1. Datingbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Den eksklusive online datingside, der hjælper dig med at finde den eneste ene. Den første kontakt til hvert medlem koster ikke noget. Matchningstest, rådgivning.

1,7

Dårlig

Mærkelig site

Mærkelig site . Jeg har slettet mig og ikke brug den hjemmeside men pengene bliver trukket alligevel og så skriver jeg til dem men deres e-mail eksestere ikke . Jeg bliver mødt til at skifte mit bankkort for at stoppe den tyveri .
Mvh elena

24. oktober 2021

Besvarelse fra Matchaffinity

Hej Olena Andersen. Tak for din feedback. Når du opsiger dit abonnement, stoppes din fornyelse og du vil i den forbindelse modtage en bekræftelsesmail. Hvis du har købt et 3 eller 6 måneders abonnement skal alle delbetalinger først gennemføres. Hvis du oplever problemer med betalingen bedes du kontakte os med det samme på support@help.match.dk. Tak på forhånd :) Andrew, Match kundeservice.

Spild af penge

Spild af penge, utroværdig, useriøs, ikke andet end fake profiler.
Lad være med at bruge penge på denne side. TOTALT USERIØST!!!

18. november 2019

Besvarelse fra Matchaffinity

Hej Erik. Tak for din anmeldelse. Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe ægte forbindelser online, og derfor har vi moderatorer samt systemer til at screene profiler som gennemgår indhold før offentliggørelse.. Hvis du er i tvivl om en profil, har du muligheden til at rapportere profilen direkte på profilsiden via de 'tre prikker' på selve profilen eller i jeres samtale. Vi bruger ikke falske konti, og alle kan rapportere mistænkelig adfærd. Hvis du er klar til at give os en ny chance, er du varmt velkommen til at sende en mail til os på support@help.match.dk Tak for din forståelse. Andrew, Match kundeservice.

Bondefangeri, bedrageri. Hold jer væk fra Match.com

Jeg har nu i 14 dage forsøgt at slette automatisk fornyelse og udmeldelse af matchaffinity, uden resultat. Jeg kan ikke gøre det online og de to mailadresser jeg endelig har fundet, eksisterer ikke. Jeg har kontaktet politi og bank, politiet kender problemet og siger at jeg skal anmelde det. Banken siger at jeg skal lukke kreditkortet og få et nyt. Det kan ikke passe at jeg bliver trukket 349,- automatisk uden at jeg kan gøre noget. hvis Matchaffinity ser dette, har jeg medlemsid: 52698077. Jeg forventer at høre fra firmaet. Gert, Aalborg

9. maj 2017

Hej Gert.

Tak for din feedback.

Jeg beklager naturligvis hvis du har haft problemer med at komme frem til vores kundeservice.

Du finder vores e-mail adresse, samt adresse ved at klikke på Hjælp-siden (som du finder længst nede på alle sider) og derefter på "kontakt os".

Du behøver ikke være medlem eller have et aktivt abonnement for at kontakte os. Du kan blandt andet kontakte os ved at sende en e-mail direkte til se.support@contact.matchaffinity.com eller dk.support@contact.europe.match.com.

Vi besvarer alle henvendelser som kommer til os.

Af sikkerhedsmæssige grunde og på grund af privatlivets fred, kan jeg ikke udlevere nogen information om din profil her på Trustpilot.

Jeg har kigget nærmere på dit medlemskab og kommer i den forbindelse at sende en mail til den e-mail adresse som er tilknyttet din profil.

Stephanie

Prøver nu for 17 gang

Prøver nu for 17 gang, man kan ikke få fat i firmaet bag ,når man prøver at opsige abodement så melder det fejl, mail adresse virker ikke har skrevet flere gange på forskellige og gud hjælpende om ikke de trækker penge som jeg ikke skal betale eller vil......nu må de forstå det, ellers melder jeg det til ombudsmanden og politiet, jeg skal ikke betale et prøve abodement og jeg har meddelt at det ikke skal fortsætter.
HVIS I TRÆKKER FLERE PENGE SÅ ER DET TYVERI

