GRØNHØJ`S KØRESKOLE Anmeldelser 11

4,3

4,3

Martin fra Grønhøj ‘s Køreskole har hjulpet med generhverve mit kørekort efter en betinget hastigheds dom.
Teori- og praktisk- prøve blev begge bestået 1. gang og kørekortet forblev dermed i lommen.
Martin var altid tilgængelig og meget hjælpsom på telefon og mail når der var spørgsmål eller frustrationer. Hjemmesiden teoriundervisning.dk blev flittigt benyttet. Blandt mange mulige on-line undervisnings sites kommer denne meget tæt på den faktiske teori prøve, anbefales.
Den praktiske prøve blev klaret med meget få køre timer på to dage efter bestået teori.
Kørelærerne hos Grønhøj ‘s Køreskole er gode til at forholde sig til generhvervelses elevens situation og fokuserer 100% på at kørekortet skal beholdes.

1. oktober 2014

BESTÅET :-)

Jeg kan varmt anbefale Martin Grønhøj's køreskole. Fik den rigtige undervisning i forbindelse med generhvervelse af mit kørekort. Martin er god til at fortælle og forklare
div. regler og teknikker, når man sætter sig bag rattet og begiver sig ud i trafikken. Alt i alt, et rigtigt godt og behageligt forløb. Mange tak, Martin.

28. august 2013

Yderst professionelt og fremragende betjening. var under tidspres, men det lykkedes takket en super indsats. Blev løbende guidet og spurgt om det var noget jeg kunne assisteres med. God kontakt.

18. juni 2013

Rigtig god køreskole.

Jeg fik anbefalet Martins køreskole af min papmor. og kan kun sige nu at jeg helt sikkert også selv vil anbefale den til andre!
Jeg kørte det meste af min tid med Erling. som jeg syntes gjorde det rigtig godt. han fik en til at føle sig sikker i og velkommen i bilen med hans jokes og små snak.
som enlig bare fik det hele til at køre meget lettere. jeg syntes det har været et rigtig godt forløb både teori og praktisk. så kan kun sige i skal fortsætte i sammen stil. !

Thumbs up!

14. juni 2013

Hvorfor kan jeg ikke give flere stjerner!

Martin er en helt fantastisk kørelærer og får mine varmeste anbefalinger! ...Jeg kan ikke rose ham nok, han er en menneskekender, tålmodigheden selv og meget forstående!
Jeg var super bange for at kører og meget usikkert i det hele taget, og troede aldrig jeg skulle få det kørekort, men det har jeg nu og oven i det har jeg også fået mere styr på selvtilliden og nerverne, og det er ikke kun bag rattet...!
Når jeg var nervøs og klumrede i det under kørslen, hævede Martin aldrig stemmen, men fik mig i stedet til at slappe af og finde løsninger!

Jeg kan kun sige tusind tak Martin Grønhøj!

11. juni 2013

Tak for kompetent og venlig undervisning ifm. min generhvervelse af kørekort :)

Jeg var sent ude da jeg skulle generhverve, men Martin fik mig passet ind så jeg 5 dage efter henvendelsen, kunne bestå min generhvervelse. Jeg nåede endda at få 3 køretimer med Erling Møller. Han var venlig og vidste præcis hvad jeg havde brug for, for at bestå første gang.
Vi kørte rundt til alle byens "fæller", snakkede lidt teknik og så bestod jeg køreprøven med ros og ingen anmærkninger :)

22. maj 2013

Tillykke Stefan med Bestået Kontrollerende køreprøve

Den bedste køreskole

Jeg kan bedst anbefale Martin Grønhøj Køreskole. Martin er en dygtig og forståelse kørelære der har været tålmodig med mig hele vejen. Tusind tak Martin og co. Jeg ville sikkert ikke få mit kørekort uden jeres hjælp :-)

15. maj 2013

Tillykke Mira med Bestået køreprøve

Rigtig godt forløb

Rigtig godt forløb, hvor Martin sikrede at jeg blev holdt på sporet og ikke gik i stå.
Grønhøjs køreskole får min varmeste anbefaling.

6. maj 2013

Tillykke Ole med Bestået køreprøve 1 gang
Hilsen Martin Grønhøj

Martin er en stjerne god kørelærer, og man får altid den hjælp man har brug for!

Martin er god til at lære hver elev på sin måde, og det har været en stor hjælp for mig, da han har taget hensyn til mine behov, da jeg kommer fra Norge, og har problemer med sproget. Martin er en kørelærer jeg kan anbefale!

25. januar 2013

Tillykke Camilla med Bestået køreprøve 1 gang