Hej Søren
Jeg beklager, at du ikke var opmærksom på at det var MatchAffinity du købte abonnement på.
På betalingssiden på MatchAffinity vælger man mellem 3, 6 eller 12 måneders abonnement inden man udfylder dine kortoplysninger, det er med andre ord ikke muligt at registrere køb af et 1 måneds abonnement på betalingssiden. Både pris, varighed og at det er MatchAffinity man er på fremgår naturligvis af betalingssiden.
Naturligvis er det muligt at fortryde sit køb af abonnement inden for de første 14 dage efter købet. Det kræver dog at man ikke har taget abonnementet i brug - med dette mener vi ikke blot at man klikker rundt på siden, sådan som du skriver. Som vi også har svaret i vores mail til dig fra medlemssupporten, så har du både sendt og læst flere mails, og det er dette, der ligger til grund for, at vi ikke kan refundere dit køb.
Som vi også har skrevet i vores svar fra medlemssupporten, så kan vi tilbyde en løsning, hvor vi flytter dit abonnement til Match.com, hvor du fra start ønskede at købe abonnement, og på den måde håber, vi at vi med dette kan imødekomme dine ønsker.
Jeg beklager, at du har oplever problemer med at finde kontakt oplysninger til medlemssupporten.Som du også har fundet ud af så kontakter os lettest ved at gå via kontaktformularen på "hjælp" siden, alternativt kan du kontakte os ved at skrive til dk.supportaffinity@eu.match.com.
Jeg håber, at du vil få glæde af dit abonnement, og jeg ønsker dig held og lykke i din søgen.
Lærke
MatchAffinity