Marsh forsøger bevidst at krybe uden om fakta og vidner. Så i stedet for at betale en skade som deres kunde og de derved er ansvarlig for, vælger de bevidst at løbe fra tingene og omgås sandheden.... Se mere
Har haft lønsikring ved sygdom igennem lederne (marsh) Har haft den i 5-6 år Har 2 gange haft lange sygdomsforløb ( over 1 år ) Begge gange har jeg fået en god behandling Hurtig sagsbehandling o... Se mere
Fuldkommen ubrugelig lønsikring og virkelig dårlig service. Jeg har klaget over en afgørelse, idet MA lønsikring mener jeg er selvforskyldt ledig hvilket A kassen ikke mener jeg er og jeg har h... Se mere
Marsh Lønsikring: Falsk tryghed
Har betalt lønsikring hos Marsh i 10 år i den tro, at det kunne sikre, at vi kunne blive boende og betale de basale regninger i tilfælde af, jeg skulle miste mit job.
Nu står jeg så i en ekstra svær situation, fordi Marsh lønsikring har afvist mit krav om dækning grundet en minimal overskridelse af en særlig betingelse, skrevet med meget små bogstaver i kontrakten, og som er åben for fortolkning.
Derfor er sagen nu også indbragt for Ankenævnet for Forsikring.
De går i meget små sko, endda overfor mangeårige, loyale kunder.
Der er ingen kundeservice. Du mærker ingen menneskelighed. Alt er standard-mails på skabelon og med auto-signaturer. Og vigtig kommunikation foregår i en online portal, som i lang tid har været utigængelig, og hvor du ikke bliver notificeret, når der er vigtigt nyt på din sag.
Nu har de endvidere hævet prisen på forsikringspræmien og indført yderligere karensperiode, før du kan få noget fra dem.
Vælg et andet selskab, eller afsæt et beløb af din løn hver måned og smid ind på et passivt aktie-index på en aktiesparekonto i stedet.
Et forsikringsselskab af værste skuffe
Et forsikringsselskab af værste skuffe. Siger du nej til at gå 20% ned i løn, hævder de, at du selv har sagt op og at lønsikringen derfor ikke dækker.
There is something rotten in Marsh McLennan Agency A/S
For mere end 3 år siden tegnede jeg en lønsikring hos Marsh McLennan Agency A/S (MMA) via Business Danmark. Pris kr. 4.000 i kvartalet. Ud over dagpenge fra A-kassen, kunne jeg fra lønsikringen få udbetalt kr. 20.000 om måneden brutto.
For ca. 6 måneder siden blev jeg opsagt fra min stilling. Jeg kunne dog glæde mig over, at jeg havde tegnet en lønsikring, så jeg for en periode kunne bibeholde min levestandard.
Årsagen til jeg oplever, at den er noget helt galt hos MMA er to ting:
1) Deres såkaldte lønseddel, hvor der indledningsvis står skrevet "Specifikation" er ikke udspecificeret.
Selvom bruttolønnen er kr. 20.000, kan der f.eks. blot stå anført kr. 14.000 uden MMA har udspecificeret, hvad et fratræk af kr. 6.000 omhandler.
MMA har dog anført A-skat af kr. 14.000. Det er også det eneste.
Jeg mener ikke det er lovligt, at en lønseddel ikke er fyldestgørende enten vi taler om tillæg eller fratræk/fradrag.
En uspecificeret lønseddel kunne blot opfordre "Britta" typer til at flytte et beløb fra en kunde til egen konti.
2) Jeg har afholdt ferie i min ledighedsperiode. Min A-kassen tager udgangspunkt i en 37 timers arbejdsuge. Ergo, en uges ferie beregnes som 5 arbejdsdage.
Sådan er det ikke hos MMA. Her beregnes lønsikringen med en arbejdsuge på 7 dage = 52,5 timer.
Det giver jo slet ikke mening.
Når jeg overfor A-kassen har anmeldt ferie fra mandag til fredag (5 dage) konverterer MMA det fra mandag til og med søndag (7 dage). Det betyder, at jeg ikke udbetales lønsikring for 2 dage, hvor jeg i øvrigt har været tilbage fra ferie, hvilket bl.a. kan dokumenteres ved login på Jobnet.dk.