Mvh. Klaus

30. april 2017

Svindel

Den 31/3-2016 opretter jeg profil på match.com og betaler 299kr for 1 måneds medlemskab. (Sidenhen fortrudt)
I dag 5/5-2016 får jeg mail fra matchaffinity om at min profil billede nu er godkendt og at jeg nu er medlem af matchaffinity 😱 Hvad fanden er nu det? Jeg håber saft susme ikke at jeg bliver trukket x antal kroner på min konto. Jeg har ALDRIG aktivt forsøgt at blive medlem hos matchaffinity, og vil under INGEN omstændigheder være det. Jeg agter IKKE at logge på med tilsendte login oplysninger, for at finde kontaktoplysninger, i frygt for at min konto bliver misbrugt af matchaffinity.
Bliver der alligevel trukket penge fra min konto, vil jeg uden tøven, kontakte politiet omgående.
Jeg forventer at få en tilbagemelding, på denne anmeldelse.
Jeg hører også meget gerne fra andre, som er blevet snydt og bedraget af Matchaffinity.
Det her vanvid og bedrag skal stoppes
En rasende Heidi Egholm

5. april 2016

Svindel på højste plan

Jeg kom via, Match.com ind på Match Affinity og troede jeg skulle betale for en måned mellemskab af Match.com. da jeg trykker køb efter jeg har tastet mine kortoplysninger,
får jeg en kvittering på 747 kr.? hvordan det skete ved jeg ikke , men jeg tænker at jeg med det samme vil fortryde da det jo er internet handel. det er næsten umuligt at finde en måde at gøre dette på, så jeg finder en omvej, hvor der er mulighed for at skrive til en kundesupport, for god ordnes skyld tager jeg skærmprint under vejs, så der ikke kan være tvivl om at jeg fortryder, efter 24 timer kommer der en mail at de ikke accepterer,
min fortrydelse da jeg har brugt sitet, og ja naturligvis har jeg klikket rundt for at finde kontakt oplysninger, men fra betaling til min fortrydelse er afsendt er der gået under en time. jeg mener denne site bør politianmeldes da det ikke bare er misforståelser men decideret svindel.
og det agter jeg at gøre, vil lige sige jeg har givet dem mulighed for at acceptere min fortrydelsesret, og denne agter de ikke at i møde komme.
nu er det så heldigvis over 500 de har fra røvet mig så der bliver en sag.
skriver igen om sagens udfald.

27. september 2013

Hej Søren

Jeg beklager, at du ikke var opmærksom på at det var MatchAffinity du købte abonnement på.

På betalingssiden på MatchAffinity vælger man mellem 3, 6 eller 12 måneders abonnement inden man udfylder dine kortoplysninger, det er med andre ord ikke muligt at registrere køb af et 1 måneds abonnement på betalingssiden. Både pris, varighed og at det er MatchAffinity man er på fremgår naturligvis af betalingssiden.

Naturligvis er det muligt at fortryde sit køb af abonnement inden for de første 14 dage efter købet. Det kræver dog at man ikke har taget abonnementet i brug - med dette mener vi ikke blot at man klikker rundt på siden, sådan som du skriver. Som vi også har svaret i vores mail til dig fra medlemssupporten, så har du både sendt og læst flere mails, og det er dette, der ligger til grund for, at vi ikke kan refundere dit køb.

Som vi også har skrevet i vores svar fra medlemssupporten, så kan vi tilbyde en løsning, hvor vi flytter dit abonnement til Match.com, hvor du fra start ønskede at købe abonnement, og på den måde håber, vi at vi med dette kan imødekomme dine ønsker.

Jeg beklager, at du har oplever problemer med at finde kontakt oplysninger til medlemssupporten.Som du også har fundet ud af så kontakter os lettest ved at gå via kontaktformularen på "hjælp" siden, alternativt kan du kontakte os ved at skrive til dk.supportaffinity@eu.match.com.

Jeg håber, at du vil få glæde af dit abonnement, og jeg ønsker dig held og lykke i din søgen.

Lærke

MatchAffinity

betaling

Jeg har nu i tre omgange forsøgt at stoppe nit abonnement hos match affinity uden at det er lykkedes. Det er såmænd svært nok overhovedet at finde ud af hvorledes mit stopper sit abonnement.
Fremstår som et reelet firma, men de flår dig. Brug en anden.
Stopper nu ved at få nyt dankort.

27. januar 2011

Taget ved næsen

Jeg mendte mig, via et tilbud, ind i Match Affninty og det var ikke nok oplyst at der var automatisk betaling uden advarsel. Det betød at der blev trukket over 1000,- fra min konto og da jeg opdagede det, 11 dage senere, fik jeg a vide det var forsent at tilbage betale, men de håbede jeg ville bruge sitet alligevel til mit abonoment udløber om 3 måneder?! Man kan fortryde automatisk betaling INDEN den gør det.....
- penge ud af vinduet, super dårlig service!!

18. oktober 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)