Marskhotel Anmeldelser 6

3,1

3,1

Middel

Andre kiggede også på

Marskhotel var en fin oplevelse, MEn

Marskhotel var en fin oplevelse for jeg og fruen. Rent og hyggeligt, med god mad. Men værelset var af ringe karakter. Der er kun lys i den ene ende af værelset, så ved læsning af bøger, skulle man sidde i sengen, som var aldeles ringe, blød og med "hul" i midten, hvilket gjorde, at den var meget ubehagelig.
Men det værste var, at ved en forlængelse med en dag, blev vi pålagt et nyt oprettelses gebyr!!.Helt uhørt og kun lavet som en ekstra fortjeneset. Der var ingen personer involveret i denne proces. Ærgerligt, men åbenbart en model der bruges altid.

25. september 2024

Halvgod oplevelse.…

Utrolig hjælpsom tjener/receptionist (Finn tro jeg han hed) han gjorde hvad han kunne.
Men ellers var det en middel god oplevelse, som med et mindre prisleje, ville være ok.
Da vi skulle tjekke ud og betale, var regningen forkert, men den flinke dame i receptionen, var ikke god til dansk, så vi valgte at betale, uagtet at beløbet var for højt.Jeg har mailet til dem om kreditering, af det for meget betalte. Har pt intet hørt.

7. september 2024

Ok lejlighed MEN..

Selve lejligheden var fint indrettet.
Fin beliggenhed midt i byen.
Nemt at kommunikere med ejeren via mail. Så dog ikke skyggen af ham under vores 3 dages besøg.
Vi oplevede en del mangler i lejligheden. Nogen ting som burde være i orden, da det absolut ikke er den billigste overnatningsmulighed

Fx

BAD:
- Dør binder (også til køkken)
- ingen lys i brusekabine
- ingen hylde til sæbe
- ingen skraber til brusekabine
- en af 2 pærer over spejlet defekt

SOVERUM UD MOD KIRKE:

- klædeskab; hængsler sidder ikke fast øverst
- mangelfuld støvsugning under senge
- sengelampe v.side manglede en pære

KØKKEN:

- ingen lys v mikroovn
- løstsiddende vandhane og der mangler filter (perlator)
- løs skabslåge over køleskab
- ingen ekstra skraldeposer

DIVERSE:

- Søm stikker ud af dørtrin
- skrue stak op v. Alu gulvliste
- ingen krog til viskestykke

8. september 2023

Sort sol

Desværre havde vi en dårlige oplevelse af Hotellejligheden.
Gammel indelukkede lugt i lejligheden.
Møgbeskidt badeværelse, havde ikke lyst til et bad.
Manglede persienner i stuen.
Møgbeskidt oven, hvor der var gammel kød rester på bage pladen.
Alt for dyr morgenmad..til det vi fik...
Det er ikke et sted jeg vil anbefale , hvis man skal ud og se Sort Sol. Øv Øv..😱

20. marts 2021

Har overnattet en nat i…

Har overnattet en nat i hotellejligheden 6D. Der var virkelig god service under bookingen - let, gnidningsfrit og god bestilling med gode råd omkring områdets seværdigheder!
Lejligheden var lidt svær at finde, da der ikke var noget nummer på døren og personalet ikke var til stede (kl 17 på en hverdag). Det var en stor rummelig lejlighed til fire personer med rigtig gode senge og sengetøj. Derudover var lejligheden meget sparsommeligt indrettet og med gamle/billige møbler (en stol itu), trappeopgangen lugtede gammel/fugtigt og køkkenet havde kun helt basal service (f.eks intet skærebræt).
Alt i alt en okay lejlighed, der dog var lidt dyr (2000 kr/nat) i forhold til standen.

16. oktober 2020

Bare godt nok :-)

Hyggeligt og varm velkomst. Helt ok værelser, gode senge og et lille køkken. Morgenmaden var med alt som jeg behøvede, frisk brød fra den lokale bager og god kaffe og et personale der ville at, deres gæster var glade Tak for en virkelig god miniferie. Jeg kommer igen :-)

5. august 2015

Er dette din virksomhed?