2 maanden op product gewacht. Ontvangen en niet wat ik besteld heb. Glinsterende oogpotloden. Mat en je kan er amper een lijntje mee trekken. Zo dun is de potlood. Niet de eerste keer dat ik genaaid w... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Maanden geleden iets besteld. Na weken berichtje dat ze het gevraagde zouden opsturen. Nooit iets ontvangen. Hen gemaild, zij zeiden dat er iets mis was gegaan. Ik kon kiezen tussen geld terug of opni... Se mere
Heel slecht, walgelijke praktijken. bij vraag tot retourzending krijg je volgende mail Beste, Indien u het pakketje wilt terugsturen kan dat naar het volgende adres: Yongwei Chen +86 1... Se mere
Begin juli een bestelling geplaatst, ontving continu update mails maar tot heden niets ontvangen. Het telefoonnummer op de site werkt niet en op mails wordt niet gereageerd. Hopelijk helpt dit... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle levering?
Snelle levering? Vergeet het maar. Bijna bestellen kwam van China en was laaangonderweg.
BEN GEWAARSCHUWD!!!
Graag sluit ik me aan bij alle review over dit zeer slechte bedrijf.
Zeer slechte klantenservice.
Mocht je in aanmerking komen om je gekochte product te retourneren dan moet dat naar een adres in CHINA!!!
De kosten hiervoor zijn maar liefst 30 euro!!
Mocht je een product gekochte hebben wat in de aanbieding/afgeprijsd is mag het niet teruggestuurd worden en krijg je dus ook GEEN retouradres.
Kortom koop bij dit bedrijf NIETS!!!! en trap niet in de misleidende site waarin ze pretenderen een fantastisch bedrijf te zijn
OPLICHTERIJ
Één bedrijf dat artikelen aanbied zonder het 14 dageb retourrecht te respecteren. Excuus jawel je mag het terugsturen naar China. Men neemt je voor een idioot. Ik ga hiermee verder. KOOP HIER NOOIT IETS AUB.
Schandalig.wil ik een item ruilen omdat…
Schandalig.wil ik een item ruilen omdat 2xl uitvalt als een S.
Kost het mij 30 euro om naar China te sturen. Merova wil het hier bij laten zitten...
Aan 71 euro breed twee dekbedhoezen
Aan 71 euro breed twee dekbedhoezen, ontvangen twee lapjes zo groot Al's een theedoek. Heel erg telleurgsteld.
Ze doen net alsof je gek bent.
Iemand moet hier iets aan doen !!
Niet doen !!!
2x zelfde product bestelt, slechts 1x ontvangen. Kan gebeuren natuurlijk, gemaild, vriendelijk beantwoord, fout toegegeven en bevestigt dat ze geld zouden terugstorten. Dit laatste is nooit gebeurd, na enkele mails geen gehoor meer.....bewuste bandieten!!
Product veel te laat en kapot binnen…
Product veel te laat en kapot binnen gehad. Over gemaild. Zou een nieuwe krijgen daar ging weken over heen niks gehad. Normaal gemaild dat ik dan me geld terug wou. Zou binnen enkele dagen terug gestort zijn. Daar zit ik nu inmiddels al 1.5 maand op te wachten.
Artikel besteld
Artikel besteld, levertijd is overschreden, na contact word bestelling zomaar geanulleerd.geld zou worden teruggestort, geen geld retour en per mail word steeds gezegd over enkele dagen word het overgeboekt. Later pas de slechte recensies gelezen, snap nu dat die zeker terecht zijn. Maar uiteindelijk is geld teruggestort. Beetje laat maar oke.
Already 3 weeks not receiving my…
Already 3 weeks not receiving my product for car
Terrible
Wel betaald, niets gekregen, belofte geld is terug ook niet uitgevoerd
31 oktober besteld. 23 november na wat vragen van mij een mail dat de bestelling vertraagd was. Na nog meer mails van mij op 4 december een mail dat ze het bedrag terug zullen storten. Ik heb nog meer mails gestuurd, maar tot op heden geen geld ontvangen, geen mails meer en zeker geen Mr. Hanglamp.
