Ik ben heel tevreden. Ik kreeg een duidelijke offerte. Het contact is prettig verlopen. De werkzaamheden zijn vervolgens netjes en volgens afspraak uitgevoerd en de werkplek is netjes achtergelaten. O... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer goed bedrijf, reageerde zeer snel op onze stroomstoring groep 4 in de meterkast. De volgende dag netjes op tijd langs gekomen de storing onderzocht, en daarop een noodvoorziening aangebracht zoda... Se mere
Markus techniek heeft onze stroomstoring vakkundig opgespoord en veilig en keurig gerepareerd. De werkzaamheden gaan gepaard met een duidelijke en vriendelijke uitleg. De prijs is zeer redelijk.
Virksomheden har svaret
Goede en positieve ervaring. Weet waar hij het over heeft en heeft mij goed geadviseerd met betrekking tot aanpassing meterkast en aanpassing electra werk keuken.
Virksomheden har svaret
Welkom bij Markus Techniek. Markus Techniek combineert ruim 30 jaar praktijkervaring met moderne kennis van elektrotechniek, energiesystemen en laadoplossingen. Wij leveren diensten voor zowel de particuliere als zakelijke markt en werken veilig, duurzaam en volgens de geldende normen en voorschriften. Markus Techniek is aangesloten bij Techniek Nederland, erkend door InstallQ en beschikt over landelijk zegelrecht voor werkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Neem vrijblijvend contact op voor advies of een prijsopgave info@markustechniek.nl
Rozenstraat 73, 2761GL, Zevenhuizen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Transparante offerte, flexibel in de planning maar vooral uitstekend geleverd werk.

Besvarelse fra Markus Techniek
Wij werken als bedrijf samen met Markus Techniek. Goed technisch inzicht en beschikking over professionele apparatuur om de klus efficiënt uit te kunnen voeren.

Besvarelse fra Markus Techniek
Bij dringend CV probleem, meteen ter plaatse om het werk op te nemen. Vakkundig en snel gewerkt en zonder prijsafspraak tevoren tóch een redelijke prijs berekend. Ik ben uiterst tevreden.
Ik beveel iedereen deze fa. van ganser harte aan.

Besvarelse fra Markus Techniek
Als je doet wat je afspreekt en je doet het goed, dan doe je het uitstekend

Besvarelse fra Markus Techniek
Door Markus Techniek laten wij alle klussen in huis en op de zaak doen.
Van de uitbreiding in de meterkast tot led panelen in het plafond plaatsen.
Markus Techniek is professioneel en klantvriendelijk.
Markus maakt een duidelijke offerte en werkt netjes en komt zijn afspraken na.
Meerwerk bespreken is ook duidelijk en word kundig uitgevoerd.

Besvarelse fra Markus Techniek
Een vakkundige werkwijze en uitstekende service!

Besvarelse fra Markus Techniek
Perfect werk geleverd. Snel gehandeld, goede communicatie en zeer betrouwbaar. Jos heeft bij ons elektra verlegd voor de keuken.

Besvarelse fra Markus Techniek
Jos Markus denkt met je mee en staat voor je klaar. Een hele vriendelijke man.

Besvarelse fra Markus Techniek
Erg tevreden klanten! Alles heel netjes afgewerkt en het huis blijft constant op de juiste temperatuur. Wij zijn SUPER tevreden.
Raymond en patricia

Besvarelse fra Markus Techniek
Ik had een aantal spoed klussen. Jos heeft deze uiterst professioneel en vakkundig uitgevoerd. Het verlagen van stopcontacten, aansluiten van de Ring Floodlight en het vervangen van de hemelwater pijpen van de dakgoot.
Super blij met het resultaat, de snelheid en netheid!

Besvarelse fra Markus Techniek
goed werk geleverd door fa Markus. Groepenkast vervangen. Op korte termijn en vlot gemonteerd.

Meesterwerk:
Snel, nauwkeurig en heel praktisch werkende vakman.
Super

Besvarelse fra Markus Techniek
Vriendelijk, klantgericht en het opgeleverde werk is super netjes. Heeft bij ons de buurt AED geinstalleerd. Warm aan te bevelen voor alle technische klusjes.

Besvarelse fra Markus Techniek
Wij zijn zeer tevreden over Markus Techniek.
De verouderde meterkast in onze bedrijfsruimte moest vervangen worden en onze ventilatie unit ook. Afspraken maken ging zeer soepel en in samenspraak met ons zodat wij geen hinder hadden en onze normale openingstijden konden handhaven.
De uitvoering van zowel de nieuwe meterkast als een nieuwe ventilatie unit ging vlekkeloos en snel.
Er is keurig gewerkt en goed gecommuniceerd. Aanrader.

1 woord; top!
Denkt mee.. is creatief met oplossingen en heeft echt hart voor zn vak.
Flexibel en erg vriendelijk. Zou hem zeker aanraden!

Besvarelse fra Markus Techniek
Denken met je mee. Uitvoering top en tegen een redelijke prijs. Zou ze zo weer nemen mocht het in de toekomst nodig zijn.