik had een bestelling gedaan maar door een storing verdween mijn bestelling. Dus opnieuw besteld, half uur later staat mijn eerste bestelling er ineens ook bij. Wil ik dus 1 bestelling annuleren, wordt allebei geannuleerd. Dus een derde keer besteld. De annuleringen werden gewoon geleverd, dus zat ik met 3 bestellingen. Ik heb 2 retour gestuurd. Na twee weken beweren ze dat ze die nooit hadden ontvangen. Maar ik had bewijs van de koerierdienst. Opeens was het...oh ja, toch binnen. Ze willen nog steeds niet mijn retouren verwerken, de facturen staan er nu na een maand nog steeds. Ik heb uiteindelijk mijn derde bestelling ook retour gedaan. Stelletje oplichters. Nooit iets bestellen bij hun, ook niet via bol.com of andere bedrijven. Maximondo zijn oplichters.

20. juni 2025

Meedenkend en oplossing gericht

Via bol.com een stofzuiger besteld. Product zoog vacuüm aan de vloer en we konden hier niets mee. Ipv stofzuigen werd het een bezem die alles opzij schoof.

Na contact te hebben gehad met bol, en daarna direct met MaxiMondo hebben hun na een filmpje gezien te hebben perfect gehandeld. Hun kunnen er niets aan doen dat het product niet goed werkt maar hebben wel mijn dag beter gemaakt met de oplossingen.

Nogmaals top service vandaag.

16. juli 2025

Opleggers

Opleggers. Verkopen refurbished producten als nieuw. Ik heb via MediaMarkt (daar ga ik ook groot verhaal doen na alle trustpilot reviews te lezen) mobiele air conditioning unit gekocht, welke met veel interieure schade en vuil geleverd was, door MaxiMondo. De unit werkt gewoon niet. Vele lamellen verbogen. Schimmel aan de binnenkant. Onacceptabel voor een apparaat dat zogenaamd uit de fabriek komt. Schaamteloze dieven.

25. juni 2025

Kein Kundenorientierter Service

Ich habe einen elektrischen Wäscheständer reklamiert wo Plastik gebrochen ist.Das Unternehmen behauptet ich hätte es kaputt gemacht und ist an keiner Lösung interessiert.Der Fall wurde derenseits geschlossen.Ich werde mich an den Verbraucherschutz wenden und Hilfe einholen

18. marts 2025

Dieser Shop handelt betrügerische

Dieser Shop handelt betrügerische. Unbedingt vorsichtig sein, auf wenn die Preise niedrig sind. Geld gibt es nach Rücksendung nicht zurück und auch bei der Garantieabwicklung Fehlanzeige.

11. oktober 2024

Er dette din virksomhed?