Virksomhedsoplysninger

2. Bettingvirksomhed
  3. Kasino
  4. Spilletjeneste

Skrevet af virksomheden

Wejdź do świata Maxbit — ponad 15 000 gier od 190+ najlepszych dostawców! 🎮 Od ponadczasowych slotów po nowoczesne hity z najnowszymi funkcjami. 💎 Codzienne bonusy, ekscytujące promocje i nieustanna akcja: turnieje, misje i jackpoty, które mogą zmienić jeden spin w fortunę! 🎁 Odkryj spersonalizowane oferty przygotowane specjalnie dla Ciebie. 🏆 Korzyści VIP: priorytetowe wsparcie, wczesny dostęp do gier i wyższe limity wypłat — a zespół wsparcia jest dostępny 24/7 dla wszystkich graczy. 🚀 Dołącz do Maxbit już dziś i graj tam, gdzie rodzą się zwycięzcy!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

snelle uitbetaling op m'n crypto

ben eigenlijk best tevreden met deze site. storten met crypto gaat super makkelijk en m'n winst stond echt binnen een uur op m'n wallet. heb wel eens anders meegemaakt bij andere plekken. geef 4 sterren omdat de layout op mobiel soms een beetje druk is, maar verder werkt alles top.

27. april 2026

Besvarelse fra Maxbit Casino

Dziękujemy za Twoją opinię i miłe słowa! Cieszymy się, że wypłata kryptowalutowa przebiegła szybko i bezproblemowo.
Doceniamy również Twoją uwagę dotyczącą wersji mobilnej – stale pracujemy nad jej ulepszaniem, aby korzystanie z platformy było jeszcze wygodniejsze.
Jeśli masz dodatkowe sugestie, chętnie je poznamy.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fajnie maxbit promocyjna i bonus…

Fajnie maxbit promocyjna i bonus codziennie..ale minus błedy bonus aktywacji oraz czekam wygrana za tydzien 600 zl :(

22. april 2026

Besvarelse fra Maxbit Casino

Dziękujemy za opinię i miłe słowa o promocjach.
Przykro nam słyszeć o opóźnieniu wypłaty – zdecydowanie nie jest to doświadczenie, do którego dążymy. W większości przypadków wypłaty są realizowane szybciej, jednak czas może się wydłużyć w zależności od weryfikacji lub obciążenia sieci.
Jeśli chodzi o bonus, rozumiemy, że warunki aktywacji mogą być niejasne – stale pracujemy nad tym, aby były bardziej przejrzyste.
Skontaktuj się proszę z naszym wsparciem przez czat lub e-mail, abyśmy mogli sprawdzić Twoją sprawę i pomóc jak najszybciej.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Spoko sloty, ale strona czasem muli

Biblioteka gier to kosmos, wszystko co teraz „sypie” jest na miejscu. Daję 3 gwiazdki, bo strona potrafi złapać muła przy przełączaniu slotów и miałem mały poślizg z depozytem. Support na czacie szybko pomógł, więc ogólnie jest okej, ale technicznie mogłoby być płynniej.

16. april 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

What I appreciate most is how stable…

What I appreciate most is how stable the platform is. Played a long session on some high-volatile slots today and didn't experience a single disconnect or "internal server error" during the bonus rounds. It’s a small thing, but other sites often lag when the screen gets busy. Fast login, easy deposit via crypto, and the balance updates instantly. One of the smoothest experiences I’ve had lately.

10. april 2026

Besvarelse fra Maxbit Casino

Dziękujemy za tak szczegółową opinię!
Bardzo się cieszymy, że doceniasz stabilność platformy – to dla nas jeden z kluczowych priorytetów, szczególnie podczas intensywnych sesji i rund bonusowych.
Świetnie również słyszeć, że logowanie, depozyty krypto i aktualizacja salda działają płynnie – dokładnie na takie doświadczenie stawiamy.
Dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszej przyjemnej gry!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Szczerze

Szczerze? Jedno z lepszych kasyn, w jakich ostatnio klikałem. Najbardziej siadł mi ten ich bonus powitalny - wager jest całkiem uczciwy, a nie jakieś kosmiczne wymogi, których nie da się obrócić. Wybór slotów to totalny kosmos, mają chyba wszystko od Hacksaw i NoLimit City, co dla mnie jest kluczową sprawą.

Co do technicznych spraw: rejestracja w moment, strona na smartfonie lata płynnie, zero ścin przy kręceniu. Największy plus za support na czacie - gość odpisał mi w minutę i konkretnie wyjaśnił sprawę z bonusem, bez lania wody. Wypłata na krypto wpadła szybciej niż zdążyłem zrobić kawę. Jeśli szukasz legitnego miejsca z szybkim cashoutem, to Maxbit to strzał w dziesiątkę. Polecam!

23. marts 2026

Besvarelse fra Maxbit Casino

Dzięki za tak szczegółową opinię. Fajnie słyszeć, że wszystko działało płynnie od rejestracji aż po wypłatę i że support też pomógł konkretnie. Doceniamy takie podejście i cieszymy się, że bonus oraz wybór gier trafiły w Twój gust. W razie czego jesteśmy na czacie.

Decent casino

Decent casino. Huge game selection, especially the live tables. Withdrawal to my crypto wallet was processed within a few hours. Only 4 stars because the search filter is a bit clunky, but overall a great experience. I’ll be back for sure.

12. marts 2026

Besvarelse fra Maxbit Casino

Dzięki za opinię! Cieszymy się, że podoba Ci się nasza oferta gier i stoły live oraz że wypłata do portfela krypto przebiegła szybko. Dzięki też za uwagę dotyczącą filtra wyszukiwania — pracujemy już nad jego ulepszeniem w kolejnych aktualizacjach. Miło słyszeć, że wrócisz do nas ponownie!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kasyno pierwsza klasa

Kasyno pierwsza klasa, szybkie wypłaty ,kontakt mailowy z supportem beż żadnych problemów, szybko odpisują i są pomocni pod każdym względem, Polecam !

7. januar 2026

Besvarelse fra Maxbit Casino

Dziękujemy za miłą opinię!

Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z szybkich wypłat oraz pracy naszego zespołu wsparcia. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić sprawną obsługę i pozytywne doświadczenia wszystkim graczom.

Dziękujemy za polecenie i życzymy powodzenia w grze!
Zespół MaxBit

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.