Hold fast det er smart!
Jeg synes, der er urent trav hos MMA. Af den årsag har jeg for få dage siden, efter jeg nu er kommet i arbejde igen, opsagt min lønsikring.
Obs! Jeg har været i en del mailkorrespondance med MMA vedr. pkt. 2. Den pågældende medarbejder hos MMA har forsøgt at argumentere sig ud af beregningsgrundlag 37 timer vs. 52,5 timer arbejdsuge. Det har vedkommet ikke evnet at gøre retvisende. Forklaringen er tynd og usammenhængende.
Det pudsige er, at der ingen steder i deres forsikringspolice eller anden dokumentation står noget anført om at beregningsgrundlaget er en 7 dags arbejdsuge.
Søde medarbejdere men Mega bøvlet set…
Søde medarbejdere men Mega bøvlet set up hvis man vil bruge lønsikringen, og så gør de alt hvad de kan for ikke at betale, ikke at de snyder, men mere fokuseret på formuleringer end sund fornuft og rimelighed efter mere end et årtis indbetalinger. Kan bestemt ikke anbefales
Der er nu gået 3 måneder fra jeg…
Der er nu gået 3 måneder fra jeg anmeldte skade på shurgard lager.
Marsh skrev den 7 februar at de havde behandlet min sag og jeg ville snart få min erstatning.
Nu er det den 11 april og jeg har stadig ikke fået mine penge.
Jeg har ringet 17 gange og mailet 14 gange og hver gang lover de at pengene er på vej.
Shurgard lager har Marsh som forsikringsmægler.
Hold jer langt væk fra shurgard de vil på ingen måde hjælpe selvom det er deres forsikringsmægler.
Marsh forsøger bevidst at krybe uden om…
Marsh forsøger bevidst at krybe uden om fakta og vidner.
Super ærgelig firma politik af dem og Circle K som er deres kunde.
Fuldkommen ubrugelig lønsikring og…
Fuldkommen ubrugelig lønsikring og virkelig dårlig service.
Jeg har klaget over en afgørelse, idet MA lønsikring mener jeg er selvforskyldt ledig hvilket A kassen ikke mener jeg er og jeg har heller ikke haft karantæne. MA kasse ønsker derfor at komme med på klagen. Jeg sender derfor en skriftlig klage og kontakter Marsh telefonisk.
Først overvejede jeg at opsige - især hvis de ikke vil dække ledigheden, men efter dén snak vil jeg ikke engang vente på afgørelsen. Den er opsagt og jeg vil virkelig råde andre til at overveje om det er nødvendigt. Jeg har betalt til den i mange år men nu hvor jeg skal bruge den (og i øvrigt kun bruge den i 14 dage), bruger de alle kneb for at slippe udenom. Samtalen med den kvindelige medarbejder var ubehagelig og nok til at jeg sagde op derefter.
Det er princippet!
Bundrådden forsikringsselskab der…
Bundråddent forsikringsselskab der sagsbehandler "byggeskadeforsikringer" i evig tid, for at friholde moderselskabet "lloyds" for erstatning. Således går de under forældelse.
Byggeskade sager skal ALTID køres mod first - moderselskabet!!
Sindssygt selskab der ikke bør eksistere på dansk jord!!!
Hold jer væk
Nul stjerner og bondefangeri
Tegn aldrig en lønsikring hos dem.
Deres undtagelser er mange, og hvis du som jeg er uheldig at miste jobbet, så kan du være sikker på at du falder for en af undtagelserne. Det skete også for min mand. Det er billigere at lade være, end at bruge dem.
Bondefangeri og ansvarsfraskrivning af format.
Hold jer langt væk.
Tegn ikke forsikring i dette fup firma.
Tegn ikke forsikring i dette fup firma.
Tegnede i 2019 en forsikring på min bil som skulle dække ved arbejdsløshed enten ved fyring eller sygdom på den måde at de overtog afdragene for en tid.
Nu står jeg så i den situation at jeg er fyret grundet sygdom.
