Marskramer Anmeldelser 2.048

4,5

Goede producten, klein minpuntje is wel dat ze 1 houten bezemsteel, 120 cm lang, verpakten in een platte doos omwikkeld met zwart plastic, afmeting 150 cm x 70 cm.Misschien mag dat ietsje minder zijn?... Se mere

Goede webshop en snelle levering. Helaas was er een product stuk gegaan, ondanks goed verpakt. Melding gedaan bij de klantenservice, die ook snel terug reageerde en ik de volgende dag al een nieuw pro... Se mere

Ik heb de verkeerde bekers besteld, en 1 was er kapot gegaan tijdens transport naar ons adres. Na contact met de klantenservice hebben zij mij echt goed geholpen! Ik kon alles retour sturen. Echt p... Se mere

Ik had mn bestelling gedaan maar kreeg geen bestel bevestiging, ik gemaild en vrij snel een reactie. Toen kwam de bestelling binnen 2 mokken was er 1 stuk (niet heel handig ingepakt) ik weer mail... Se mere

1. Hvidevareforretning

Al meer dan 50 jaar De Marskramer formule bestaat al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw, en heeft altijd gestaan voor kwaliteit, klantgerichtheid en goede service. Bij de winkels van Marskramer kun je altijd terecht voor al je huishoudelijke benodigdheden. Met een ruim assortiment producten van verschillende grote merken vind je bij Marskramer altijd iets om jou leven makkelijker te maken. Als een artikel niet standaard aanwezig is zal altijd geprobeerd worden dit alsnog voor je te bestellen. Daarnaast vind je het volledige assortiment ook online op marskramer.nl. In onze webshop kun je veilig online betalen met iDeal, Marskramer cadeaukaart, VVV, creditcard of via Afterpay. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan heb jij de bestelling de volgende werkdag al in huis! En als je niet 100% tevreden bent over je aankoop, kun je het altijd retourneren. Bekijk hier onze algemene voorwaarden. Tot snel bij Marskramer!

4,5

2 t anmeldelser

Friteuse filter

Het bestelde product, friteuse filter, is netjes afgeleverd. De volgende keer zou ik de filter sheets gewoon in een envelop doen ipv een doos. Kan zo door de brievenbus.

11. april 2026

Besvarelse fra Marskramer

Fijn dat de friteuse filter goed is aangekomen. Bedankt voor de feedback over de verpakking. We zullen kijken naar de mogelijkheid om filters in een envelop te verzenden.

Beste prijs en snel geleverd

Beste prijs en snel geleverd. Meer heb je niet nodig.

4. april 2026

Besvarelse fra Marskramer

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en snelle levering! We waarderen je feedback enorm.

Klein en handig om te gebruiken.

Absoluut blij met mijn aankoop.
Goed verpakt en snel geleverd.

25. januar 2026

Besvarelse fra Marskramer

Wat fijn dat u tevreden bent met uw aankoop! We zijn blij met uw positieve feedback over de verpakking en snelle levering. Dank u wel!

Goedkoop en snelle levering

Bio afvalzakken 5 ltr en 140 ltr besteld , Erg scherpe prijzen en snel geleverd

2. april 2026

Besvarelse fra Marskramer

Fijn dat onze scherpe prijzen en snelle levering u bevallen zijn! We waarderen uw positieve feedback over uw bestelling van de bio afvalzakken.

Aangeschaft stoffer en blik met lange…

Aangeschaft stoffer en blik met lange stelen. Stoffer heeft een gebogen handvat aan de steel; geeft goede grip en wijkt af van stoffer met recht handvat. Ik heb hier lang naar gezocht!! 👌

3. april 2026

Besvarelse fra Marskramer

Wat fijn dat u tevreden bent met de stoffer en blik! We zijn blij te horen dat de gebogen steel goed bevalt en dat u gevonden heeft wat u zocht. Dank voor uw feedback!

Prachtig mooie lampjes

Prachtig mooie lampjes. Wel wat licht qua gewicht en waaien snel weg. Ze worden voor het dubbele bedrag verkocht op Bol.com. 🙈🤣
Ik heb ze verzwaard met Joint fix. 👌

1. april 2026

Besvarelse fra Marskramer

Fijn dat de lampjes bevallen! We waarderen de feedback over het gewicht en de prijs elders. Bedankt voor de tip over het verzwaren.

Snelle levering ik ben een tevreden klant!

Snelle levering ik ben een tevreden klant ben blij met mijn aankoop!

31. marts 2026

Besvarelse fra Marskramer

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en de snelle levering! Dank u wel voor uw positieve feedback.

Valt zwaar tegen

Pizzarette ziet er goed uit maar.......Heel dat apparaat word gewoon niet warm genoeg . Duurt een eeuwigheid eer dat het klaar is , dit is niet goed bij vrienden van ons is dit veel sneller , heel appart

6. april 2026

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het product en dat deze niet naar verwachting functioneert.

Wij willen hierbij wel aangeven dat wij hierover geen contactverzoek van u hebben ontvangen. Bij dit soort klachten helpen wij uiteraard graag om te beoordelen of er mogelijk sprake is van een defect of om samen tot een passende oplossing te komen.

Wij verzoeken u vriendelijk om alsnog contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij dit voor u kunnen oplossen.

zeer slechte kwaliteit geleverd

zeer slechte kwaliteit geleverd. Verzoek gedaan voor retourzending

29. marts 2026

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van het product.

Uw retourverzoek is inmiddels door ons verwerkt. Uw e-mail van vrijdag hebben wij vandaag in behandeling genomen, aangezien wij in verband met Pasen gesloten waren.

Excuses voor het ongemak!