Zijn gewoon boeven
Zijn gewoon boeven,
Sturen niets af en communicatie is ook nul.
Wees wijs en koop hier niets want je bent je geld kwijt..
Kattensokken... niet doen voor dat geld.
Had leuke kattensokken besteld vóór Sinterklaas, kwamen in januari een keer binnen. Was 13 euro per paar kwijt (afgeprijsd van 24 euro!), maar slechte kwaliteit. In de winkel zou ik ze nog niet voor 5 euro kopen. Vette tegenvaller dus.
Lamp besteld, betaald, maar nooit geleverd
Ik heb maanden geleden een lamp besteld en na een lange vertraging, nu staat het in hun systeem alsof het geleverd is, en dat is nooit gebeurd, en of "ik even bij dichtsbijzijnde post kon gaan kijken, of bij de buren"! Dus voor hen is het afgehandeld en ik heb mijn bestelling nooit gekregen, ben dus mooi 70 euro kwijt. Zij beantwoorden mijn mails ook niet meer. Waardeloos bedrijf, bestel er niet, je bent je geld kwijt
BEDONDERD!
Ik heb de schattige kattensokken besteld en betaald. Na enige weken gaf de track &tracé code aan dat ze geleverd waren. Nou...ik had niks! Een mail gestuurd met als antwoord dat ik bij de buren moest vragen en bij de postnl.afleverpunten. Bij postnl bestond de track&tracecode niet eens en er was ook niks op mijn adres afgeleverd. Weer gemaild met Marova:"O, verkeerd gekeken, het was nog onderweg."Een dag later kreeg ik weer een mail dat het wel afgeleverd was met hetzelfde advies...Hierna heb ik meerdere mailtjes verstuurd, waarop ik geen antwoord heb gekregen. 6 paar sokken....wég! En gewoon geen antwoord! Geen sokken , dan geld terug, maar Marova geeft niet thuis! Mijn advies: Nooit iets bij Marova kopen!
Oplichters
Koekjes roller besteld en nooit ontvangen. Meerdere mails gestuurd dat ik niks ontvangen had en dat ik mijn geld terug wilde ontvangen. Heb 1 standaard mail ontvangen en verder niks. Stom dat ik hier in ben getrapt! Niks kopen bij dit malafide bedrijf.
Marova is a very bad company.
I bought from Marova a Moeren Verwijderaar Set™ 13 Delig Gemakkelijk kapotte moeren verwijderen.
I received them but they were not usable!
So I waste 39.95 Euro!
Do not trust them.
Ik had leuke Mr.hanglampjes besteld op…
Ik had leuke Mr.hanglampjes besteld op 29-09-20202, ze zijn ook geleverd echter de beloofde 10% korting werd niet verrekend. Na over en weer te mailen, met een standaardberichtje te worden afgescheept, word ik er helemaal moedeloos van. Nu zie ik pas dat ik niet de enige ontevreden klant ben. Had ik dat geweten dan had ik nooit iets bij dit malafide bedrijf gekocht.
Minder dan 1 ster kan helaas niet
Minder dan 1 ster kan niet, maar verdient deze gast wel.
Uiterst onbetroubaar en trieste manier van handelen.
Nooit meer iets bestellen
Zo te zien ben ik niet de enige ....
Heel slecht
Beste,
Indien u het pakketje wilt terugsturen kan dat naar het volgende adres:
Yongwei Chen +86 187 5825 5894 Beiyuan street, Yongjun second district, 5 unit, 6 building, Postal 322300 City: Yiwu Province: Zhejiang China
Dit is het adres van de leverancier, indien u het track&trace code opstuurt zorgen wij ervoor dat het bedrag naar uw rekening verstuurd wordt 😊
* De kosten van retourzending is voor uw eigen rekening
Bovendien worden slechte recensies op de eigen website niet geplaatst
Niets ontvangen !
Inmiddels bijna 3 maanden geleden bestelling geplaatst.
Verschillende mails naar contactadres gestuurd en krijg dan antwoord dat ze er achteraan gaan.
Wanneer ik vraag om terugbetaling blijft het stil.
Ik word duidelijk aan het lijntje gehouden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.