Først en meget langsommelig sagsbehandling hvor de skal have alverdens journaler, ansættelseskontrakt, opsigelsesbrev, lægeudskrifter osv. ( noget af det selvfølgelig relevant nok i forhold til at de skal kunne se de er reelt)
Jeg får i 2022 konstateret kroniske smerter grundet gentagne problematikker med tarmene og gentagne operationer i 2021 og 2022. Mit forløb starter i slutningen af 2018 med perioder med mavepine, men tænker ikke selv det skal vise sig at være noget kronisk fremadrettet. I 2019 hvor jeg tegner forsikringen tager også mine mavesmerter til. Pågrund af det mener man ved bilgarderet at jeg derved burde have vidst jeg var syg og derfor har jeg fået afslag. Så her har man i god tro tænkt at man skulle være dækket ind hvis man uheldigvis skulle komme i en situation hvor man stod uden arbejde. Men nej. I 3 år har jeg betalt til den forsikring og står så nu og føler mig total til grin.
Kontakter jyske finans hvor jeg har min bil finansieret og som jo er en samarbejdspartner med Marsh for at fortælle hvor et fup firma de samarbejder med og hvilken situation det sætter mig i. Men det kan de ikke gå ind i. Flot!
Så hvis du skal tegne forsikringer på noget som helst for at sikre sig selv. Så hold dig langt væk fra Marsh!!
Har igennem lederne haft lønsikring ved…
Har haft lønsikring ved sygdom igennem lederne (marsh)
Har haft den i 5-6 år
Har 2 gange haft lange sygdomsforløb ( over 1 år )
Begge gange har jeg fået en god behandling
Hurtig sagsbehandling og udbetaling
CA lønsikring/ Marsh dækker ikke hvis…
CA lønsikring/ Marsh dækker ikke hvis opsigelse sker når man er ramt af stress.
Stop med at betale til dem og find et bedre sted. Det har kostet vores familien meget at anvende dem.
Vask IKKE hos Circle K
Vask IKKE hos Circle K - de har MARSH som forsikringsagent. Sag: Efter en vask hos Circle K - Strandboulevarden Østerbro 2100 i Kbh - fik jeg bagrudeviskeren smadret 180 grader rundt, flækket plasticskjoldet til viskerarmen, og ødelagt viskermotoren. Circle K forsikringsselskab MARSH sagde først, at der var flere skadesager på den pågældende maskine på Strandboulevarden. Derefter nægtede de alt, og hende (kender kun hendes fornavn, da MARSH fornuftigt aldrig oplyser efternavne) som fortalte mig sandheden, er ikke længere til at få fat i. Nu er MARSH's forklaring, at der ikke er fejl på maskinen og at en viskermotor er løsdele, som ikke erstattes🤬 Det er simpelthen ikke i orden at I IKKE tager ansvar for jeres kunders vaskehaller - en viskermotor kan IKKE høre under løsdele.
Uvederhæftig byggeskadeforsikring
Uvederhæftig byggeskadeforsikring. Har et nybygget hus med omfattende statiske problemer, revnet murværk mm. I den første lange periode, var deres standpunkt, at der ikke var tale om en bygningsskade i "forsikringsmæssig forstand". Senere har de erkendt, at der er en skade, men nu kræver de syn og skøn og trækker i det hele taget bare sagen i langdrag. Vi bruger derfor uforholdsmæssigt mange ressourcer på advokat mm. på at få den hjælp som en byggeskadeforsikring skulle give. Vælg et andet selskab.
Bedrag
En lønsikring uden reel værdi for kunderne. Har betalt for lønsikring gennem de sidste 6 år. lidt over 60.000,- kr. rundt regnet. Deres vilkår og deres absurde sagsbehandling er et net af forholdsregler, der fritager dem for det de har forpligtet sig til.
Fik brug for lønsikring, da jeg blev sygemeldt i sep. 2021. Min sag er stadig ikke behandlet og jeg har ikke længere økonomi til at betale det høje præmie. hvorfor jeg definitivt ikke længere har ret til udbetaling.
! HOLD DIG VÆK FRA DEM !
Nederdrægtigt og løgnagtigt selskab !!
Jeg tegnede en lønsikring hos Marsh, og det er det mest nederdrægtige og løgnagtige forsikringsselskab jeg nogensinde har stiftet bekendskab med. Fra ledelse til menig medarbejder lyver de, giver urigtige oplysninger og de gør præcis det modsatte af hvad de lover. De kommunikerer næsten udelukkende pr. telefon, så deres udtalelser ikke kan bevises og dokumenteres. De dækker over hinanden og tilbageholder udbetalinger på uretmæssigt grundlag. Hvis i er så uheldige at have tegnet en forsikring hos Marsh og i kommunikerer med dem pr. telefon, så be om en mail adresse og send en opfølgnings mail hvor i beskriver hvad der netop er blevet sagt over telefonen. Hvis de ikke svarer på den mail og ikke bekræfter oplysningerne, så er det jeres ord der gælder, i tilfælde af at jeres problemer med Marsh skulle ende i retten, så er det altid det sidst skrevne ord der gælder !! Og sørg for at jeres fagforening hele tiden er med på jeres kommunikation med Marsh. Send mails med opfølgning på alle samtaler og korrespondancer med Marsh, og skulle i være så uheldig ikke at være medlem af en fagforening, så kontakt en hvilken som helst fagforening og spørg og de vil hjælpe jer i jeres kamp mod Marsh. Det vil de fleste fagforeninger heldigvis sige ja til. God kamp.
Hold jer fra MA Lønsikring hos Marsh
Hold jer fra MA Lønsikring hos Marsh
Mine vilkår blev drastisk forringede trods flere års betaling.
Jeg gik fra at kunne få udbetalt ydelse 12 mdr. til 3 mdr + en stigning i betaling.
Jeg føler mig snydt og dårligt behandlet.
Nægter at give tilbud på forsikring med…
Nægter at give tilbud på forsikring med begrundelsen: "Du bor i et område af landet hvor vi som firma ikke tjener nogen penge". Virker uprofessionelle, og jeg anbefaler dem ikke til nogen. Heldigvis skifter min a-kasse samarbejdsaftale til et andet forsikringsselskab snart.
Selskabet burde have nul stjerner:
Selskabet burde have nul stjerner:
Jeg tegnede i 2014 en lønsikringsforsikring via min akasse: FTFa som desværre anvender Marsh.
Blev nægtet udbetaling på baggrund af en gummiparagraf, der siger at hvis man har kendskab til eller burde have haft kendskab til sygdom ved tegning af forsikringen, der er grund til afskedelsen, dækker forsikringen ikke.
Var sygemeldt helt tilbage til 2007 med depression, tegnede forsikringen i 2014, måtte indgå en fratrædelsesaftale i 2019 og fik afslag af klage til Marsh i 2019 og 2020.
Naturligvis anker jeg til Klagenævnet for Forsikring, da jeg kan se at Marsh har en rigtig dårlig statistik og at en sag der ligner min en del har klager fået medhold.
Ærgerligt at en ellers god akasse benytter en så elendig samarbejdspartner :(
Oplevede desuden en uhyrlig snagen og krav on indsigt i mine lægejournaler.
Hvis i ikke som mig uforvarende blev kunde hos Marsh: Så hold jer laaangt væk fra dette såkaldte forsikringsselskab!!!
Marsh er dagens joke
Kort historie, fortalt så kort som muligt: min bil får en skade i Circle k’s vaskehal, hvoraf Marsh varetager disse situationer. Marsh konkludere og erkender at der er sket en afrivelse af bagklaps coveret i Circle k’s vaskehal under vask. Men grundet at Circle k ikke har registreret en fejl ved deres maskine. Fraskriver forsikringsselskabet erstatningsansvar. De skriver tilmed at jeg som privatperson skal bevise at deres maskine har haft en teknisk fejl eller at personalet har handlet uagtsomt. Hvilket er en bulllshit måde at fraskrive sig erstatningsansvar. For mig lyder Marsh som et forsikringsselskab der lever for smuthuller ved lyset af en økonomisk gevinst. Og ikke en virksomhed der møder standarden for en ellers intuitivsituation, hvor en skade ellers burde være erstatnings berettiget. For som sagt foroven, erkender de at der forekommet, en skade på min bil under vask, men jeg skal åbenbart have yderligere belæg